powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Γιώργος Κυρίτσης, δικηγόρος, Κίνημα κατά της εξόρυξης χρυσού: «Το κίνημα εναπόθεσε τις ελπίδες του στο υπουργείο, πρέπει να ανασυνταχθεί»

Ακούστε:
«Η τελευταία απόφαση του ΣτΕ με την οποία προσωρινά και μέχρι την τελική εκδίκαση του ακυρώνεται η απόφαση του κ. Σκουρλέτη ήταν αρνητική εξέλιξη ωστόσο καταγράφηκε και μια ισχυρή μειοψηφία που διατηρεί τις ελπίδες»
Μιλάει στο Κόκκινο 93.4 ο δικηγόρος Γιώργος Κυρίτσης και σχολιάζει την απόφαση με
την οποία έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χαλκιδικής και των άλλων Σωματείων των εργαζομένων στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» διατάσσοντας «την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης ΔΜΕΒΟ/Α/Φ.7.49.13/177642/1854/19.8.2015 του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας» καθώς και το κομμάτι που αναφέρεται στους 867  εργαζόμενους στην εταιρεία  «Ελληνικός Χρυσός» 
Πολιτική και λάθος η απόφαση του δικαστηρίου, προκρίνει οικονομικά αιτήματα. Θεώρησε ότι είναι αόριστη η άποψη και η επίκληση του δημοσίου για τις ζημιές τις οποίες θα υποστεί το περιβάλλον από την συνέχιση των δραστηριοτήτων. Προέχει το περιβάλλον ή η αποκατάσταση για ενα μικρό χρονικό διάστημα των θέσεων εργασίας.; Γίνεται μια αποτίμηση σε χρήμα Το κίνημα θα πρέπει να ανασυνταχθεί. Είδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις στις επιτροπές αγώνα.