powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Θεσσαλονίκη. Προσήχθη επειδή φωτογράφισε περιπολικά δημοσιογράφος στη θεσσαλονίκη

Προσπάθησε να καταγράψει περιπολικά παράνομα παρκαρισμένα επάνω στην Αριστοτέλους και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου για... εξηγήσεις δημοσιογράφος του Κόκκινου στην Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τετάρτης
Mε την έλευση του διευθυντή του σταθμού Λευτέρη Αρβανίτη, το θέμα λύθηκε σχετικά γρήγορα και μισή ώρα αργότερα, του επεστράφη το κινητό και αφέθηκε ελεύθερος.
Οπως σχολίασε ο ίδιος, «ενδιαφέρον να ήταν να μαθαίναμε τι θα συνέβαινε σε ένα απλό πολίτη εάν έκανε κάτι αντίστοιχο»...

Ο Ιάσονας Μπάντιος από τον 93,4 Στο Κόκκινο της Θεσσαλονίκης, φεύγοντας από το κτίριο του σταθμού, αντελήφθη 7 περιπολικά και άλλα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. να έχουν σταθμεύσει επάνω στον πεζόδρομο, στη συμβολή της Αριστοτέλους με την Ερμού, κάτι που συμβαίνει συνεχώς καθώς ο χώρος έχει μεταβληθεί σε άτυπο χώρο στάθμευσης των οχημάτων του τμήματος.

Λόγω της παραμονής τους εκεί ήταν αδύνατη η ομαλή διακίνηση των πεζών και δεν μπορούσαν να κινηθούν ασφαλώς ούτε τα ποδήλατα στον ποδηλατόδρομο. Το φαινόμενο είναι πάγιο και έχει δημοσιοποιηθεί πολλάκις και στο παρελθόν, και από πολίτες στα social media.

Ο συνεργάτης του σταθμού έβγαλε το κινητό του, τράβηξε φωτογραφίες και έκανε μεταβολή για να επιστρέψει στο γραφείο του και να φτιάξει ένα θέμα με βάση τις φωτογραφίες. 

Περίπου 150 μέτρα μετά, ωστόσο, τον χτύπησαν στην πλατη και γυρνώντας, είδε δύο αστυνομικούς να τον κοιτούν, λέγοντάς του μάλιστα ότι του φώναζαν και δεν σταμάτησε, επειδή φορούσε ακουστικά και άκουγε μουσική.

Παρά την επανειλημένη δήλωση της δημοσιογραφικής του ταυτότητας, ο Ιάσονας κατέληξε με συνοπτικές διαδικασίες στο τμήμα, προκειμένου να δώσει... εξηγήσεις για τις φωτογραφίες που τράβηξε.

Ευτυχώς -με την έλευση και του διευθυντή του σταθμού Λευτέρη Αρβανίτη, το θέμα λύθηκε σχετικά γρήγορα και μισή ώρα αργότερα, του επεστράφη το κινητό και αφέθηκε ελεύθερος.

Οπως σχολίασε ο ίδιος, «ενδιαφέρον να ήταν να μαθαίναμε τι θα συνέβαινε σε ένα απλό πολίτη εάν έκανε κάτι αντίστοιχο»...