powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Με τροπολογία οι δημοτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί θα συνεχίζουν να λειτουργούν ως σχήματα δημοτικών επιχειρήσεων ειδικού σκοπού

Εξαιρούνται τα υφιστάμενα μέσα ενημέρωσης που ανήκουν σε ΟΤΑ (όπως η TV100) από το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες που ψηφίστηκε στη Βούλη με βάση νομοθετική βελτίωση που κατέθεσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς. Με τον τρόπο αυτό
ικανοποιείται σχετική τροπολογία που είχαν καταθέσει και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Νωρίτερα σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο διευθυντής ενημέρωσης της TV 100, Φίλιος Στάγκος ανέφερε:

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και από εδώ όλες και όλους που στη διάρκεια των τελευταίων ημερών, εξέφρασαν τη εμπιστοσύνη τους στη Δημοτικη Τηλεόραση Θεσσαλονικης (TV100) και διατράνωσαν την πίστη τους στο δημόσιο χαρακτήρα και στις αρχές και αξίες που υπηρετεί.

Χάρη στην ομόθυμη στήριξη όλων ανεξαιρέτως των τοπικών παραγόντων, των βουλετών του νόμου και με την επιτυχημένη συνεργασία των νομικών συμβούλων της ΔΕΠΘΕ, της ΕΣΗΕΜΘ και της ΓΓ Τύπου, εισάγεται τροπολογία με την οποία διασφαλίζεται ο δημόσιος χαρακτήρας της TV100 και ανοίγονται προοπτικές για την περαιτέρω ενδυνάμωση της.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλω στους βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Σωκράτη Φαμελο οι οποίοι έδωσαν τον δικό τους αγώνα μέσα στην κυβερνώσα παράταξη ώστε να διορθωθεί η άστοχη αρχική διατύπωση του υπό ψήφιση νόμου».