powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Δήμος Αριστοτέλη, συμμετοχή στην έκθεση «Philoxenia» 2015

Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με την Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων, Δημοτική ΑΕ, στα πλαίσια της Τουριστικής προώθησης του Δήμου μας και των Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν, θα συμμετάσχουν στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» στο Διεθνές
Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιείται παράλληλα με την  Διεθνή  Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού «Hotelia»., με τον τίτλο «Το πιο δυνατό Δίδυμο εκθέσεων για το Ξενοδοχείο και τον Τουρισμό».

Βασικός στόχος μας είναι η ανάδειξη της περιοχής μας και η διαφήμιση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτήν. Με έμβλημα λοιπόν το στίχο "από την γη του Αριστοτέλη, στην πύλη του Αγίου Όρους», φιλοδοξούμε να δώσουμε την καλύτερη  εικόνα για τον τόπο μας και να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες.

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες του Δήμου μας που θα ενδιαφερόταν να διαφημίσουν την επιχείρησή τους και σαν Σύλλογοι και μεμονωμένα, να μας προσκομίσουν διαφημιστικό υλικό στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Ιερισσό, στα γραφεία της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α Δ.ΑΕ, εργάσιμες μέρες και ώρες, έως την Δευτέρα 09 Νοεμβρίου 2015.

Τέλος απευθυνόμενοι στους Τοπικούς Παραγωγούς του Δήμου μας, καθώς θεωρούμε ότι η  περιοχή μας  έχει ποικιλίες και γεύσεις που πρέπει να διαφημιστούν και να προωθηθούν και συνδέεται άμεσα πλέον με το τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής, όποιος ενδιαφέρεται να προσφέρει γευστικές δοκιμές για τις ημέρες που θα είμαστε εκεί, προϊόντα και διαφημιστικό υλικό, να απευθυνθεί στα γραφεία της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α Δ.ΑΕ, στα τηλ. 23770 21130 και 21121, πληροφορίες κ. Μπλε Σουλτάνα.
Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας, για την καλύτερη διοργάνωση της Έκθεσης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Ζουμπάς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Ημερομηνία: 12 – 15 Νοεμβρίου 2015
Διάρκεια: 4 ημέρες (Πέμπτη- Κυριακή)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Πέμπτη: 11:00-19:00 Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες
Παρασκευή: 11:00-19:00 Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες
Σάββατο: 11:00-20:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
Κυριακή: 11:00-18:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό

Η είσοδος για εμπορικούς επισκέπτες  είναι δωρεάν, με την επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας ή με το Δελτίο Εμπορικού Επισκέπτη. H καταγραφή των εμπορικών επισκεπτών γίνεται εντός των περιπτέρων.
Εισιτήριο για το κοινό: 3€
Η Έκθεση θα αναπτυχθεί στα περίπτερα 13 και 15.