powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Λαϊκή Ενότητα εναντίον Αθηναϊκού Πρακτορείου. Δουλοπρεπές το ΑΜΠΕ .

Σκληρή ανακοίνωση που στρέφει τα βέλη της εναντίον του ΑΠΕ και του Νίκου Παππά εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλοντας «φίμωση» της και «ολοκληρωτική κυβερνητική προπαγάνδα». Αφορμή στάθηκε η μη μετάδοση της είδησης, της συνάντηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον πρέσβη της Ρωσίας
στην Αθήνα.
«Η διεύθυνση του Αθηναϊκού Πρακτορείου, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Παππά, κλιμακώνει ένα βαθύτατα ολοκληρωτικό κατήφορο άλλων σκοτεινών εποχών, που έχει ως κύριο στόχο τη φίμωση της '''Λαϊκής Ενότητας'' και την ολοκληρωτική κυβερνητική προπαγάνδα», σημειώνει το κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

«Έφτασαν σε τέτοιο κατάντημα, ώστε οι άθλιοι ινστρούχτορες και μικροϊδιοκτήτες του Πρακτορείου να μη θεωρούν είδηση ούτε καν τη συνάντηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον πρέσβη της Ρωσίας στην Αθήνα και τις δηλώσεις του πρώτου, την ώρα που οι ειδήσεις τους και η ιστοσελίδα τους έχουν μετατραπεί σε ειδήσεις για ένα και μόνο πρόσωπο: τον Τσίπρα, του οποίου κάθε πρόταση από την ομιλία του καταχωρείται από το δουλοπρεπές ΑΜΠΕ ως ξεχωριστή είδηση!» προσθέτει η ΛΑ.Ε.

Η Λαϊκή Ενότητα, συνεχίζει: «Κάποιοι, κάποτε στην κυβέρνηση και το Αθηναϊκό Πρακτορείο πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι το Πρακτορείο φεουδαρχική ιδιοκτησία τους και ότι όσο συνεχίζουν αυτήν την ολοκληρωτική τακτική τόσο θα έχουν πιο γρήγορο και πιο κακό, κάκιστο, τέλος».

Η ΛΑ.Ε «δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στην τακτική σφαγείου που ακολουθείται σε βάρος της και σε βάρος της ενημέρωσης του ελληνικού λαού, από το λεγόμενο Αθηναϊκό Πρακτορείο και στην πραγματικότητα υποκατάστημα του Μέγαρου Μαξίμου.

Θα αντιδράσουμε και γρήγορα με όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα που διαθέτουμε και κυρίως με δυναμικές κινητοποιήσεις και μαζικές διαμαρτυρίες», καταλήγει.  

Συνάντηση Λαφαζάνη - Ρώσου πρέσβη

Την πλήρη υποστήριξή του στην περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνορωσικών σχέσεων εξέφρασε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια γεύματος εργασίας που τού παρέθεσαν ο Ρώσος πρέσβης Αντρέι Μάσλοβ μαζί με ομάδα συνεργατών στο Πολιτιστικό Μέγαρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τις σχέσεις των δύο χωρών και τις εξελίξεις στην περιοχή μας, με τον Π. Λαφαζάνη να τονίζει, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΑΕ, ότι η ανάγκη διαμόρφωσης μιας ειδικής προωθημένης στρατηγικής σχέσης ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία αποκτά εξαιρετικά επείγουσα σημασία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η περιοχή μας. Αυτή η προωθημένη ειδική στρατηγική σχέση Ελλάδας-Ρωσίας σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον πολιτικό, οικονομικό, ενεργειακό και πολιτιστικό τομέα, συνέχισε ο κ. Λαφαζάνης, ανταποκρίνεται πλήρως στο συμφέρον της Ελλάδας και της Ρωσίας και των λαών των δύο χωρών, ενώ θα βοηθούσε σημαντικά στην ειρήνη, τη συνεργασία και τη σταθερότητα στην περιοχή μας, τα οποία διατρέχουν αυτήν την περίοδο μείζονες κινδύνους.