powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Φθινοπωρινή Ημερίδα Στίβου "Νέος Μαρμαράς 2015" 17-10-15

φώτο Fb Χρυσούλα Κουρμπέτη
Με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών –αθλητριών, κυρίως μικρής ηλικίας, και με την παρουσία του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Πτολεμαίου Παπαμιχαήλ, πραγματοποιήθηκε η Φθινοπωρινή ημερίδα στίβου, για πρώτη φορά στο δημοτικό γήπεδο Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής , χθες 17-10-2015. 
Ο καλός καιρός βοήθησε ώστε τα παιδιά
να αγωνιστούν-παίξουν και να διεκδικήσουν την πρωτιά σε κάθε αγώνισμα. Εντύπωση προκάλεσε ο μεγάλος αριθμός μικρών παιδιών(πάνω από 100) από τα γύρω χωριά που αγωνίστηκαν στα αγωνίσματα των kid”s Athletic”s, με τις ομοιόμορφες στολές, χορηγία του Νίκου Κασσανδρινού (τεχνικό Πολυκατάστημα Νικήτης). Σε όλα τα μικρά παιδιά απονεμήθηκαν χρυσά αναμνηστικά μετάλλια, για την προσπάθειά τους. Στο τέλος όλα τα παιδιά απόλαυσαν εκλεκτό Σάντουιτς, προσφορά του δημοτικού διαμερίσματος Ν. Μαρμαρά.
Όλα τα αγωνίσματα εκτελέστηκαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, με την βοήθεια των προπονητών των συλλόγων της Χαλκιδικής που συμμετείχαν στους αγώνες. Επιβλητική ήταν η παρουσία των συλλόγων Απόλλων Αρναίας και Γ.Σ «η Σιθωνία» Τα αποτελέσματα τα ανακοινωθούν αύριο. 
Την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ Λευτέρης Μαλακούδης τον δε δήμο Σιθωνίας ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Ν. Μαρμαρά Γιώργος Καπλάνης , ο οποίος ήταν και ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης. 
Ο σύλλογος μας ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρω διοργάνωσης αγώνων στίβου σε όλα τα χωριά της Σιθωνίας : Σιθώνεια στην Νικήτη, Σιγγεια στον Αγιο Νικόλαο. Καπετάν Χάψας στην Σικιά και Μεταγγίτσεια στο Μεταγγίτσι. Με αυτό τον τρόπο έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουν οι κάτοικοι τον Στίβο, που για πολλούς ήταν άγνωστος.
Ευχαριστούμε τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους στην εκδήλωση και με την βοήθειά τους η ημερίδα έγινε με επιτυχία.
Νίκος Παπαδημητρίου Θεόδωρος Δούκας
Πρόεδρος Γ.Σ «η Σιθωνία» Γενικός Γραμματέας Γ.Σ «η Σιθωνία
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΣ Η ΣΙΘΩΝΙΑ