powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Μεγάλη η συγκέντρωση φαρμάκων για τους Γιατρούς του Κόσμου

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσφορά των κατοίκων του Δήμου Πολυγύρου κατά τη συγκέντρωση φαρμάκων, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» και ο Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής.

Από τις 12 έως τις 18 Οκτωβρίου 2015 φορείς, σύλλογοι, σωματεία, σχολεία και μεμονωμένοι πολίτες κάθε ηλικίας έσπευσαν να συνδράμουν με τη διάθεση φαρμάκων και παραφαρμακευτικού υλικού για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου.

Τα φάρμακα παραδόθηκαν στον πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο Δημαρχείο Πολυγύρου την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, καλωσόρισε στον Πολύγυρο τον πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτα Κανάκη, τη γενική διευθύντρια Ευγενία Θάνου και τον ταμία της οργάνωσης, Χρήστο Σκολαρίκο, τονίζοντας ότι η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να δίνει αγώνα για την ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων σαν αυτή.

Το έργο των Γιατρών του Κόσμου παρουσίασε η εκπρόσωπος της οργάνωσης στη Χαλκιδική, φαρμακοποιός, Κωνσταντίνα Κυριάκου, ενώ ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες του Δήμου για την προσφορά μιας πολύ σημαντικής ποσότητας φαρμάκων, έκανε γνωστό ότι στο σχεδιασμό της οργάνωσης βρίσκεται η σκέψη για λειτουργία κινητής μονάδας των Γιατρών του κόσμου στη Χαλκιδική.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χαλκιδικής, Μιχάλης Μαργαριτίδης και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, Μάριος Πυρπασόπουλος αφού ευχαρίστησαν τους

συμμετέχοντες τόνισαν την καλή συνεργασία που έχουν τόσο μεταξύ τους όσο και με τους Γιατρούς του Κόσμου και δήλωσαν πρόθυμοι σε αντίστοιχες δράσεις με κινητήριο δύναμη τον εθελοντισμό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, Ιωάννης Σιμώνης, η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Α/θμιας Εκ/σης Ν. Χαλκιδικής Ευτυχία Παπανικολάου, πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πλήθος κόσμου.