powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Ο Α.Ο. Γαλάτιστας στον τελικό Ανδρών Μπάσκετ με νίκη επι της Αρναίας.Περιμένει τον νικητή του αγώνα Σίθωνες - Τρίγλια 30-3-15 ώρα 20:00

 
 Α.Ο. ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ  aogalatistas.com 
Η ομάδα μας νίκησε με σκορ 80 - 52 την Αρναία στον ημιτελικό των play off και έτσι θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό της κατηγορίας . Ο αγώνας ήταν αρκετά δυνατός και οι παίκτες μας με καλή εμφάνιση , κυρίως στο 1ο ημίχρονο , πήραν την νίκη . Αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες και έδειξαν διάθεση για καλό μπάσκετ. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο τελικό του πρωταθλήματος με τον νικητή του άλλου ημιτελικού Σίθωνες Νικήτης - Ν. Τρίγλια (30/3/2015  20.00  ΚΛ. ΣΙΘΩΝΙΑΣ   ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 2014-2015 με νίκη επι του Α.Ο.Σ. οι Σίθωνες


Πολύγυρος Ημερίδα για την επιτραπέζια Ελιά στο Εμπορικό Επιμελητήριο από την ΠΕΜΕΤΕ 28-3-15


Στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής  στο Πολύγυρο, διοργανώθηκε ημερίδα για την επιτραπέζια ελιά, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 ώρα 11.00 από την πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών -

Μελέτη αρχιτεκτονικής τοπίου έργου του δασικού δρόμου στην κορυφογραμμή της Σιθωνίας

Ioannis Tzitzios
Παρουσίαση μελέτης αρχιτεκτονικής τοπίου της δασικής οδού της κορυφογραμμής Σιθωνίας από το διατμηματικό μεταπτυχιακό προγραμμα Αρχιτεκτονικής τοπίου του ΑΠΘ.
Σχετικό εδώ

Μεγειώδη πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική δεν θέλουν το δηλητήριο στην περιοχή της χερσονήσου της Χαλκιδικής.


Μεγάλη πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, η οποία ξεκίνησε από την πλατεία ΧΑΝΘ και κατέληξε στον Λευκό Πύργο. Την πορεία διοργάνωσαν οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. 
Στον Λευκό Πύργο έφτασε και τελειώνει η μεγάλη πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. 
13.12 Κλούβα των ΜΑΤ έκλεισε την πρόσβαση στην Τσιμισκή στη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου, καθώς στην περιοχή Λαδάδικα βρίσκονται τα γραφεία της «Ελληνικός Χρυσός» τα οποία φυλάσσονται επίσης από κλούβες των ΜΑΤ.
Η πορεία έστριψε στην οδό Βενιζέλου και κατευθύνεται
προς την παραλιακή οδό Λ. Νίκης.
Να σημειωθεί ότι κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν εμφανίστηκε μέχρι αυτή την ώρα να καλύψει την

Η Κασσάνδρα εγκλωβισμένη απο την καταστροφή των δρόμων.

 Εφημερίδα Κασσάνδρα 
Οι εργασίες για την αποκατάσταση του δρόμο Αθύτου- Ν Φώκαιας συνεχίζονται, αλλά το ερώτημα, ήδη διατυπωμένο από διάφορες πλευρές, παραμένει αναπάντητο: πρέπει να ξανανοίξει αυτός ο δρόμος;

Οι κίνδυνοι πολλοί και το πρόβλημα μεγάλο! Επιβάλλεται πάση θυσία η κατασκευή του καινούργιου δρόμου, γιατί τα ημίμετρα και τα μπαλώματα δεν ταιριάζουν πλέον στην περίσταση.Οι υπεύθυνοι ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους το τουριστικό- οικονομικό μέγεθος της Κασσάνδρας και ας

Άνοιξε ο δρόμος για τη ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ

Οι αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων ανοίγουν τον δρόμο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να αποπληρώσει εφάπαξ την πρωτογενή οφειλή 10,4 εκατ. ευρώ και να καθαρίσει οριστικά τον βραχνά των χρεών
Ιδιαίτερα θετική είναι για τον ΠΑΟΚ η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υπέγραψε ο πρωθυπουργός, και με την

Δήλωση στοιχείων ζωικού κεφαλαίου για τα βοσκοτόπια έως 17/4

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες κατανομής εκτάσεων για βοσκοτόπους όπως αποτυπώνονται στον θεματικό χάρτη του ΟΣΔΕ για σκοπούς Κοινοτικών Ενισχύσεων παρακαλούμε όπως ενημερωθούν οι κτηνοτρόφοι για άμεση υποβολή των

Σώμα Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας Δήμου Ν. Προποντίδας ομιλία και συγκέντρωση τροφίμων-φαρμάκων 3-4-15

Το Σώμα Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας του Δήμου Νέας Προποντίδας σας προσκαλεί σε ένα φιλανθρωπικό Οδοιπορικό Αγάπης με ομιλήτρια την κα.Χάρις Δημητρακούδη παιδαγωγό-θεολόγο την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 στις 7.30 μ.μ. στο κλειστό θέατρο Νέων Μουδανιών.
Σας καλούμε να μοιραστούμε την διαδρομή αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, φέρνοντας τρόφιμα και φάρμακα

Δήμος Κασσάνδρας συνεδρίαση Δημ. Συμβουλίου 1-4-15 ώρα 14:00


 ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1.1 Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της Σύμβασης διαβαθμικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κασσάνδρας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής) της Πράξης ¨Επίβλεψη – Έλεγχος μελετών του Δήμου Κασσάνδρας¨.
1.2 Λήψη απόφασης για τη σύναψη Σύμβασης διαβαθμικής

Παρασκευή

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας Γιάννης Τζίτζιος, τακτικό μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΕΔΕ για την τοπική αυτοδιοίκηση στην TV SUPER (video 26/3/15)


Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τους εργαζόμενους στα μεταλλεία της Ελληνικής Χρυσός (27/3/2015)

Συνάντηση με τους εργαζόμενους στα μεταλλεία της Ελληνικής Χρυσός είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην έδρα της ΠΚΜ στη Θεσσαλονίκη.
Η συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων έγινε έπειτα από αίτημά τους, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου, του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος Θεοφάνη Παπά, του Δημάρχου Αριστοτέλη Γιάννη Μίχου και του Περιφερειακού Συμβούλου Δημήτριου Τζηρίτη.
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας  δήλωσε ότι θέση

ΕΚΑΣΧ-ΕΟΚ: ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΚΡΙΤΩΝ 28-29/3/2015

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
28/3/2015  18.00  ΚΛ. ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ   ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - Ν. ΡΟΔΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΝΤΑΚΗΣ
ΚΡΙΤΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΙΟΔΩΡΟΥ
PLAY OFFS A' KATHΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ
28/3/2015  18.00  ΚΛ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ   ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ - ΑΡΝΑΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Σ. - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Β
ΚΡΙΤΕΣ ΒΟΡΔΟΣ - ΠΑΡΑΛΗΣ
30/3/2015  20.00  ΚΛ. ΣΙΘΩΝΙΑΣ   ΣΙΘΩΝΕΣ - ΤΡΙΓΛΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥ - ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΡΙΤΕΣ ΚΟΥΡΑ - ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
28/3/2015  14.00  ΚΛ. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ   ΜΟΥΔΑΝΙΑ - ΣΙΘΩΝΕΣ

Έκτακτο: Στις… Σκουριές ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου?

Στη Βορειανατολική Χαλκιδική μεταβαίνει εκτάκτως τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μετά από σύσκεψη που είχε το πρωί της Παρασκευής στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, στην οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι αρχαιολόγοι και η καθηγήτρια δημοσιογραφίας του ΑΠΘ, Άννα Παναγιωταρέα.
Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση που έκανε στους πολιτικούς συντάκτες ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Μαφιόζικες μέθοδοι σε ιδιωτική κλινική αιμοκάθαρσης της Θεσσαλονίκης

Μαφιόζικες μέθοδοι σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης! Απέλυσαν νοσηλεύτρια και αφού την εκβίασαν να επιστρέψει μέρος της αποζημίωσης για να μην τη δυσφημίσουν και δε βρίσκει δουλειά(!), όταν εκείνη αρνήθηκε να συνεργαστεί, της υπεξαίρεσαν χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό.
Την υπόθεση εξιχνίασε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας

Γυμναστικός Σύλλογος «Η Σιθωνία»: Αναβολή της ημερίδας Στίβου αύριο 28-3-15

Αναβολή της ημερίδας Στίβου. Ανακοινώνουμε την αναβολή της ημερίδας στίβου που είχε προγραμματισθεί για αύριο , Σάββατο, 28-3-2015, στο δημοτικό γήπεδο Νικήτης. λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου (εξ αιτίας των συνεχών βροχών τις τελευταίες ημέρες μέχρι και αυτή την ώρα). Η ημερίδα θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία που θα καθοριστεί σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Εφημερίδα Συντακτών «Τοξική επένδυση» της Ελληνικός Χρυσός, μέρος 2ον

Στρατώνι
Βαθιά ανησυχία στη Χαλκιδική προκάλεσε η έκθεση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος για τα έργα και τις ημέρες τής «Ελληνικός Χρυσός», που δημοσίευσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» τη Δευτέρα.
Στο ρεπορτάζ, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, η εταιρεία απάντησε με ανακοίνωση, στην οποία επιτίθεται στην εθνική αρχή περιβαλλοντικού ελέγχου:
«Η έκθεση ελέγχου εδράζεται σε εσφαλμένο νομικό καθεστώς, εσφαλμένες και πλημμελείς τεχνικές παραδοχές,

Δήμος Ν. Προποντίδας: Νέο Παλαιοντολογικό εύρημα γιγαντιαίας χελώνας στη Νέα Καλλικράτεια 3 εκατομμυρίων ετών.

Το τμήμα Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ύστερα από ανασκαφές στην παραλία Νέας Καλλικράτειας και σε συνεργασία και συνεννόηση με το Δήμο Νέας Προποντίδας, έφερε στο φως μία σχεδόν ολόκληρη γιγαντιαία χερσαία χελώνα. Το εύρημα χρονολογείται περίπου στα 3 εκατομμύρια χρόνια πριν, σε
μια περίοδο όπου οι γιγαντιαίες χελώνες κυριαρχούσαν στις

ΕΕΔΕΓΕ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: Αιτήματα για θεσμοθέτηση άδειας κύησης 1 έτους, συντάξιμα τα χρόνια κυοφορίας ( video TV SUPER 26-3-15)

Η Στέλλα Μπαλάση,  Αντιπρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών  (ΕΕΔΕΓΕ), αντιπρόσωπος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας  (ΕΣΕΕ),ενημέρωσε ότι η ΕΕΔΕΓΕ, στην  Γενική Συνέλευση τη

Δήμος Προποντίδας: Υπογραφή σύμβασης για εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ. Ν. Τρίγλιας και Τ.Κ. Ν. Πλαγίων

Υπογράφηκε στις 26 Μαρτίου 2015 σύμβαση ποσού 2.693.872,10€ (με Φ.Π.Α) για την κατασκευή του έργου: «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Δ.Κ. Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Τ.Κ. Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ» (αρ. μελ.: 07/2013) μεταξύ του Δήμου Ν. Προποντίδας και της αναδόχου εταιρείας ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., που αναδείχθηκε μετά από δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό.
Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Ταμείου Συνοχής και είναι ενταγμένο στο Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α στον στον

ΕΠΣΧ: Διαιτητές αγώνων ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και Γ' Εθνικής ( Απόλλων Αρναίας -Αρης Θεσ.) 28-29/3/15

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Κυριακή 29 Μαρτίου 16:00 Δημ. Στάδ. Αρναίας
Απόλλων Αρναίας - Άρης Θεσσαλονίκης
Διαιτητές Κοτσάνης, Χατζηνάκος, Χασιώτης, παρατ. Τσιλογιάνης
 Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Σάββατο 28 Μαρ. 2015   Ώρα : 16:00
1 ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗΣ - ΔΕΡΜΑΤΙΔΟΥ - ΜΠΑΣΙΝΑΣ
2 ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ.Π. - ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΗΣ - ΣΚΟΥΤΑΣ Φ. - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
3 Μ. ΑΛ/ΔΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΡΙΣ/ΛΗΣ ΣΤΑΓ. ΣΤΡ/ΚΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣ. - ΠΑΠΠΑΣ Β. - ΑΛΒΑΝΟΣ
4 ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ - ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - ΕΥΜΟΡΦΟΥΛΗΣ -

Τζίτζιος Δήμαρχος:Υδροπλάνα και Καταδυτικός Τουρισμός για την Σιθωνία TV SUPER 26-3 ( video )

Μιλώντας στην TV SUPER Χαλκιδικής ό Δήμαρχος Σιθωνίας Γιάννης Τζίτζιος ανέφερε ότι η  Σιθωνία φέτος μπορεί να έχει και υδροπλάνα , ήδη έχει έρθει σε επαφή με εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο αυτό.
Ακόμη θα δοθεί έμφαση στον καταδυτικό τουρισμό για τον οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους τουρίστες.

Σήμερα 27-3 ώρα 9:30 π.μ. εκδήλωση 'ημέρες καριέρας' στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ - Β΄ ΦΑΣΗ 26-3-2015 στο Kλειστό Γυμν.Πολυγύρου Το ΓΕΛ Ν. Μουδανιών Ανώτερο.

Φωτορεπορτάζ Μάκης Χονδρογιώργης απο το facebook
Διεξήχθηκαν σήμερα Πέμπτη 26-3-2015 στο κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου οι αγώνες της Β΄φάσης του πρωταθλήματος βόλεϊ Λυκείων μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων των νομών Χαλκιδικής και Καβάλας. Το νομό Χαλκιδικής εκπροσώπησαν οι ομάδες κοριτσιών και αγοριών του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών και το νομό Καβάλας η ομάδα κοριτσιών του 6ου

Πασχαλινό παζάρι του Κέντρου Ημέρας «ΑΝΑΤΟΛΗ» 'μονάδα ψυχικής υγείας' στον Πολύγυρο (video TV SUPER 26-3-15)

Πασχαλινό παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες των μελών του Κέντρου Ημέρας «ΑΝΑΤΟΛΗ» πραγματοποιείται την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 στο χώρο του κέντρου, Μακεδονίας και 22ας Απριλίου, στον Πολύγυρο. Το

Πέμπτη

Δήμαρχος Σιθωνίας Τζίτζιος. Εγκαίνια μουσείου Ιστορίας- Λαογραφίας στην Νικήτη την Κυριακή των Βαΐων ( video TV SUPER 26-3-15)


Τα εγκαίνια ήταν προγραμματισμένα για τα Χριστούγεννα αλλά και το Πάσχα φέτος ήταν ποιο κοντά στα Χριστούγεννα. Η ουσία είναι οτι ολοκληρώθηκε και έχει την 'σφραγίδα' του Δημάρχου. 
'Εργο απο την ΑΝΕΤΧΑ  πρόγραμμα leader (500.000) και συμμετοχή του Δήμου 500.000.


Παραπέμπονται 32 άτομα για την υπόθεση των υποβρυχίων

Το δρόμο για την εξέτασή της στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παίρνει η δικογραφία για τις «μίζες» που διακινήθηκαν για την προμήθεια των υποβρυχίων, μετά την έκδοση παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου

Ρώσικο το μεγαλύτερο φορτηγό του κόσμου

Με 24 τροχούς, 8 άξονες και μήκος 28,1 μέτρων, το ρώσικο MAZ-7907 της δεκαετίας του 1980, είναι το μεγαλύτερο φορτηγό που είδε ποτέ η ανθρωπότητα. Μπορούσε να σηκώσει βάρος 150 τόνων και φτιάχτηκε για να μεταφέρει πυρηνικούς πυραύλους.
Στους Ρώσους φαίνεται πως αρέσει να φτιάχνουν τα

Α.Σ.Ορύλιας Λαϊκή Βραδιά στο ΑΜΜΟΣ με αφοι Τσικούρη 28/3


Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Καλλικράτειας , εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 29 Μαρτίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Καλλικράτειας οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 29 Μαρτίου από 9.30 π.μ. ως 1 μ.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο.
Μη φοβάστε να δώσετε αίμα. Το αίμα είναι ζωή. Το αποταμιεύουμε τώρα για να έχουμε σε ώρα ανάγκης.
''ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ''

Τα περιφερειακά κανάλια δεν θέλουν να πληρώνουν την Digea

@sn'Επεσε πομπός της DIGEA,   τώρα εξηγείται γιατi δεν έβλεπαν στην περιοχή τηw Αρναίας , καί όχι από πτώση πυλώνα της ΔΕΗ που έλεγε η DIGEA.
Μετά το τριήμερο «μαύρο» στην εικόνα των περιφερειακών καναλιών της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης λόγω πτώσης του πομπού της Digea, οι ιδιοκτήτες των καναλιών της περιοχής και του Νομού Σερρών

Αναβολή εγκαινίων Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου, επειδή καθυστερεί να εκδοθεί η Άδεια λειτουργίας

Ανακοίνωση του Δήμου Πολυγύρου
Μετά από επισημάνσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πολυγύρου σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου και λαμβάνοντας υπόψη την καθυστέρηση έκδοσης άδειας λειτουργίας του, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο 28-3-2015 τελετή εγκαινίων έως την επίλυση

Μεταλλωρύχοι πολιορκούν το Δημαρχείο του πρώην Δήμου Αρναίας

Σε πολιορκία βρίσκεται το δημοτικό κτίριο της Αρναίας από μεταλλωρύχους οι οποίοι διαμαρτύρονται για την στάση της κυβέρνησης σχετικά με τα μεταλλεία και ζητούν να συνεχιστούν οι εργασίες της εταιρείας στις Σκουριές. Επιπλέον ζητούν συνάντηση με τον δήμαρχο για να επιδώσουν επιστολή διαμαρτυρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι μεταλλωρύχοι έσπασαν την παράπλευρη πόρτα του πρώην δημαρχείου του δήμου Αριστοτέλη με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν οι υπάλληλοι

Ερώτηση στη Βουλή της Κ. Ιγγλέζη σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών του Δήμου Κασσάνδρας

ΕΡΩΤΗΣΗ
Ιερισσός ,24 Μαρτίου 2015
Προς τους Υπουργούς
Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
ΘΕΜΑ: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών στις υποδομές του Δήμου Κασσάνδρας από τις πλημμύρες του τελευταίου δεκαημέρου του μήνα Φεβρουαρίου ».
Σοβαρές καθιζήσεις προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις του τελευταίου δεκαημέρου του μήνα Φεβρουαρίου , στο

Συνελήφθη 20χρονος στην Χαλκιδική από Α.Τ. Αγ. Νικολάου για ζωοκτονία ( αδέσποτο σκύλο), παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία

Συνελήφθη χθες (25-03-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, 20χρονος ημεδαπός για ζωοκτονία και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 20χρονος χρησιμοποιώντας καραμπίνα που κατείχε παράνομα, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν αδέσποτο σκύλο.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις με

ΕΠΣΧ: Βαθμολογία ομάδων Α' Ερασιτεχνικής 25-3-15

ΑΕΤΟΣ Βαρβαρας

www.epshalkidikis.gr

Η Ford βάζει τέλος τα πρόστιμα για υπέρβαση ορίων ταχύτητας!

Καθημερινά, στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, χιλιάδες οδηγοί υπερβαίνουν τα όρια ταχύτητας, με αποτέλεσμα να τους καταγράφουν οι κάμερες της Τροχαίας και να τιμωρούνται με υψηλά πρόστιμα και αφαίρεση διπλώματος.

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου οι «φαντάροι» του Μπέου."Θα το μάθουν και οι ναύτες και θα έρθουν κι αυτοί", η αντίδραση του Δημάρχου Βόλου.


 Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τα δυο πρόσωπα, αλλά λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθησαν.

Μέλη του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου φέρεται να είναι οι δύο νεαροί που παρουσιάστηκαν ως «φαντάροι» στη συνεδρίαση

Σ.Τ.Ε. απόφαση «Φρένο», στην παραχώρηση του αιγιαλού στους ΟΤΑ


 Ασπίδα προστασίας κατά της μαζικής παραχώρησης του αιγιαλού, ευαίσθητου στοιχείου του οικοσυστήματος, για εκμετάλλευση στους ΟΤΑ, υψώνει το Ε' Τμήμα του ΣτΕ. Με απόφασή του (αριθμός 646/2015), η οποία δημοσιεύτηκε πριν από ένα μήνα ακριβώς, κρίνει παράνομη και ακυρώνει τη με αριθ. 1038460/2439/Β0010/15.4.2009 Κοινή Απόφαση των υφυπουργών Εσωτερικών, Οικονομίας και Οικονομικών περί απευθείας παραχώρησης έναντι ανταλλάγματος του

Λοβέρδος: Τα κάγκελα στις παρελάσεις δεν είναι απαραίτητα -Οι δυνάμεις που προκαλούσαν επεισόδια είναι στην κυβέρνηση

Με τέτοιες κομπλεξικές δηλώσεις , εξηγείται πως το ΠΑΣΟΚ αν γίνουν εκλογές θα καταλήξει σε  εξωκοινοβουλευτικό κόμμα και ο Λοβέρδος θα "ψήνει κάστανα"  στο Σύνταγμα ως Συνταγματολόγος

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη παρέλαση (μαθητική), αυτή της 28ης Οκτωβρίου του 2014, όταν ο κ. Λοβέρδος ήταν

Τετάρτη

ΕΠΣΧ: Αποτελέσματα αγώνων 25-3-15 Α' Ερασιτεχνική - Γ' Εθνική (Αρναία)

Γ ΕΘΝΙΚΗ   25/032/15 15.00 (21αγ)
 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ  1-0

A' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 
1 Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ  0-0
2 ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ  3-0
3 ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ 1-1
4 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  3-0
5 ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 - ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ 0-1
6 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ  2-0 
www.epshalkidikis.gr

Κανταράς Τάσος για αλλαγές στην πιστοποίηση γεωργικών φαρμάκων στην TV SUPER (video 24-3-15)



Ο Κανταράς Τάσος είναι μέλος της Κεντρ. Επιτροπής και του Αγροτικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος του Κεντρ. Συμβουλίου ΚΕΔΕ και Αντιπρόεδρος Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης , επικεφαλής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δήμου Πολυγύρου

Κατερίνα Ιγγλέζη στην TV SUPER για τις εξελίξεις στα μεταλλεία ( video 24-3-15)


Περιβαλλοντικός, πολιτιστικός και ποιότητας ζωής σύλλογος Ολυμπιάδας: Η Ελληνικός Χρυσός δεν τηρεί τους περιβαλλοντικούς όρους στο υποέργο Ολυμπιάδα

Επιστολή προς το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης έστειλε ο “Περιβαλλοντικός, πολιτιστικός και ποιότητας ζωής σύλλογος Ολυμπιάδας” διερωτώμενος αν η Ελληνικός Χρυσός εφαρμόζει τα προβλεπόμενα από την ΚΥΑ 201745/26-7-2011. Ο Σύλλογος απαντά με στοιχεία ότι η Ελληνικός Χρυσός δεν είναι συνεπής έναντι πολλών θεσμικών της υποχρεώσεω, δεν τηρεί πολλούς από τους

Προσφορά έν καθαρά καρδία του Ι. Παπάγγελου. Περιοδικό Πολύγυρος ( Τ.79 σελ.5)

25 Μαρτίου 2015 στον Πολύγυρο με εκπρόσωπο αριστερής κυβέρνησης την Κ. Ιγγλέζη ..και χωρίς παρέλαση λόγω καιρού (φωτο)