powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Πρώτος ο Γαρέφης στη sprint απόσταση της ηλικιακής του κατηγορίας στο Σικάγο (ήταν ο μόνος που τερμάτισε σε διάπλου του Τορωναίου, όταν όλοι εγκατέλειψαν)

@sn Ο Χρήστος Γαρέφης 60 ετών,  είναι το πρότυπο αθλητή. Υπήρξε ιστιοπλόος, συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας  το 2004, στα 49 του χρόνια και πλέον ασχολείται με το τρίαθλο! Ο μόνος κολυμβητής (ΠΑΟΚ) που τερμάτισε σε διάπλου του Τορωναίου παλεύοντας με τα κύματα, όταν όλοι εγκατέλειψαν .
Τα ξημερώματα της 17 Σεπτεμβρίου προς τις 18 διεξήχθη στο Σικάγο των Η.Π.Α. στο πλαίσιο του Grand Final των WTS η Sprint απόσταση των ηλικιακών κατηγοριών. Η Ελλάδα είχε τριπλή εκπροσώπηση με
τον Χρήστο Γαρέφη μάλιστα να κατακτά την πρώτη θέση.
Γαρέφης Διάπλους
 Τορωναίου
 Αναλυτικά ο Χρήστος Γαρέφης συμμετείχε στην ηλικιακή κατηγορία των 60-64. Βγήκε πρώτος από το νερό δείχνοντας από την αρχή ποιός είναι το φαβορί. Στο ποδήλατο αύξησε κι άλλο τη διαφορά του κάνοντας το γρηγορότερο χρόνο. Χωρίς να απειληθεί ούτε δευτερόλεπτο στο τρέξιμο, κάνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο τερμάτισε πρώτος με διαφορά 3 λεπτών από το δεύτερο. Έτσι ο Χρήστος Γαρέφης έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής στην ηλικιακή του κατηγορία στη Sprint απόσταση.

Στην ίδια απόσταση συμμετείχαν και η Λουκία Λουκοπούλου στην ηλικιακή κατηγορία των 45-49 στις γυναίκες και ο Αντρέας Γκόρος στην ίδια των αντρών. Η Λουκία κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση το πάλεψε και κατέλαβε την 10η θέση μία μόλις μέρα μετά από τον αγώνα της στο Aquathlon όπου και είχα καταλάβει την 8η θέση. Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση έκανε και ο Αντρέας Γκόρος ο οποίος κατέλαβε την 74η θέση καθώς και αυτός είχε αγωνιστεί εχθές στο Aquathlon καταλαμβάνοντας την 30η θέση.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και καλή τους ξεκούραση καθώς και οι 3 θα αγωνιστούν και στη Standard απόσταση των ηλικιακών τους κατηγοριών! 
www.trinews.gr