powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης της Δημοτικής Ενότητας Νέας Τρίγλιας

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης της Δημοτικής Ενότητας Νέας Τρίγλιας του Δήμου Νέας Προποντίδας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, πραγματοποίησε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του
Πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου Απανταχού Τριγλιανών στη Νέα Τρίγλια, Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, με σκοπό την ενημέρωση των δημοτών πάνω σε βασικές γνώσεις Πρώτων Βοηθειών.
Το σεμινάριο έγινε από δύο Εθελόντριες - Εκπαιδεύτριες Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και είχε δίωρη διάρκεια. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για όποιον δημότη επιθυμούσε να το παρακολουθήσει και να αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να μπορεί  με ψυχραιμία να επεμβαίνει - μέσα στα πρώτα λεπτά που είναι και τα πιο σημαντικά για την εξέλιξη της υγείας του πάσχοντα - σε περίπτωση κάποιου ελαφριού ή πιο σοβαρού περιστατικού που απειλεί τη ζωή ενός συνανθρώπου μας. 
Το μήνυμα κάθε τέτοιου σεμιναρίου είναι ότι η γνώση Πρώτων Βοηθειών σώζει ζωές, επομένως είναι πολύ σημαντικό να έχουμε όλοι μας αυτές τις βασικές γνώσεις.

Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς