powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Έναρξη λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου στη Δημοτική Κοινότητα Ν. Μουδανιών στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι, μετά από την έναρξη λειτουργίας των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μαθηματικών στη Δημοτική Κοινότητα Ν. Καλλικράτειας, έχουν ήδη ξεκινήσει και τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στη Δημοτική Κοινότητα Ν. Μουδανιών από εθελοντές Εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Συγκεκριμένα, στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών
διεξάγονται τα μαθήματα Φυσικής και Χημείας για μαθητές της Γ' τάξης Γυμνασίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη και κατά τις ώρες 14:45-16:45 το απόγευμα. Τα μαθήματα γίνονται από την εκπαιδευτικό κα Μιχαηλίδου Δούνια Ρούσα.
Επίσης, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών θα διεξάγονται τα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών για τους μαθητές της Στ' τάξης του Δημοτικού. Το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Τα μαθήματα θα γίνονται από τους εκπαιδευτικούς Μαυρογιάννη Σίμο και Αναστασία  Παπανικολάου.
Για οποιαδήποτε αλλαγή επέλθει στο πρόγραμμα θα ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου μας το συντομότερο δυνατόν.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που προσφέρουν ανιδιοτελώς τις γνώσεις και τον πολύτιμο χρόνο τους σε έναν τόσο σημαντικό και αξιόλογο κοινωφελή σκοπό.

Ο Δήμαρχος                                                   

Εμμανουήλ Καρράς  

www.nea-propontida.gr