powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Θεοδωρακόπουλος της Ελληνικός Χρυσός στο Πρακτορείο 104,9 FM. θα κάνουμε έφεση για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, μας χρωστά και το Δημόσιο επιστροφή Φ.Π.Α. 55.000.000 !

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο FM 104,9 μίλησε ο Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός, Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Γενικού Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Αποσπάσματα από την συνέντευξη.
Τα επιπλέον χρήματα που επιδικάσθηκαν πληρώθηκαν τον
Ιούλιο του 2013. Θα γίνει έφεση για την απόφαση.
Μας χρωστά το δημόσιο απο επιστροφή ΦΠΑ 55.000.000 ευρώ.
Περιμένει η εταιρεία συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και Σκουρλέτη που επικαλούνται για το μη κλείσιμο της συνάντησης την έκδοση της απόφασης της ολομέλειας του ΣΤΕ.
 Για το πότε θα βγει η απόφαση της ολομέλειας για τα ασφαλιστικά μέτρα  που δικαίωσαν τος εργαζόμενους   δεν γνωρίζει επειδή το ΣΤΕ έχει προτεραιότητες
Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες. αν μας δημιουργήσει πρόβλημα η απόφαση του ΣTΕ θα σταματήσουμε. Εφόσον έχουμε το δικαίωμα να δουλεύουμε, δουλεύουμε

Όταν έχεις ένα κόσμο που με τις κινητοποιήσεις πέτυχε να το ανοίξει , δεν μπορείς να πεις ότι δεν το ανοίγαμε επειδή φοβόμαστε ότι η ολομέλεια ενδέχεται (να βγάλει άλλη απόφαση) , θα ήταν αυτοκαταστροφικό. Υπάρχει κόστος αλλά δεν πάει στράφι γίνεται για ένα έργο που κάποια στιγμή θα δικαιωθεί ούτω ή άλλως. Υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία.