powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

ΚΕΔΕ και Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών της Ευρώπης για το προσφυγικό

Η διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν το θέμα εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, όπου αντιπρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος.

Η επίκαιρη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των υπουργείων Εξωτερικών/Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Εσωτερικών / υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 10ης Διεθνούς Έκθεσης Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημόσιου – Κοινωνικού Τομέα και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων, POLIS 2015.
Οι ομιλητές που συμμετείχαν τόνισαν ότι η προσφυγική κρίση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της πατρίδας μας και ταυτόχρονα εξελίχθηκε σε κορυφαίο πρόβλημα της Ευρώπης.
Επισημάνθηκε επίσης ότι οι Δήμοι παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αποδεικνύουν κάθε μέρα στην πράξη ότι διαθέτουν πλεόνασμα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης, φιλοξενώντας με όσα μέσα είχαν τους ανθρώπους αυτούς και τους στηρίζουν με πολυποίκιλες δράσεις.

dimossithonias.gr