powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Στα μαχαίρια Σκουρλέτης-Μανιάτης για τις διαρροές περί απόφασης του Σ.Τ.Ε. για Σκουριές (video)

Στο επίκεντρο σφοδρής αντιπαράθεσης βρέθηκε η υπόθεση των μεταλλείων στις Σκουριές στη Βουλή ανάμεσα στον
υπουργό περιβάλλοντος, Πάνο Σκουρλέτη και τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Μανιάτη. Η αφορμή δόθηκε όταν σε μια αποστροφή του λόγου του και απευθυνόμενος στον υπουργό Περιβάλλοντος, ο κ. Μανιάτης τον ρώτησε εάν αισθάνεται την ανάγκη να πει τι έκανε λάθος, και κυρίως στους 2.500 ανθρώπους που περίμεναν κάτω από τις στοές, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Σκουρλέτη, ο οποίος κάλεσε τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης "να σταματήσει να υπαγορεύει τις απόψεις του στο ΣτΕ", ενώ αναφερόμενος σε σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία είχε επικαλεστεί ο κ. Μανιάτης, τόνισε ότι "το ίδιο το ΣτΕ και ο πρόεδρος του διαψεύδουν το σύνολο των δημοσιευμάτων".
sofokleousin.gr

Για "αηθέστατες, εξωκοινοβουλευτικές και αδιανόητες προσεγγίσεις εκ μέρους του υπουργού" και για "μαγκιές και τσαμπουκάδες" που "δεν περνάνε εδώ", έκανε λόγο ο κ. Μανιάτης, ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση να "εφαρμόσει άμεσα όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας".

"Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται με τον κ Μανιάτη, ο οποίος επιμένει να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του το κύρος το ΣτΕ", ανέφερε ανταπαντώντας ο κ. Σκουρλέτης, και κατέληξε:

"Υπηρετείτε την αντίληψη ορισμένων επενδυτών που δεν σέβονται το περιβάλλον, τους ανθρώπους, που δεν σέβονται τη χώρα".