powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Τοποθέτηση Προϊσταμένων στα Τμήματα του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Προποντίδας .

Τοποθετούμε τους υπαλλήλους του Δήμου μας που έχουν επιλεγεί από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο 
Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Νομού Χαλκιδικής ως Προϊστάμενοι Τμημάτων του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας  του Δήμου Νέας Προποντίδας στις αντίστοιχες οργανικές μονάδες ως εξής: 
 1. Τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης:
Τοποθετείται η υπάλληλος Παπουλίδου Ελισάβετ του Θεοδώρου, του κλάδου ΠΕ 3 Πολιτικών Μηχανικών, η οποία κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΠΕ  κατηγορίας και στο βασικό μισθολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού. 
 2. Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.): Τοποθετείται ο υπάλληλος Νικολαϊδης  Δημήτριος του Νικολάου, του κλάδου ΠΕ 11 Πληροφορικής, ο οποίος κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΠΕ  κατηγορίας και στο βασικό μισθολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού.    
 3. Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής και Αλιείας: Τοποθετείται ο υπάλληλος Καλπάκης Σταύρος του Νικολάου, του κλάδου ΠΕ 9 Γεωπόνων, ο οποίος κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΠΕ κατηγορίας και στο βασικό μισ-θολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού. 
 4. Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων: Τοποθετείται η υπάλληλος Κόμπου Μανταλένα του Ιωάννη, του κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικών με Γ΄ Βαθμό. 
 5. Τμήμα Απασχόλησης και Τουρισμού: Τοποθετείται η υπάλληλος Κωνσταντάρα Μαργαρίτα του Ευαγγέλου, του κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικών με Γ΄ Βαθμό. 
 6. Τμήμα Έκδοσης Αδειών Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών: Τοποθετείται ο υπάλληλος Καρπόζηλος Παναγιώτης του Ελευθερίου, του κλάδου ΠΕ 3 Πολιτικών Μηχανικών με Β΄ Βαθμό. 
 7. Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών: Τοποθετείται ο υπάλληλος Ραμανδάνης Στυλιανός του Αθανασίου, ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών κατηγορίας ΠΕ, ο οποίος κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΠΕ κατηγορίας και  στο βασικό μισθολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού. 
 8. Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Οχημάτων: Τοποθετείται ο υπάλληλος Ηλιόπουλος Ιωάννης του Ελευθερίου, του κλάδου ΔΕ 2 Εποπτών Καθαριότητας με Β΄ Βαθμό. 
 9. Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου και Οχημάτων Δημοτικής Ενότητας Καλλικράτειας: Το-ποθετείται ο υπάλληλος Παπάζογλου Ιωάννης του Κωνσταντίνου, του κλάδου ΔΕ 2 Εποπτών Καθαριό-τητας με Γ΄ Βαθμό. 
 10. Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου και Οχημάτων Δημοτικής Ενότητας Τρίγλιας: Τοπο-θετείται η υπάλληλος Χατζηγιαννάκη Ευαγγελία του Ιωάννη, ειδικότητας Εποπτριών Καθαριότητας κατη-γορίας ΔΕ, η οποία κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΔΕ κατηγορίας και στο βασικό μισθολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού. 
 11. Τμήμα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας: Τοποθετείται ο υπάλληλος Τσάλας Βασίλειος του Ιωάννη, του κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικών, ο οποίος κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΔΕ κατηγορίας  και στο βασικό μισθολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού. 
 12. Τμήμα Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης: Τοποθετείται ο υπάλληλος Ουζούνης Χρήστος του Νικολάου, του κλάδου ΔΕ 30 Τεχνιτών Υδραυλικών με Γ΄ Βαθμό. 
 13. Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων: Τοποθετείται η υπάλληλος Λεοντάκη Μαρία του Στεφάνου, ειδικότητας Διοικητικών Υπαλλήλων κατηγορίας ΠΕ, η οποία κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΠΕ κατηγορίας και στο βασικό μισθολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού. 
 14. Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας: Τοποθετείται η υπάλληλος Τογανίδου Ελένη  του Νικολάου, του κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικών με Γ΄ Βαθμό. 
 15. Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού: Τοποθετείται η υπάλληλος Κίπριγλη Σωτηρία του Ιωακείμ, ειδικότητας Διοικητικών Υπαλλήλων κατηγορίας ΔΕ, η οποία κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΔΕ  κατηγορίας και στο βασικό μισθολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού.  
 16. Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου: Τοποθετείται η υπάλληλος Θωμοπούλου Ιωάννα  του Προδρόμου, του κλάδου ΠΕ 1 Διοικητικών, η οποία κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΠΕ κατηγορίας και  στο βασικό μισθολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού. 
 17. Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου: Τοποθετείται η υπάλληλος Σαλασάσογλου Δάφνη του Ευαγγέλου, του κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικών με Γ΄ Βαθμό. 
 18. Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας: Τοποθετείται ο υπάλληλος Δαλαμπίρας  Κωνσταντίνος του Αλεξάνδρου, του κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικών με Γ΄ Βαθμό. 
  19. Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Δημοτικής Ενότητας Καλλικράτειας: Τοποθετείται ο υπάλληλος Σαρηγιαννίδης Σταύρος του Παναγιώτη, του κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικών με Γ΄  Βαθμό. 
 20. Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Δημοτικής Ενότητας Τρίγλιας: Τοπο-
θετείται η υπάλληλος Παπαλάγκα Μαρία του Αναστασίου, του κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικών με Γ΄ Βαθμό. 

21. Τμήμα Προϋπολογισμού και Προμηθειών: Τοποθετείται η υπάλληλος Γλαράκη Γερακίνα του Αντωνίου, του κλάδου ΠΕ 1 Διοικητικών, η οποία κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΠΕ κατηγορίας και στο βασικό  μισθολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού. 
 22. Τμήμα Λογιστηρίου και Μισθοδοσίας: Τοποθετείται η υπάλληλος Ιωσηφίδου Αναστασία του Μιχαήλ,  του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, η οποία κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΠΕ κατηγορίας και στο βασικό μισθολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού. 
 23. Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας: Τοποθετείται η υπάλληλος Σαράφη Μαγδαληνή του Αστερίου, του  κλάδου ΠΕ 1 Διοικητικών, η οποία κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΠΕ κατηγορίας και στο βασικό μισθο λογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού. 

24. Τμήμα Ταμείου: Τοποθετείται ο υπάλληλος Πασχαλάκης Κωνσταντίνος του Χριστοφόρου, ειδικότητας  Οικονομολόγων κατηγορίας ΠΕ, ο οποίος κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΠΕ κατηγορίας και στο βασικό μισθολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού. 

25. Τμήμα Έργων Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης, Υδραυλικών-Εγγειοβελτιωτικών Έργων και Ασφάλειας: Τοποθετείται η υπάλληλος Θεργιού Παναγιώτα του Βασιλείου, του κλάδου ΠΕ 5 Ηλεκτρολόγων  Μηχανικών, η οποία κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΠΕ κατηγορίας και στο βασικό μισθολογικό κλιμάκιο  του βαθμού αυτού. 

26. Τμήμα Συγκοινωνιακών, Κτιριακών, Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων: Τοποθετείται  η υπάλληλος Σίμου Ελένη του Αθανασίου, ειδικότητας Μηχανολόγων Μηχανικών κατηγορίας ΠΕ, η οποία  κατατάσσεται στον Γ΄ Βαθμό της ΠΕ κατηγορίας και στο βασικό μισθολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού. 

27. Τμήμα Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) Δημοτικής Ενότητας Μουδανιών: Τοποθετείται η  υπάλληλος Κεσσίδου Ελισσάβετ του Αλεξάνδρου, του κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικών με Γ΄ Βαθμό. 

 28. Τμήμα Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) Δημοτικής Ενότητας Καλλικράτειας: Τοποθετείται η  υπάλληλος Ηλιάκη Στυλιανή του Στυλιανού, του κλάδου ΠΕ 1 Διοικητικών, η οποία κατατάσσεται στον Γ΄  Βαθμό της ΠΕ κατηγορίας και στο βασικό μισθολογικό κλιμάκιο του βαθμού αυτού. 

29. Τμήμα Κέντρου Εξυπηρέτησης (Κ.Ε.Π.) Δημοτικής Ενότητας Τρίγλιας: Τοποθετείται ο υπάλληλος Τουμπάκης Χαρίλαος του Αθανασίου, του κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικών με Γ΄ Βαθμό. 

Η θητεία των προαναφερόμενων Προϊσταμένων λήγει με την επιλογή νέων Προϊσταμένων Τμημά-
των κατά τις διατάξεις του άρθρου πρώτου του Ν. 3839/2010 και του άρθρου 10 του Ν. 4024/2011. 

Η απόφαση αυτή να αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Δήμου και να επιδοθεί: Α. στους Προϊσταμένους Τμημάτων, και Β. στους λοιπούς υποψηφίους που υπηρετούν σήμερα στο Δήμο μας αλλά δεν τοποθετήθηκαν σε θέση Προϊσταμένου, μαζί με αντίγραφο της αριθ. 35/2015 απόφασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Νομού Χαλκιδικής. 


 Ο Δήμαρχος 

 Εμμανουήλ Καρράς 

Η Απόφαση

nea-propontida.gr