powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

1ος δεκαπεντάχρονος κολυμβητής από την Κύπρο ο Χουζούρης Ματθαίος στον 45o Κολυμβητ. Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου


Τερμάτισαν από τους 20  οι πέντε πρώτοι  κολυμβητές του 45ου Κολυμβητικού διάπλου του Τορωναίου κόλπου

Οι τρείς πρώτοι που προηγούνται στον 45 Διάπλου Τορωναίου 12.31 μ.μ Ravanga Jose Ignacio Argentina


12.31 μ.μ οι τρείς πρώτοι που προηγούνται καθαρά στον 45 κολυμβητικό Διάπλου του Τορωναλιου 26 Χιλ. Καλλιθέα Κασσάνδρας - Νικήτη Σιθωνίας είναι
1.Ravanga Jose Ignacio  Argentina 63 χιλ Rio - Koronda - 55xil Parana - argentina - 30 km Coronda Argent και πολλεσ αλλες συμμετοχες
2. Χαζούδης Ματθαίος Κύπρος 15 ετών ( καταγωγή και

Ο.Π.Ε.Δ.Τ. Δραγουντέλη συνδρομή σε όχημα που εκτράπηκε σε δρόμο της ΣΙΘΩΝΙΑΣ (18-7-15)

Εκτροπή οχήματος σημειώθηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα Σαββάτου στο δρόμο Σάρτης και Συκιάς στη θέση Πλατάνια.
Το Ι.Χ με δύο επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο με συνέπεια να "χαρακιαστεί" πάνω στις προστατευτικές μπάρες.
Μέλος της ομάδος που ακολουθούσε το προπορευόμενο όχημα λίγα μέτρα πιο πριν σταμάτησε στο σημείο παρασύροντας μερικά αντικείμενα του οχήματος

Διάπλους Τορωναίου 2015 απονομή μεταλλείων σε κολυμβητικούς αγώνες απόστασης 1500 μ. 17-7-15 (φωτο)

Στις εκδηλώσεις του Κολυμβητικού Διάπλου του Τορωναίου συμπεριλαμβάνονται και αγώνες κολυμβητικοί απόστασης 1500 μ, για μικρούς κολυμβητές. Περίπου 80 παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες. Στη απονομή των αναμνηστικών μεταλλείων παραβρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας.

Εκκίνηση 45ου Κολυμβητικού Διάπλου Τορωναίου 18-7-15 ( Φωτο-video)



Σήμερα 18 Ιουλίου 2015 στις 7.45 π.μ. δόθηκε η εκκίνηση από την Πρόεδρο της Εκπολιτιστικής Εταιρείας Νέων Νικήτης ‹

Παρασκευή

Πολιτιστικός Αγ.Νικολάου 'Η Βουρβουρού' πρόγραμμα εκδηλώσεων 3ημέρου Αγ.Παρασκευής 24-26/7/15


Ο Δήμος Σιθωνίας στηρίζει την 1η Γιορτή Σύγχρονης Κεραμικής Αγγειοπλαστικής στο ξενοδοχείο ' Ελαία'

H 1η Γιορτή Σύγχρονης Κεραμικής Αγγειοπλαστικής ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι 16 Σεπτεμβρίου   στο ξενοδοχείο Εlea Village, στην Ακτή Ελιάς, του ομίλου Αcrotel, με την δυναμική παρουσία του Συλλόγου Αγγειοπλαστικής Κεραμικής Βορείου Ελλάδος και με την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας.
 Στο πλαίσιο της 1ης Γιορτής Σύγχρονης Κεραμικής Αγγειοπλαστικής  αναβιώσει για πρώτη φορά στη

Εκδηλώσεις Διάπλου Τορωναίου Παραδοσιακά Χορευτικά Συγκροτήματα Χαλκιδικής 16-7-15 (φωτο-video)

Συνεχίσθηκαν οι εκδηλώσεις στα πλαίσια του 45ου Κολυμβητικού Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου που διοργανώνει η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης ’ «Ο ΣΙΘΩΝ»
Στη 2η χθεσινή ημέρα στη παραλία της Νικήτης διοργανώθηκα οι ακόλουθες εκδηλώσεις.
1.Χορωδία της Νικήτης υπό την διεύθυνση του Δημαρά Δημήτρη.
2.Χορευτικά της Ε.Ε.Ν.Ν. ΄Ο ΣΙΘΩΝ› μικρό και εφηβικό με

Αθλ. Όμιλος Πολυγλυρου 1ο Summer Basketball Camp για παιδιά 21/7-30/7/15

 Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου θα διοργανώσει φέτος το καλοκαίρι, από 21/7 έως 30/7, το 1ο SUMMER BASKETBALL CAMP για παιδιά ηλικίας 6-17 ετών.

Με κύριο άξονα την ατομική βελτίωση αλλά και τη διασκέδαση , ο Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ του ΑΟΠ, Μάκης Παπαδόπουλος, θα διδάξει στους νεαρούς αθλητές , τα μυστικά

Αρναία Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων Αρναίας μουσική βραδιά 24-7-15


Δήμος Πολυγύρου μουσική βραδιά με τον Κώστα Τσολοδήμου 22-7-15


Πέμπτη

"Ημέρες τοπικών προϊόντων & παραγωγών" στον Δήμο Αριστοτέλη 31/7- 2/8/15

Αγαπητοί φίλες και φίλοι
Σας προσκαλούμε να στηρίξετε με την ενεργή συμμετοχή σας έναν καινούργιο θεσμό για τον τόπο μας τις "Ημέρες Τοπικών Προϊόντων & Παραγωγών".
Οι φορείς διοργάνωσης της σπουδαίας αυτής εκδήλωσης, ο Δήμος Αριστοτέλη, η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση, το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ιερισσού, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, συνδυάζουμε τις ιδέες μας και, με προσήλωση στον κοινό μας στόχο, τον οποίο υποστηρίζουν με τον πιο ευπρεπή και δημιουργικό τρόπο οι επαγγελματίες και παραγωγοί του Δήμου μας, συμπράττουμε για να προσφέρουμε σε όλους τους

«Το σκυλάκι σου που κατουράει κάθε μέρα στις ρόδες μου μόλις τον έχει βγάλει από τις τρύπες σου.» Ταμπέλα σe μεζονέτα στη Νικήτη

Tο σκυλάκι σου που κατουράει κάθε μέρα στις ρόδες μου μόλις τον έχει βγάλει από τις τρύπες σου.» Ταμπέλα στη Νικήτη.
Ταμπέλα σε ιδιωτικό χώρο σε μεζονέτα στην Νικήτη . Ψηλά στα κεραμίδια κυματίζει αγέρωχα η Ελληνική Σημαία . Τώρα τι μήνυμα θέλει να στείλει ο τύπος αν δεν είναι ‹πειραγμένος›

3ος Διεθνής Αριστοτέλειος κολυμβητικός διάπλους Ολυμπιάδας νεα ημερομηνία30-8-15

 Ο κολυμβητικός διάπλους της Ολυμπιάδας που είχε αναβληθεί λόγω του δημοψηφίσματος, τελικά θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου και όχι στις 2 Αυγούστου που είχαμε πει ως πιθανή ημερομηνία ώστε να μην συμπέσει και μέ άλλους αγώνες. Περαιτέρω διευκρινίσεις στη συνέχεια!
Επίσης, την επόμενη Τετάρτη 22/7/2015 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μικρός κολυμβητικός αγώνας περίπου 3χλμ στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Επίσης λεπτομέρειες γι'αυτόν τον αγώνα προσεχώς!

Πολιτιστικός Ιερισσού Κλειγένης Θεατρική Παράσταση ‹Τα ρούχα του Βασιλιά› 24-7-15 ώρα 21.00

Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο  24-7-15 ώρα 21.00



Συνάντηση αντιπροσωπείας του Μουσικοχορευτικού Λαογραφικού Ομίλου από το Μένοικο της Κύπρου με το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας

Με την ευκαιρία της παρουσίας στο Δήμο Νέας Προποντίδας του Μουσικοχορευτικού Λαογραφικού Ομίλου “Η ΒΟΥΡΚΑ” από το Μένοικο της Κύπρου, από τις 7 έως 14 Ιουλίου, αντιπροσωπεία των μελών του ομίλου συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Μανώλη Καρρά, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στο γραφείο του στο Δημαρχείο.
Σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν αρχικά η γνωριμία μεταξύ των

Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Φάρου από την Δημοτική Αρχή

Όταν η λαογραφία και ο πολιτισμός συναντάει το κέφι και το μεράκι το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “ΦΑΡΟΣ” για άλλη μια χρονιά κατάφερε να δώσει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στις βραδιές όλων μας. 
Μια βδομάδα γεμάτη από ποικίλες εκδηλώσεις με χορό, τραγούδι, αθλοπαιδίες, εκθέσεις φωτογραφίας και

Αφαιρεθήκαν οι παράνομες πινακίδες σήμανσης στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου Νικήτης


Οι πινακίδες οδικής σήμανσης που τοποθετήθηκαν αυθαίρετα, στην παραλία του Αγ.Γεωργίου της Νικήτης , χωρίς καμία απόφαση της αρμόδιας αρχής αφαιρέθηκαν.
Η περιοχή προσφέρεται για κολύμβηση,   ειτε επιλέγοντας ξαπλώστρες χωρίς χρέωση με τιμή ποτού μπαρ ιδιαίτερα χαμηλή, (ανάλογα ποιο θα προτιμήσεις), είτε σε ελεύθερο

Διάπλους Τορωναίου 2015 Νυχτέρι στον Παλαιό Οικισμό της Νικήτης 15-7-15 (φωτο)


Τετάρτη

Το “eleon” συσκευασία στο Λάκκωμα Χαλκιδικής το πρώτο των πρώτων από όλες τις χώρες στον διαγωνισμό TerraOlivo 2015. Ελληνικα ελαιόλαδα δύο ταχυτήτων.

 Δύο ειδήσεις αυτή την εβδομάδα, μιά καλή και μιά κακή, μου δώσανε αφορμή να γράψω για το ελληνικό ελαιόλαδο των δύο ταχυτήτων, το χύμα και το τυποποιημένο, όπως τα βλέπω να εξελίσσονται μέρα με τη μέρα. 
Η πρώτη (πολύ) καλή είδηση αφορά στην ανακήρυξη ενός ελληνικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, το “eleon” που συσκευάζεται  Χαλκιδική  στο Λάκκωμα (εδώ), σαν το πρώτο των πρώτων από όλες τις χώρες στον διαγωνισμό TerraOlivo 2015 που γίνεται

Στατιστκά στοιχεία προσλήψεων αναπληρωτών δασκάλων 2014-2015 ανά διεύθυνση - Αναλυτικοί πίνακες

Πιστοί το ετήσιο ραντεβού μας τα τελευταία χρόνια σας ετοίμασα στατιστικά στοιχεία για τις περιοχές που προσλήφθηκαν  το σχολικό έτος 2014 – 2015 δάσκαλοι, από τις σελίδα του “e-mesara.gr”! Μια δύσκολη και επίμονη προσπάθεια που έγινε με μελέτη των πινάκων και υπολογισμούς στο «χαρτί» οπότε

5ο SAND SCRAMBLE Πυργαδίκια 18-19/7/15

Σας προσκαλούμε και φέτος στο 5ο SAND SCRAMBLE by Nanakos σε ένα διήμερο απόδρασης στην άμμο στις 18-19 Ιουλίου, στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής στην παραλία Κάμπος, beach bar COCO AMMOS.
Στη φετινή μας εκδήλωση, όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν στο έργο στήριξης οικογενειών της ΑΡΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ φέρνοντας μαζί τους ένα συσκευασμένο τρόφιμο.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τον MΠ.Ο.Μ. σε συνεργασία με την ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Οργάνωση: Μανώλης Νανάκος και Γιάννης Στρατηγάκης

www.enduro-fighter.gr/4o-sand-scramble/

" Έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες" από το Κέντρο Ημέρας «ΑΝΑΤΟΛΗ» Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 "


ΒΟΜΒΑ: Απέδρασε και συνελήφθη ο δράστης του φονικού στη Ποτίδαια Χαλκιδικής

Πληροφορία Βόμβα φέρνει στο φως το empisteutiko.gr.
Πριν από λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε από αναγνώστες μας ότι ο δράστης του φονικού στο beach bar στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, ο οποίος ήταν υπο κράτηση στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκιδικής απέδρασε!
Άμεσα κινητοποιήθηκε το σύνολο της αστυνομικής διεύθυνσης Χαλκιδικής που εξαπέλυσε

Τρίτη

Φάρος, Πολιτιστικός Ν.Μουδανιών, άλλη μία γιορτή Σαρδέλας διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία (12-7-15)


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/7/2015 με μεγάλη επιτυχία η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ που διοργάνωσε για 36η φορά ο Π.Σ."Ο ΦΑΡΟΣ".
Είχε προηγηθεί ένα 7ήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου όλες τις ημέρες και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12/7/15.
Φρέσκο ψάρι, σαρδέλα και γαύρος μοιράστηκε στους πολυπληθείς επισκέπτες .
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Ν.προποντίδας κ.Μανώλης Καρράς , και το συρτάκι , ο πρώτος χορός που

Χατζηνικολάου: Διαφήμιση 2 ετών στα ΜΜΕ που είμαι μέτοχος, τα 398.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ (η λίστα)


Ανακοίνωση με την οποία εξηγεί την ύπαρξη του ονόματος του στη λίστα των δημοσιογράφων που φέρονται να έχουν λάβει χρήματα στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας του ΚΕΕΛΠΝΟ και την οποία μελετά το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ μετά την παράδοσή της από τον Πάνο Καμμένο, εξέδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει πως τα χρήματα αυτά (398.000 ευρώ) αντιστοιχούν σε διαφήμιση 2 ετών που

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2.417(132 Χαλκιδική) ΘΕΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις καθόλη την διάρκεια του 24ωρου κατά τις εργασιμες και τις αργίες. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ.(ΠΡΩΙΝΗ) της 11/07/2015και λήγει στις 12 μ.μ. (ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ) της 20/07/2015. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και μόνο από πιστοποιημένους χρήστες των ηλεκτρονικών υ̟πηρεσιών του Οργανισμού µε τη χρήση κωδικών ̟πρόσβασης (Ονοµασία Χρήστη και Συνθηµατικό).   Για την υποβολή αιτήσεων πρέπει να μεταβείτε στο σύστημα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ πατώντας ΕΔΩ.

Γρηγόρης Τάσιος: Ενημέρωση σχετικά με τη νομοθεσία για τις κρατήσεις των ξενοδοχείων, την πολιτική ακυρώσεων κλπ.

Ενημέρωση σχετικά με τη νομοθεσία για τις κρατήσεις των ξενοδοχείων, την πολιτική ακυρώσεων κλπ.
Όπως όλοι γνωρίζετε, η ελληνική οικονομία και κοινωνία και κατ’ επέκταση η τουριστική κοινότητα βρέθηκαν τις τελευταίες 15-20 ημέρες αντιμέτωπες με μια
πρωτόγνωρη οικονομική πραγματικότητα, η οποία περιορίζει

Δήμος Σιθωνίας ποιοι προσλαμβάνονται σε θέσεις προσωπικού Κοινωφελούς Χαρακτήρα (Α.Π. 14-7-15)

Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αριστοτέλη, έκθεση ζωγραφικής Χριστίνας Σταύρεβα 16-7-15

Το Αριστοτέλειο  Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αριστοτέλη  σας προσκαλεί   στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής  με τίτλο
"Ο Άνθρωπος και τα έργα του"  της Χριστίνας Σταύρεβα που  θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού την Πέμπτη 16 Ιουλίου και ώρα  21:00μμ.
Διάρκεια έκθεσης  16 Ιουλίου - 31 Ιουλίου
2015 Ημέρες και ώρες λειτουργίας:Δευτέρα έως Παρασκευή: 9.00  - 15.00 Τετάρτη - Παρασκευή & Σάββατο : 19.00 - 21.00
Η Πρόεδρος του Αριστοτελείου Ελένη Παναγιωτοπούλου

Πώς θα λειτουργήσει το «νέο ΤΑΙΠΕΔ»

Το 50% των εσόδων προβλέπεται να διατεθεί για να καλύψει την «τρύπα» από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Το υπόλοιπο θα μοιραστεί στα δύο και θα πάει για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους και τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων
Με περιουσιακά στοιχεία μεγάλης αξίας του Δημοσίου προβλέπεται να «προικοδοτηθεί» το

Πολιτιστικός Φούρκας Πανηγύρι Αγ.Μαρίνας 16 Ιουλίου 2015

Πνίγηκαν δύο λουόμενοι σε Ν.Σκιώνη και Κατερίνη (79χρονη και 74χρονος)

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΜΟΛΑ ΚΑΛΥΒΑ» Νέας Σκιώνης Χαλκιδικής, 79χρονη.Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του

Τα νέα όρια ηλικίας για σύνταξη – Ποιοι γλιτώνουν τώρα τις ανατροπές – Τι θα ισχύσει για τη μεταβατική περίοδο

Σαρωτικές είναι οι αλλαγές στο ασφαλιστικό. Με την ψήφιση του νέου νόμου (εκτός αν υπάρξει αναδρομική εφαρμογή από 1ης/7/2015), όλα τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης ανεβαίνουν σταδιακά ως το 2022 ώστε να φτάσουν στα 62 για μειωμένη σύνταξη, στα 67 για πλήρη και στα 62 με 40 χρόνια ασφάλισης. Επιπρόσθετα, όμως, για όσους αποχωρήσουν κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου και δεν έχουν συμπληρώσει το νέο αυξημένο όριο

Πολιτιστικός Καλυβών 'Μηκύβερνα' 5η Γενική Έκθεση 18-26 Ιουλίου 2015

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβών «ΜΗΚΥΒΕΡΝΑ» διοργανώνει την 5η Γενική Έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλυβών από το Σάββατο 18 Ιουλίου έως την Κυριακή 26 Ιουλίου, με θέματα Αγιογραφία, Βότανα, Λαϊκή Τέχνη, Παραδοσιακά Τοπικά Προϊόντα , Χειροποίητα Κοσμήματα
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 19:00 – 23:00.
Είσοδος Ελεύθερη.

Σκουριές 10ήμερο Αντίστασης 24/7-2/8/15


Δευτέρα

Τα μέτρα που συμφώνησε η ελληνική 'νεοφιλελεύθερη ' πλέον Κυβέρνηση

"Σχόλιο προβληματισμού". Ψηφίζεις ΟΧΙ σου βγαίνει Ναι, ψηφίζεις αριστερά σου βγαίνει κεντροδεξιά. Μήπως αν ψηφίσεις Μιχαλολιάκο μας προκύψει Τσε Γκεβάρα;
Σεισμό στην κυβέρνηση προκαλεί η λίστα με τα προαπαιτούμενα μέτρα, που καλείται η Βουλή των Ελλήνων να νομοθετήσει μέσα σε 3 ημέρες, έως την Τετάρτη 15 Ιουλίου , όπως τουλάχιστον προβλέπει η εισήγηση του Eurogroup προς τους ηγέτες των 19 χωρών-μελών της

ΜΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ: Παύθηκε η Δημοκρατία στην Ελλάδα

Την εκτίμηση ότι «η Δημοκρατία παύθηκε. Η ταπείνωση της Ελλάδας είναι μια προειδοποίηση για όλες τις χώρες που θέλουν να αναγνωρισθεί η κυριαρχία τους» εξέφρασε μέσω διαδικτύου ο επικεφαλής του κινήματος Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο.«Μια εβδομάδα για να τσακισθούν τα πλευρά της Ελλάδας. Ο Βαρουφάκης παραιτείται (απομακρύνεται;) από την ηγεσία του υπουργείου του. Η ανάμειξη των Ηνωμένων Πολιτειών. Η

Κασσανδρώμενα 2015 κουκλοθέατρο 16 Ιουλίου

Κασσανδρώμενα 2015 συνεχίζονται...την Πέμπτη 16 Ιουλίου το απόγευμα στον πεζόδρομο ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
facebook Politistikos Syllogos Kassandras

Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης σε μικρά παιδιά από κολυμβητή του Διάπλου Τορωναίου με αρωγή της Ε.Ε.Ν.Ν. ' Ο ΣΙΘΩΝ"

φωτο Κουμπούρης Νίκος
Σε δύσκολες στιγμές σαν αυτές που περνάει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα, υπάρχουν Άνθρωποι με τεράστια ψυχική δύναμη που προσφέρουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Ένας απ' αυτούς και ο Κυριάκος Καρακυριαζής από τη Νικήτη. 
Τρεις φορές την εβδομάδα, με την αρωγή της Ε.Ε.Ν.Ν. Ο

Πολιτιστικός Σύλλογος Διονυσίου Μ.Αλέξανδρος Πολιτιστικό 4ήμερο Προφήτη Ηλία 2015

Σύγχυση για τις επαναπροσλήψεις σε δημόσιο, ΕΡΤ – Πάνω από 7.000 υπάλληλοι κινδυνεύουν με το «ολλανδικό σενάριο» (λίστα)

Συγκεγχυμένη παραμένει η κατάσταση σε σχέση με τη συμφωνία της κυβέρνησης αναφορικά με την ανάκληση των επαναπροσλήψεων στο δημόσιο και στην ΕΡΤ και την κατάργηση των σχετικών νόμων Κατρούγκαλου (ΝΟΜΟΣ 4325/2015) και Παππά αντίστοιχα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πηγέ

Φεστιβάλ Δήμου Πολυγύρου, θεατρική Παράσταση ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΡΕ ! Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου από το Θεατρικό Οργανισμό Ορμύλιας «ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ». 15-7-15

 Η υπόθεση του έργου: «28η Οκτωβρίου του 1969 στο χωριό. Η χούντα των συνταγματαρχών φόβος και τρόμος των δημοκρατικών πολιτών. Τα παιδάκια του δημοτικού σχολείου παραταγμένα, έτοιμα για την καθιερωμένη παρέλαση. Το κρύο τσουχτερό, ο δυνατός

Αιτήσεις για το πρόγραμμα επισιτιστικής κρίσης,στον Δήμο Σιθωνίας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ  ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ
Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας, με

Φεστιβάλ Κασσάδρας 17-7-15 , Αμφιθέατρο Σίβηρης Συναυλία Αγάπης, Σαμαρά & Άρνη