powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στα Νέα Μουδανιά

Στo πλαίσιo των Χριστουγεννιάτικων Εορταστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία
των Νέων Μουδανιών.
Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου έγινε από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά, όπου τόνισε πως τη φετινή χρονιά φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων Δέντρων  και Χριστουγεννιάτικες Γιορτές ξεκίνησαν και θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας. Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που ακολούθησε ακούστηκαν Κάλαντα, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες από τη Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών και τη Δημοτική Φιλαρμονική Νέων Μουδανιών .
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Κεντρική Πλατεία Νέων Μουδανιών με τα μικρά παιδιά να έχουν την τιμητική τους. Βόλτες με το τρενάκι και το καρουζέλ, θεατρικά δρώμενα και παιχνίδια, γράμμα στον Άγιο-Βασίλη και κατασκευές από πηλό από το καλλιτεχνικό Εργαστήρι “Η Ανέμη” κράτησαν γονείς και παιδιά έως αργά το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία των Νέων Μουδανιών.
Σε όλους προσφέρθηκε ζεστό τσάι και κρασί μαζί με νοστιμότατες πίτες, με την ευχή για Καλές Γιορτές.

Ο Δήμαρχος                                                       

Εμμανουήλ Καρράς