powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης τίμησε την παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης Βασιλική Κουβέλη, κολυμβήτρια και του Διάπλου Τορωναίου.


Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας και απένειμε τιμητική διάκριση στην παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης Βασιλική ΚουβέληΗ Βασιλική Κουβέλη, που κατέκτησε το χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου τον Αύγουστο του 2015 στο Καζάν της Ρωσίας (εδώ), εργάζεται ως γυμνάστρια στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, και είναι κολυμβήτρια του
Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Στην απονομή τιμητικής διάκρισης στην παγκόσμια πρωταθλήτρια παρέστησαν ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ κ. Χρήστος Τεντόμας, καθώς και μέλη της διοίκησης του οργανισμού.Η σπουδαία αθλήτρια κατόρθωσε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 3000 μ. ανοικτής θάλασσας, ενώ τερμάτισε δεύτερη στα 800 μ. ελεύθερο και στα Master.
Γνωστή κολυμβήτρια του Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου  26 χιλ. που διοργανώνει Η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης 'ΣΙΘΩΝ, το 2010 (40ος) ή πρώτη γυναίκα που τερμάτισε πρώτη (4η στη γενική κτάταξη μετά από Γιάννη Γιαννούλη , Γιάννη Γιώργο Τσιάνο και  Ἄρη Πολύζο  )




Καζάν της Ρωσίας 


Τορωναίος 2010 (40ος)



video  40ος Διάπλους Κουβέλη






Τορωναίος 2008 (38ος)