powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Πολιτιστικός ' Φάρος'. Σεμινάριο Πολιτιστικό Μάρκετινγκ & Δημόσιες σχέσεις (1η μέρα)

 Πολιτιστικός Σύλλογος Φάρος Ν.Μουδανιά 
Με Επιτυχία ξεκίνησε σήμερα το πρώτο μέρος του Σεμιναρίου με θέμα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ & ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ , που διοργάνωσε ο Π.Σ "Ο ΦΑΡΟΣ".
Εισηγητές Στούλος Βασίλης & Παγώνα Σταυρούλα .
Συνεχίζεται  αύριο με θέμα Σχεδιασμό, Υλοποίηση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων & Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

«Πόλεμος» για τις αυξήσεις της ΡΑΕ στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Στα «κάγκελα» το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας. «Απαιτείται για τον ισοσκελισμό του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ» απαντά η Αρχή. «Να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να κοροϊδεύει τον κόσμο», λέει η Νέα Δημοκρατία.
Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην

Παρέμβαση Τάσου Κανταρά στην προσυνεδριακή διαδικασία της ΚΕΔΕ. "Αυτοδιοίκηση και Αγροτική Ανάπτυξη

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΑΣΟΥ ΚΑΝΤΑΡΑ, ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΕΔΕ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ. 
Οι εκλογές της 25/1/2015, έφεραν μια μεγάλη πολιτική μεταβολή. Βρισκόμαστε στην αυγή της νέας αυτής κατάστασης και η χώρα αντιμετωπίζει πολλά και πρωτόγνωρα προβλήματα. Κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις του επομένου διαστήματος, θα καθορίσουν την μελλοντική πορεία της χώρας.  Το ότι αφήσαμε πίσω μας την πιο καταστροφική διακυβέρνηση της μεταπολίτευσης, δεν σημαίνει πως αφήσαμε και τα τεράστια συσσωρευμένα προβλήματα. Ο αγροτικός

Θεσσαλονίκη: Δράση αλληλεγγύης στους διωκόμενους των Σκουριών.

Με κεντρικό σύνθημα "Παράνομες πολυεθνικές στο απυρόβλητο, αγωνιζόμενες κοινωνίες στο εδώλιο", οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής & Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού πραγματοποίησαν το Σάββατο το πρωί δράση αλληλεγγύης στους διωκόμενους των Σκουριών, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.
Μαζί απεργοί της coca cola,Σχολικοί Φύλακες, Καθαρίστριες,

Η Hot-Tours θα κατευθύνει Αρμένιους τουρίστες προς την Ελλάδα αντί για την Τουρκία – συμφωνία με Mouzenidis Travel

Νέος δίαυλος για την προσέλκυση στην Ελλάδα τουριστών από την Αρμενία ανοίγει η νέα συμφωνία που υπέγραψε η Mouzenidis Travel με τον αρμενικό τουρ οπερέιτορ Hot-Tours την Πέμπτη, 12 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια συνάντησης του διευθυντή της Muzenidis με αντιπροσώπους αρμενικών τουριστικών πρακτόρων.Όπως δήλωσε στη συνάντηση ο διευθυντής της Hot-Tours, Mkhitar Melik-Shahnazarayan,
στόχος του τουριστικού οργανισμού από το 2010 είναι να κατευθύνει αρμένιους τουρίστες προς την Ελλάδα, αντί για

Η Χριστίνα Σιδέρη στο facebook αναλύει την εικόνα του γεύματος του Βαραφακη στην βεράντα, και την στολίζουν με 'μπάζα..' οι σχολιαστές.


Εγώ δε γουστάρω ούτε τη μιζέρια, ούτε το λαϊκισμό και δεν με ενδιαφέρει ούτε αν τρώνε χταπόδι και τσιπούρα, ούτε αν το σπίτι τους είναι στην Ακρόπολη, ούτε αν η Στράτου είναι μπουτού ή πενηντάρα. Αφού θέλουν life style φωτογράφιση να την έχουν, αλλά όχι life style των γύφτων και της τελευταίας βλαχάρας,

Πότε θα κάνει ξαστεριά στις Σκουριές;

Το πρώτο βήμα της κυβέρνησης, απέναντι στο μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έγκλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη την Ευρώπη, με την ανάκληση των αδειών δόμησης του εργοστασίου εμπλουτισμού της «Ελληνικός Χρυσός» στην καρδιά του, πρώην, δάσους των Σκουριών, σήμερα είναι μετέωρο. Τόσο ο υπουργός Παραγωγικής

Stop οι selfies στα μουσεία

Φαίνεται πως η εκτεταμένη χρήση των περίφημων πτυσσόμενων μπαστουνιών (selfie sticks) στα κινητά μπροστά σε σπουδαίους πίνακες και συλλογές ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Τέρμα οι selfies στα μουσεία. Η είδηση ταράζει τους λάτρεις των κινητών και της φωτογραφίας, παγώνει τα

Αντιρρήσεις του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τη διαδικασία ανάκλησης της Αρχιτεκτονικής και Ηλεκτρομαγνητικής Μελέτης για τις Σκουριές

Με επιστολή του προς τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και  Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ Πάρις Μπίλλιας εκφράζει τις  αντιρρήσεις του Επιμελητηρίου για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την ανάκληση  της υπ’ αριθμόν 14379/3600/8-10-2014 θεώρησης της

Καμμένος στην Bild . «Εάν εκραγεί η Ελλάδα, θα ακολουθήσουν Ισπανία και Ιταλία» Η γερμανική κυβέρνηση ανακατεύεται σε πράγματα που δεν την αφορούν

Πάνος Καμμένος με τους δημοσιογράφους της «Bild» |
 
Daniel Biskup/Bild
«Οι Γερμανοί ανακατεύονται σε υποθέσεις που δεν τους αφορούν» τιτλοφορεί η εφημερίδα «Bild» τη συνέντευξη που της παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος, ο «αμφιλεγόμενος κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα», όπως χαρακτηρίζεται στο δημοσίευμα ο Έλληνας υπουργός Άμυνας. 
Πάνω από μία ώρα διήρκεσε η συνομιλία με τον Γερμανό

Ε.Ε.Ν.Ν. " ΣΙΘΩΝ" :Τουρνουά TICHU, ΞΕΡΗΣ & ΜΠΙΡΙΜΠΑΣ, Treff Cafe Bar Νικήτη 22-3-15

Η Ε.Ε.Ν.Ν Ο ΣΙΘΩΝ σας προσκαλεί στο πρώτο τουρνουά TICHU, ΞΕΡΗΣ & ΜΠΙΡΙΜΠΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στο Treff Cafe Bar. Για δηλώσεις συμμετοχών τηλεφωνίστε:
TICHU : 6944805193 ( Γιώργος)
ΞΕΡΗ: 6984125245 ( Φιλιώ)
ΜΠΙΡΙΜΠΑ: 6977027834 ( Τριαντάφυλλος)
ή απλώς απευθυνθήτε στο μαγαζί.
Το κόστος συμμετοχής είναι: 5 ευρώ το άτομο!!!
Έπαθλο για το πρώτο και το δεύτερο ζευγάρι!!!
Περισσότερες πληροφορίες μετα την λήξη των συμμετοχών!!!

Παρασκευή

Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ: Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αγωνιστές της Χαλκιδικής που διώκονται

Ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για την αυριανή κινητοποίηση συμπαράστασης στους 21 διωκόμενους από το κίνημα ενάντια στις εξορύξεις χρυσού που παραπέμπονται σε δίκη με βαρύτατες κατηγορίες.
Με αφορμή την κινητοποίηση συμπαράστασης (24-3-15)στους  21 διωκόμενους από το κίνημα ενάντια στις εξορύξεις χρυσού που παραπέμπονται σε δίκη με βαρύτατες

Π. Σκουρλέτης συνάντηση με ΠΟΕ-ΟΤΑ. Άμεση εφαρμογή προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στους δήμους

Σε εφαρμογή τίθενται άμεσα τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας τα οποία έχουν δρομολογηθεί εδώ και μήνες στους δήμους, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης τους εκπροσώπους της ΠΟΕ - ΟΤΑ, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν σήμερα 13-3-15.
Ο υπουργός εργασίας ανέφερε, επίσης, στο προεδρείο της Ομοσπονδίας και τα αποτελέσματα της διαβούλευσης του

ΕΚΑΣΧ-ΕΟΚ : Αγώνες μπάσκετ, ορισμός διαιτητών 15 έως 19/3/14

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΚΡΙΤΩΝ 14-15/3/2015
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 20η ΑΓΩΝ.
14/3/2015   18.30   ΚΛ. ΑΡΝΑΙΑΣ    ΑΡΝΑΙΑ - ΜΟΥΔΑΝΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΑΡΓΥΡΟΥ - ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΡΙΤΕΣ ΤΖΗΜΗΤΡΕΑ - ΧΑΡΙΣΤΟΥ
14/3/2015  16.00  ΚΛ. ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ   ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - ΙΕΡΙΣΣΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΝΤΑΚΗΣ
ΚΡΙΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
14/3/2015  18.00  ΚΛ. ΤΡΙΓΛΙΑΣ   ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΛΑΓΙΩΝ - ΟΡΜΥΛΙΑ 2012
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΝΤΑΚΗΣ
ΚΡΙΤΕΣ ΕΛΙΟΔΩΡΟΥ - ΣΙΜΟΥ
14/3/2015  19.45   ΚΛ. ΤΡΙΓΛΙΑΣ   ΤΡΙΓΛΙΑ - ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
ΚΡΙΤΕΣ ΕΛΙΟΔΩΡΟΥ - ΣΙΜΟΥ
14/3/2015   18.00  ΚΛ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ   ΟΡΜΥΛΙΑ - ΜΑΡΜΑΡΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Σ. - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Β

Εργαζόμενοι στην στην ιδιωτική υγεία «Δεν παραιτούμαστε, εξοφλήστε μας»

«Ο σκοπός της εργοδοσίας είναι ξεκάθαρος. Θέλουν να εξωθήσουν εκατοντάδες εργαζόμενους σε παραιτήσεις προκειμένου να αντικατασταθούν από νέους εργαζόμενους, αμειβόμενους με τους άθλιους μισθούς των 400 ευρώ ή με εργαζόμενους που δεν κοστίζουν τίποτα, αφού εργάζονται μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, πρακτικών ασκήσεων κ.λπ.
Εκατοντάδες εργαζόμενοι που απασχολούνται στην ιδιωτική

Περιβαλλοντική Εβδομάδα Δήμου Κασσάνδρας Καθαρίζουμε την Ν.Φώκαια 16-3 ,Πολύχρονο 17-3 Πευκοχώρι 19-3




«Νίκη» κατά της τρόικας με τροπολογία Μαριά για τη λειτουργία της ΕΚΤ.

Δεκτή έγινε την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 με μεγάλη πλειοψηφία από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο σχετική τροπολογία του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή, Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Καθηγητή Νότη Μαριά.
Με αυτήν η Ευρωβουλή διαπιστώνει την ύπαρξη σύγκρουσης συμφερόντων κατά τη λειτουργία της ΕΚΤ ως

Το Βερολίνο κτίζει το νέο τείχος ντροπής και μίσους

Από εχθές η ΕΚΤ ξεκίνησε το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης . Δηλαδή η ΕΚΤ ξεκίνησε να αγοράζει μηνιαίως 60 δις ευρώ κρατικά και ιδιωτικά χρεόγραφα κρατών μελών της Ε.Ε. ύψους 1,1 τρις ευρώ συνολικά.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμπεριληφθούν Ελληνικά ομόλογα και χρεόγραφα. Με άλλα λόγια γίνεται προσπάθεια δημιουργίας ενός τείχους ντροπής και μίσους.
Με λίγα λόγια η ΕΚΤ κόβει χρήμα και αναλαμβάνει χρέος Ευρωπαϊκών χωρών έναντι ρευστότητας στο τραπεζικό

Κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» για τους μαθητές των Δημ.Σχολείων του Δήμου Σιθωνίας

Από τις 23 έως τις 28 Μαρτίου  το κινητό πολύϊατρείο  «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»  του   Εθελοντικού Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» θα βρίσκεται στη Σιθωνία προκειμένου να εξετάσει δωρεάν μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Σιθωνίας.
Η δράση του «Ιπποκράτη» στο Δήμο Σιθωνίας υλοποιείται σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ «Η Αλληλεγγύη», τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Χαλκιδικής, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Χαλκιδικής, το Κ.Υ Αγ.Νικολάου και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.
Το κινητό Πολυϊατρείο είναι εξοπλισμένο με  ιατρικά

Στον βωμό του φιλελεύθερου λαϊκισμού, το ακριβοπληρωμένο αστέρι του MEGA άφησε το σακίδιο κι έπιασε το φτυάρι

Με πρωτοφανή τρόπο επιτέθηκε χθες στον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο ο αρχηγός του Ποταμιού λέγοντας ότι ο υπουργός έχει δώσει 4 (;) συνεντεύξεις μόνο και μόνο για να δηλώσει την πρόθεσή του να δημεύσει τη γερμανική περιουσία. «Δεν μπορώ να γνωρίζω πώς ένας γερμανοτραφής νομικός, όπως ο Ν. Παρασκευόπουλος, αποφάσισε να φορέσει φουστανέλα και να ενταχθεί στην ομάδα Καμμένου».
Παρακάτω ο Στ. Θεοδωράκης προσθέτει ότι «διαρρέουν από

Ημερίδα 20/03/2015 τρόποι ανάπτυξης του Τουρισμού στο Δήμο Νέας Προποντίδας -Νέος ΚΑΠ - Προβλήματα εφαρμογής

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Νέας Προποντίδας σας προσκαλούν στην Ημερίδα με θέματα:
Σύγχρονοι τρόποι ανάπτυξης του Τουρισμού στο Δήμο Νέας Προποντίδας (10:00 - 13:00)
Νέος ΚΑΠ - Προβλήματα εφαρμογής & ευκαιρίες ανάπτυξης (18:00 - 19:00)
 που διοργανώνεται από το Δήμο Νέας Προποντίδας και θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 Στο Κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών

ΕΠΣΧ: Διαιτητές αγώνων πρωταθλήματος 14 & 15./03/ 2015

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
  Σάββατο 14 Μαρ. 2015   Ώρα : 16:00
A'   Ε ΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
1 ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ - ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ - ΠΟΝΤΙΚΕΡΗΣ - ΧΑΡΤΑΒΕΛΑΣ
2 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ - ΠΑΠΠΑΣ ΣΤ.
 Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
3 ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ.Π. - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ ΓΚΑΝΤΙΝΟΣ - ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
4 ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ - ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΗΣ - ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ - ΚΑΤΡΑΝΤΖΗΣ
5 ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣ. - ΚΟΥΡΙΔΗΣ - ΑΛΒΑΝΟΣ
6 ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ - ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ Β. - ΠΑΥΛΟΥΔΗΣ - ΤΣΙΡΟΥΔΑ

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στον οικισμό Ελάνη στη Χαλκιδική

Εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε πίσω της η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη Χαλκιδική, με τα μεγαλύτερα προβλήματα λόγω της σφοδρής και συνεχιζόμενης βροχόπτωσης να εντοπίζονται στον δήμο Κασσάνδρας.
 Ολική βύθιση κεντρικών οδικών αρτηριών, καθίζηση του εδάφους, ρήγματα στα πρανή, πτώσεις προστατευτικών τοιχίων και ξεριζωμένα δένδρα, είναι μόνο λίγες από τις καταστροφές που συνθέτουν πια το σκηνικό στον οικισμό Ελάνη και καθιστούν αδύνατη την πρόσβαση σε περίπου 60 κατοικίες εδώ και τρεις ημέρες.
εικόνες στο voria.gr εδώ

Πέμπτη

Οικολόγοι πράσινοι. Όχι στην καταστροφή του αρχέγονου δάσους και των υδατικών αποθεμάτων στις Σκουριές

Οικολόγοι Πράσινοι κατά Λαφαζάνη και του δικού τους Τσιρώνη για τα μεταλλεία χρυσού.
efsyn. Εξαιρετικά ανήσυχοι δηλώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι για την ανάκληση της αναστολής της εκτεταμένης υλοτόμησης 300 της δασικής έκτασης στη Λάκα Καρατζά στη Χαλκιδική, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα επενδυτικά συμφέροντα της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. Υπενθυμίζεται ότι χτες ο υφυπουργός Περιβάλλοντος

«Όχι» στην Ευρωπαϊκή Ένωση λέει η Ισλανδία

Η Ισλανδία ανακοίνωσε ότι απέσυρε την υποψηφιότητά της για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δύο χρόνια μετά την ανάδειξη της ευρωσκεπτικιστικής κεντροδεξιάς κυβέρνησης, που είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα έβαζε τέλος στη διαδικασία αυτή.
Συγκεκριμένα, οι σχετικές διαδικασίες ένταξης είχαν

Περιβαλλοντική Εβδομάδα Δήμου Κασσάνδρας Καθαρίζουμε το Πολύχρονο 17-3-15

Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυχρόνου 
Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας. Γι’ αυτό και κάθε πρωτοβουλία προς αυτήν την κατεύθυνση μας βρίσκει συμπαραστάτες και συμμέτοχους στην δημιουργία μιας νέας νοοτροπίας που θα προασπίζει και θα βελτιώνει την ποιότητας ζωής των κατοίκων του χωριού μας.Kαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να δώσουν το δικό τους παρών στο κάλεσμα του Δήμου Κασσάνδρας την Τριτη 17 Μαρτιου 2015

Ο.Π.Ε.Δ.Τ "ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ" Πινακίδα ενημέρωσης Επικινδυνότητας Δασικών πυρκαγιών (video).

Πινακίδα ενημέρωσης Επικινδυνότητας Δασικών πυρκαγιών
Μετά από άρθρο του ( http://www.fire.gr/?p=8231 ) κ. Ιωάννη Ρέτσιου και μετά απο ενημερώσεις σχετικά με τις ειδικές πινακίδες ενημέρωσης Επικινδυνότητας δασικών πυρκαγιών

Κυβερνητικές ασάφειες δεν χωράνε στις Σκουριές.Nα πάρει θέση και η Ιγγλέζη

@sn. Η Βουλευτίνα του Σύριζα  Κατερίνα Ιγγλέζη  αν δεν συμφωνεί  με τις νέες επιλογές του Λαφαζάνη να πάρει θέση , δεν αρκεί η κοινοποίηση δημοσιευμάτων.
Παλλινοδεί η κυβέρνηση στο θέμα των Σκουριών ανάμεσα στην εκφρασμένη πολιτική βούληση της (και μέσω του ίδιου του πρωθυπουργού) για ακύρωση της εξόρυξης και στην αδυναμία αντιμετώπισης των διαμαρτυριών των εργαζόμενων της εταίρειας που, όπως έχει

Απάντηση του Δημοτ. Συμβούλου Σιθωνίας Αβραάμ Σαλπικτίδη για την επικινδυνότητα του δρόμου Ν. Μαρμαρά- Παρθενώνα


 Για την ζημιά ενημερωθήκαμε Τετάρτη πρωί. Στις 3 το μεσημέρι της ίδιας μέρας η ζημιά είχε αποκατασταθεί με ρίψη μπάζων και κλείσιμο της τρύπας η οποία δημιουργήθηκε από την πτώση του δέντρου... Νομίζω πως αυτός που έβγαλε την φώτο καλό θα ήταν να ενημερώνει και για την αποκατάσταση, εκτός αν θέλουμε να κάνουμε κριτική για την κριτική..
@sn. Εφ όσον έγιναν έτσι ας μας μείνει το χιούμορ του συνδημότη μας   η ανάρτηση εδώ

Σχετικά με την υλοτόμηση της περιοχής Καρατζά Χαλκιδικής, το γραφείο του Υπουργού Αναπληρωτή ΥΠΕΚΑ Γιάννη Τσιρώνη, ενημερώνει για τα εξής:

 Η υλοτόμηση και αποψίλωση της περιοχής Καρατζά αφορά μια έκταση 300 στρεμμάτων για μελλοντική  εναπόθεσηπαραπροϊόντων εξόρυξης στις Σκουριές Χαλκιδικής.
 Το Υπουργείο Παραγωγικής ανασυγκρότησης

Σάββατο 14/03 Aλληλεγγύη στους διωκόμενους των Σκουριών Πλατεία Αριστοτέλους

14/3/15  ώρα 11:30 Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη
Εικοσιένα συναγωνιστές παραπέμπονται στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με βαρύτατες κατηγορίες μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία κ.α.
Βιώνουμε καθημερινά την καταστροφή, τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες της εταιρείας. Ολόκληρο εργοστάσιο εμπλουτισμού έχει χτιστεί χωρίς τις απαραίτητες άδειες.
Επικίνδυνα τοξικά απόβλητα μεταφέρονται μέσα από

Τετάρτη

Δημήτρης Βαρνάβας: Να ιδιωτεύουν όσοι υπουργοί δεν εμπιστεύονται το ΕΣΥ ! Αιχμές για Βαλαβάνη να νοσηλευθεί σε ιδιωτική κλινική και οι "πατριώτες .... να εμπιστεύονται το Δημόσιο"

Την επιλογή της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη να νοσηλευθεί σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας και όχι σε νοσοκομείο του ΕΣΥ καυτηριάζει την Τετάρτη 11 Μαρτίου με γραπτή δήλωση στο ygeianet.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας:
 "Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κ. Βαλαβάνη κάλεσε πριν δύο εβδομάδες τους πολίτες να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον, καταβάλλοντας την τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ. Υπερβολική ηθικολογία σε μία σωστή και

Δήμαρχος Αριστοτέλη: Δεν σεμμετέχουμε σε ένα κυκεώνα αντεγκλήσεων στελεχών της HELLAS GOLD και των προέδρων των σωματείων


 Σχετικά με τις χθεσινές ανακοινώσεις, ομάδας στελεχών της Hellas Gold και των Προέδρων των Εργαζόμενων δύο σωματείων Μεταλλωρύχων, από το Γραφείο του Δημάρχου Αριστοτέλη καθίσταται σαφές, ότι οι απόψεις μας, ως νέα δημοτική αρχή είναι πάγιες και σταθερές τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά,

Κυπελλούχος ο Α.Ο. Σημάντρων Αετός Βαρβάρας - Α.Ο. Σημάντρων 3-4 ( στα πέναλτι)


Σε ένα παιχνίδι  στο στάδιο της Ν. Τρίγλιας που κρίθηκε στα πέναλτι , κανονική διάρκεια 0-0,  ο Α.Ο. Σημάντρων στάθηκε ποιο τυχερός και κέρδισε με 4-3 , ετσι στέφτηκε κυπελλούχος Χαλκιδικής για το 2014-15

ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 11-3-15

 Φωτο ρεπορτάζ  Μάκης Χονρογιώργης
Κορίτσια ΓΕΛ Μουδανιών - ΓΕΛ Πολυγύρου 2-0 σετ
Αγόρια    ΓΕΛ Μουδανιών - ΓΕΛ Συκιάς 2-1 σετ
Διεξήχθηκαν σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιθωνίας παρουσία του Προϊσταμένου Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Χαλκιδικής κ. Ταπανίδη Θ., του Συμβούλου Φυσικής Αγωγής του νομού κ. Πατμάνογλου Σ. και των υπευθύνων της

1η ημερίδα κτηνοτροφίας Βορείου Χαλκιδικής 19-3-15 στη Αρναία

1η Κτηνοτροφική ημερίδα στην Αρναία από τη Ζωοτεχνική Χαλκιδικής.
 Με διακεκριμένους ομιλητές, για θέματα που αφορούν το σύνολο του κτηνοτροφικού κόσμου την Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του δημαρχείου Αρναίας.

2η Συνάντηση Νέων Αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας 14-3-15

Μετά την επιτυχημένη 1η Συνάντηση Νέων Αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας την οποία συνδιοργάνωσαν οι Ενώσεις Νέων Αγροτών των Νομών της Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τον περασμένο Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη, έτσι και την φετινή χρονιά πρόκειται να διοργανωθεί η 2η Συνάντηση Νέων Αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015,

Λαφαζάνης για τους εργαζόμενους στην υλοτόμηση του δάσους των Σκουριών , η απασχόληση είναι διασφαλισμένη ,αντιδικία έχει η κυβέρνηση με την εταιρεία.

Είναι δικαίωμα των εργαζομένων να διαμαρτύρονται, αλλά είναι και υποχρέωση της Πολιτείας να διασφαλίζει την προστασία του περιβάλλοντος και την εφαρμογή των πολεοδομικών κανόνων, ανέφερε σήμερα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, απαντώντας σε ερώτηση για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην υλοτόμηση του δάσους στις Σκουριές.
Ο υπουργός επισήμανε ότι οι θέσεις εργασίας δεν

Επικίνδυνος δρόμος Μαρμαρά - Παρθενώνα από πεσμένο δένδρο

Παντελίς Τρικελιώτης fb  
.. φωνάζει  από τον Παρθενώνα να ακουσθεί στο Δημαρχείο στη Νικήτη .


Εεεε -αδέλφια - εκεί στο Δήμο Σιθωνιας....

Από την Κυριακή έπεσε ένα πεύκο στο 1 χιλ. Μάρμαρα -Παρθενώνα.....ο δρόμος είναι επικίνδυνος.....

Καλημερούδια!!!

Κατάσχεση 30 εκατομμυρίων του Δήμου Θεσαλλονίκης από την εφορία (για τα κλεμμένα της περιόδου Παπαγεωργόπουλου)

Αδικαιολόγητα η Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης κατάσχεσε 30.000.000 ευρώ του Δήμου Θεσσαλονίκης, τα οποία βρίσκονται στο Ταμείο Παρακαταθηκών , για τα κλεμμένα της περιόδου Παπαγεωργόπουλου, ενώ έχει γίνει συμφωνία ότι το δημόσιο παρακρατά τις ενισχύσεις του προς

Οι αποζημιώσεις πρωτοσέλιδο στον γερμανικό Τύπο

Συντεταγμένο στη γραμμή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης το σύνολο του Γερμανικού τύπου αντιμετωπίζει «τακτικισμό» την χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο που θα αποτελέσουν αντικείμενο επιτροπής της Ελληνικής Βουλής.
Bild σε δημοσίευμά της με τίτλο «Τσίπρας: Η Γερμανία πρέπει να πληρώσει για ηθικούς λόγους» και υπέρτιτλο «Ο Έλληνας Πρωθυπουργός απαιτεί εκ νέου αποζημιώσεις για τα εγκλήματα των ναζί» αναφέρεται στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και γράφει ότι ο Πρωθυπουργός επιτίθεται με

Nέες φωτογραφίες της καταστροφής του δρόμου Άθυτο - Φώκαιας , περιοχή Βόθονα

Και άλλες φωτογραφίες από την κατολίσθηση του δρόμου στο Βόθονα ,οι ζημίες είναι τεράστιες και δύσκολα θα αποκατασταθούν σύντομα .

Πρέπει άμεσα να γίνει ο καινούργιος δρόμος ο οποίος έπρεπε να παραδοθεί το 2012 όπως είχε προγραμματιστεί ,αλλά ακόμα είναι σε πρωταρχικό

«Με Δύναμη Από την Κηφισιά» Πολύγυρος Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου 20/3/15

 
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/3/15 
Ώρα έναρξης: 21.00
Το Κλιμάκιο Μακεδονίας – Θράκης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος με την παράσταση «Με Δύναμη Από την Κηφισιά» των Δημήτρη Κεχαΐδη-Ελένης Χαβιαρά σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα, που ήδη παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη με πολύ μεγάλη επιτυχία, θα βρίσκεται στον Πολύγυρο την Παρασκευή 20/03/15, με την συνεργασία του Δήμου Πολυγύρου.
Στόχος της περιοδείας του Κλιμακίου είναι η παρουσίαση σημαντικών θεατρικών παραστάσεων σε περιοχές όπου η δυνατότητα πρόσβασης των πολιτών στο θέατρο είναι δύσκολη.
Η περιοδεία του Κλιμακίου του ΚΘΒΕ 2014-2015 τελεί υπό την αιγίδα του

ΕΠΣΧ: Τελικός Kυπέλλου Χαλκιδικής στο Γήπεδο της Ν. Τρίγλιας ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ-Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ 11-3-15 ωρα 15:30

Διαιτητές : 
ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  και ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ (4ος ). 

Εξιχνιάσθηκαν ληστείες στην Μαραθούσα και κλοπές στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής (Αστ.Δελτ. 10-3-15)

ΕΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 10 Μαρτίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων ενοίκων μονοκατοικίας Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για την υπόθεση νεαρός αλλοδαπός από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου

Final Four Volley Παίδων 2015, στο Δημoτικό Γυμναστήριο Νέων Μουδανιών 15&16 Μαρτίου

Κυριακή 15 Μαρτίου
16:00 Γ.Σ. Ηρακλής - Χ.Α.Ν.Θ.
18:00 Αίας Ευόσμου - Πήγασος Πολίχνης

Δευτέρα 16 Μαρτίου
18:00 Μικρός τελικός
20:00 Τελικός