powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Μπόλαρης και Φάμελλος ενημερώνουν στο Δημαρχείο Πολυγύρου για την 'Πρώτη Φορά Αριστερό Κυβερνητικό Έργο' !!!

Μάρκος Μπόλαρης  Αναπληρωτής Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,
Εξελέγη Βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ πέντε φορές (2004, 2007, 2009 και δύο φορές στις εκλογές του Μαϊου και Ιουνίου του 2012) . Τον Οκτώβριο του 2012 διεγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επειδή αρνήθηκε να ψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνησης Σαμαρά.   Τα ψήφισε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Από τον Οκτώβριο 2009 έως Σεπτέμβριο 2010 διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας . Από τον Ιούνιο 2011 έως Μάιο 2012 διετέλεσε Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με αρμοδιότητες την Κοινωνική Πρόνοια και την Ψυχική Υγεία. Συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής Υπουργός, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και ψηφίζει όλα τα αντιλαϊκά΄μέτρα .
Φάμελλος Σωκράτης Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Χημικός Μηχανικός, Ελεύθερος Επαγγελματίας σε θέματα Μηχανικής Περιβάλλοντος, Υδατικών Πόρων, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Υγρών και Στερεών Αποβλήτων.  Θα αναφερθεί μάλλον στην  εξόρυξη Χρυσού που 'σταμάτησε Ο ΣΥΡΙΖΑ' !!

Εκλέχτηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 2015 και επανεκλέχτηκε τον Σεπτέμβριο του 2015. Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμης 2014.
Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης από το 2006. 
Διετέλεσε Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Επιτροπής Διαβούλευσης, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης και μέλος ΔΣ και ΕΕ του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων .
 Μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης. ,