powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Σύριζα Χαλκιδικής προεκλογική δραστηριότητα Υποψ. Βουλευτών Χαλκιδικής

Η Κ. Ιγγλέζη τη Δευτέρα 14/9 θα επισκεφτεί τις λαϊκές αγορές τις Ορμύλιας και της Τρίγλιας ενώ την Τρίτη 15/9 το πρωί, μαζί με άλλους συνυποψήφιούς της θα επισκεφτεί δημόσιες υπηρεσίες στον Πολύγυρο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 7.00 μ.μ. θα μιλήσει στην ταβέρνα του Γαλατσάνου, στην Ιερισσό.
Ο Χ. Σακκάς το πρωί της Δευτέρας 14/9 θα επισκεφτεί την
λαϊκή της Ορμύλιας και την Τρίτη 15/9 θα παραχωρήσει ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ράδιο Σταρ, στις 10.30 π.μ..
Ο Χ. Μακρής την Δευτέρα 14/9, από το πρωί μέχρι και το απόγευμα θα περιοδεύσει σε Καλλιθέα, Άφυτο και Ν. Φώκαια. Την Τρίτη 15/9 το πρωί, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Κασσανδρείας.
Η Τ. Τσουλκανίδου την Δευτέρα 14/9 το πρωί στις 11.00 π.μ. θα περιοδεύσει σε περιοχές και οικισμούς της παραλίας Συκιάς και στις 7.00 μ.μ. θα βρεθεί στην Συκιά. Την Τρίτη 15/9 το πρωί μαζί με συνυποψήφιούς της θα επισκεφτεί τις δημόσιες υπηρεσίες το Πολυγύρου και το απόγευμα στις 7.00 μ.μ.  θα επισκεφτεί την Σάρτη. Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 9.00 μ.μ. θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του BEE CHANEL.
Η Ρ. Βασιλάκη το πρωί της Δευτέρας 14/9 θα πραγματοποιήσει μαζί με συνυποψήφιούς της, επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες του Πολυγύρου (ΟΑΕΔ, ΙΚΑ, Δημαρχείο, Σϋλλογος «Αγάπη» και ΕΛΤΑ) ενώ το βράδυ θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του BEE CHANEL (9 μ.μ.). Την Τρίτη το πρωί 15/9 θα συνεχίσει την περιοδεία της σε δημόσιες υπηρεσίες του Πολυγύρου (Νοσοκομείο, αστυνομία, πυροσβεστκή, εφορία και Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής). Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Παλαιόχωρα, τον Αγ. Πρόδρομο και το Γαλαρινό.
Δραστηριότητα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής
SYRIZA nom logo
Συνέντευξη τύπου προς τα μέσα θα παραχωρήσει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής την Δευτέρα 14/9 στη 12.00 μ.μ. στυα γραφεία του κόμματος στον Πολύγυρο.
Την Τρίτη 15/9 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής με επιφαλής τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστα Γκοντίνο, υποψήφιους Βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματος θα επισκεφθούν τον Δήμο Κασσάνδρας και θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο και άλλα μέλη της διοίκησης του Δήμου.

Θα πραγματοποιηθούν επίσης επισκέψεις στις υπηρεσίες του Δήμου καθώς και στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας και στο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Την Τετάρτη 16/9 στις 8.00 μ.μ. στο Δημαρχείο του Πολυγύρου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής με ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών και κεντρικό ομιλητή τον Ν. Παρασκευόπουλο, πρώην υπουργό Δικαιοσύνης.
.