powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Νεότερες πληροφορίες για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Νικήτης

Η παραλαβή του σακιδίου του αθλητή όπου θα περιέχει το τεχνικό μπλουζάκι,μέλι παραγωγής και το νούμερο συμμετοχής θα γίνει την Κυριακή 25/10,μέχρι και μία ώρα πρίν την έναρξη του αγώνα .
Όλοι οι αθλητές που θα
τερματίσουν θα παραλάβουν το μετάλλιο της διοργάνωσης,σάντουιτς,χυμούς και μπανάνες.
θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερά,ισοτονικά και τζέλ κατά μήκος της διαδρομής και ανά τρία χιλιόμετρα.
Με κύπελλο θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι του αγώνα και οι πρώτοι από κάθε κατηγορία. Ο δεύτερος και ο τρίτος θα πάρουν μετάλλιο της διοργάνωσης.
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν Έλληνες και αλλοδαποί αθλητές. Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.
Ο αγώνας θα είναι υπό την επίβλεψη ιατρικής ομάδας (ένας σε κάθε σταθμό) και ενός ασθενοφόρου της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ
Χρονικό όριο αγώνα 3 ώρες.
Η βράβευση θα ξεκινήσει 2 ώρες μετά την εκκίνηση.
2ος Ημιμαραθώνιος
Πρόκειται για γρήγορη ασφάλτινη διαδρομή (εκτός από 4 σημεία χωμάτινης διαδρομής συνολικού μήκους 1.200 μ) με μικρή υψομετρική διαφορά.
Οι αθλητές θα εκκινήσουν από το λιμάνι της ΝΙΚΗΤΗΣ και θα ακολουθήσουν κατεύθυνση Β.Α. ανεβαίνοντας προς το παλιό χωριό. Ύστερα και αφού θα έχουν διανύσει περίπου 750μ θα στρίψουν δεξιά ακλουθώντας πορεία προς τα ανατολικά.
Ακολουθεί το πρώτο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής, (3ο-4ο χιλ.) με μικρές ανηφόρες, αλλά συνεχόμενες μέχρι να φτάσουμε στον πρώτο σταθμό ανεφοδιασμού στο 4ο χιλ. Εκεί οι αθλητές θα παραλάβουν νερό και ισοτονικό, όπως επίσης και σφουγγάρια με νερό. Κάνοντας δεξιά θα βγουν στην παραλία της Νικήτης.
Θα συνεχίσουν να τρέχουν δίπλα στη θάλασσα περνώντας μπροστά από το καινούριο λιμάνι του χωριού και σε αυτό το σημείο τερματίζει η διαδρομή των 10.500μ. Στη συνέχεια συνεχίζεται η ίδια διαδρομή για αυτούς που έχουν δηλώσει τα 20.300μ.

Σύνδεσμοι στο facebook εδώ