powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης τίμησε την παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης Βασιλική Κουβέλη, κολυμβήτρια και του Διάπλου Τορωναίου.


Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας και απένειμε τιμητική διάκριση στην παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης Βασιλική ΚουβέληΗ Βασιλική Κουβέλη, που κατέκτησε το χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου τον Αύγουστο του 2015 στο Καζάν της Ρωσίας (εδώ), εργάζεται ως γυμνάστρια στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, και είναι κολυμβήτρια του

ΕΠΣΧ: Αποτελέσματα αγώνων 12-12-15

Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ   2015 - 2016.
13η Αγωνιστική 1ος Γύρος  
Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ (1-1)  
ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (0-0)  
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ (0-1)
Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (0-2)
ΑΥΡΙΟ  13-12-15
ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ - ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 
ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 - ΘΕΡΜΑϊΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ- ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ  
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ   ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  2015 - 2016.

Λαϊκή Ενότητα εναντίον Αθηναϊκού Πρακτορείου. Δουλοπρεπές το ΑΜΠΕ .

Σκληρή ανακοίνωση που στρέφει τα βέλη της εναντίον του ΑΠΕ και του Νίκου Παππά εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλοντας «φίμωση» της και «ολοκληρωτική κυβερνητική προπαγάνδα». Αφορμή στάθηκε η μη μετάδοση της είδησης, της συνάντηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον πρέσβη της Ρωσίας

Hermann Rorschach’s Τι βλέπετε; Τεστ κηλίδων μελάνης με κάρτες που θα σας κάνει ο ψυχολόγος ή ο ψυχίατρος .

Tο τεστ κηλίδων μελάνης Rorschach είναι μία μέθοδος ψυχολογικής διάγνωσης που σχετίζεται με την εικόνα. Οι ψυχολόγοι χρησιμοποιούν το τεστ για να προσπαθήσουν να εξετάσουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και τη συναισθηματική λειτουργία των ασθενών τους.
Το τεστ επινόησε αρχικά ο Hermann Rorschach το 1921, μαθητής του Όιγκεν Μπλέλερ, αλλά το σύστημα βαθμολόγησης βελτιώθηκε μετά από το θάνατό του από αρκετούς ψυχολόγους, ανάμεσα στους οποίους και ο Μπρούνο Κλόπφερ (Bruno Klopfer). Ο Τζον Έξνερ (John E. Exner) συνόψισε τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις σε ένα περιεκτικό σύστημα το σύστημα Έξνερ (Exner System), δίνοντας

I.X. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας στην Γερακινή Χαλκιδικής. Τραυματίστηκε ο νεαρός συνοδηγός.

Τις πρωινές ώρες σήμερα  12-12-15 Ι.Χ. αυτοκίνητο με επιβαίνοντες 2 νέα παιδιά περίπου 25 χρονών,(καταγωγή από Νικήτη) μετα την διασταύρωση Γερακινής - Πολυγύρου έφυγε από τον δρόμο με αποτέλεσμα να προκληθούν σωματικές βλάβες . Τα άτομα μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν.Χαλκιδικής όπου και κρίθηκε αναγκαίο μετά από τις

"Το μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας", το Σάββατο 12 -12-15 στις 20:30, από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Πολυγύρου.

Το έργο που σημάδεψε περισσότερο απ' όλα τη ζωή του Γρηγορίου Ξενόπουλου, "Το μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας", το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 20:30, από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου. Στη παράσταση συμμετέχουν και τραγουδούν ζωντανά, οι "Κανταδόροι του Πολυγύρου".

Τα πιτσιρίκια του 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου διαδήλωσαν για τα δικαιώματά τους !

Παρά το τσουχτερό κρύο, χθες το απόγευμα 11-12-15 η συμμετοχή γονιών και παιδιών ήταν μεγάλη, στην πορεία που διοργάνωσε το 1ο νηπιαγωγείο Πολυγύρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν! Το μήνυμα πέρασε: Όσο λίγοι και να είμαστε, σε όποιο μέρος του κόσμου, όσο μικρό και να είναι το χωριό μας, η φωνή μας είναι μεγάλη και εκφράζει τις ανάγκες όλων των παιδιών του κόσμου!
  fb Ismini Grigoriadou
Φωτό από Elpida Fardogianni


Ετήσιος Χορός Α.Σ. 'Αστήρ' Αγ.Νικολάου 25-12-15 ταβέρνα 'Ο Μάκης'


ΑΣΕΠ: 27.665 (ή 38.694) αιτήσεις για 690 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία. H ΠΟΕΔΗΝ ανακοίνωσε 70.000 !!!

Γνωστοποιείται ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 5Κ/2015 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 6/27-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξακοσίων ενενήντα (690) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας υποβλήθηκαν συνολικά 27.665 αιτήσεις.
Ειδικότερα, υποβλήθηκαν:
9.475 αιτήσεις για την κάλυψη 374 θέσεων κατηγορίας Τ.Ε.
18.190 αιτήσεις για την κάλυψη 316 θέσεων κατηγορίας Δ.Ε.
Δεδομένου ότι αρκετοί υποψήφιοι με τις αιτήσεις τους διεκδικούν περισσότερες από μια θέσεις της ίδιας κατηγορίας εκπαίδευσης, το πλήθος των προτιμήσεων των υποψηφίων ανέρχεται σε 38.694 και αναλύεται ανά κλάδο-ειδικότητα ως εξής:

Παρασκευή

Έφεση κατά της απόφασης της Κομισιόν εξετάζει η Ελληνικός Χρυσός - «Δεν τίθεται ζήτημα» επιστροφής των 15,3 εκατ. ευρώ

Την άσκηση έφεσης κατά της πρόσφατης απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που έκρινε ότι υπήρξε παράνομη κρατική ενίσχυση κατά την μεταβίβαση των Μεταλλείων Κασσάνδρας το 2003 από το Ελληνικό Δημόσιο, εξετάζει η Ελληνικός Χρυσός, δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.
Διευκρινίζει ότι δεν τίθεται σήμερα ζήτημα ανάκτησης από

Κυβέρνηση 'Τσακίστε τον τον γερο-καστανά που τόλμησε να απειλήσει την εθνική οικονομία στη Θεσσαλονίκη '

 Παρασκευή απόγευμα, στην Αριστοτέλους  σε  αναμονή του δημάρχου που θα «ανάψει» το δένδρο της Πλατείας. Γωνία Τσιμισκή με Αριστοτέλους. 
Αστυνομική δύναμη είχε φτάσει επί τόπου μετά από καταγγελία για να συλλάβει τον γνωστό καστανά της γωνίας. Ο ηλικιωμένος φώναζε πως δεν είναι παράνομος, οι αστυνομικοί έλεγαν πως το καροτσάκι κατάσχεται. Ο ηλικιωμένος ούρλιαζε πως αυτόφωρο δεν πάει και χτυπιόταν ενώ οι αστυνομικοί τραβούσαν το καροτσάκι με τα κάστανα.
Περισσότερα στο parallaximag.gr

ΕΠΣΧ: Ορισμός Διαιτητών-Κριτών 12-13/12/2015

Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών -2η Αγωνιστική
12/12/15   17:00 ΚΛ. ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΛ.   ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧ.-ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ – ΠΑΦΙΛΛΗΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ: ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΡΙΤΕΣ:ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ – ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ – ΕΛΙΟΔΩΡΟΥ
Β Εθνική Κατηγορία Ανδρών-11η Αγωνιστική
13/12/15 17:00 ΚΛ.ΑΡΝΑΙΑΣ ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ-ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. – ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ Κ. ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΡΙΤΕΣ: ΤΖΗΜΗΤΡΕΑ – ΚΥΡΙΔΟΥ – ΙΩΑΝΝΟΥ
13/12/15 17:00 ΓΣ Λάρισας-Πολύγυρος
Γ Εθνική Κατηγορία Ανδρών- 10η Αγωνιστική
13/12/15 18:00 ΚΛ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ   ΑΟ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ-ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Γιορτές Παιδικών Σταθμών Δήμου Πολυγύρου

Ξεκινούν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2014 οι γιορτές των παιδικών σταθμών του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου "Αριστοτέλης" ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. 
Ορμύλιας 18-12-15, Ολύνθου 21-12-15, Πολυγύρου 21&23-12-15, Γαλάτιστας 23-12-15.
Μέσα σε πολύχρωμα σκηνικά και κοστούμια τα παιδιά θα

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Π.Ε ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Κ.Π.Ε ΤΗΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΡΝΑΙΑ 18-20/12/15

Το Κ.Π.Ε Αρναίας σε συνεργασία με τα Κ.Π.Ε της Κεντρικής Μακεδονίας (Ανατ. Ολύμπου, Έδεσσας, Ελευθερίου-Κορδελιού & Βερτίσκου, Κιλκίς, Νάουσας και Πορροΐων), στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δράσεών του θα υλοποιήσει τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο β’ επιπέδου, από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.00 έως την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15.00 στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας Αρναίας.

ΕΠΣΧ: Διαιτητές Αγώνων Πρωταθλήματος 12&13 Δεκεμβρίου 2015

Σάββατο 12 Δεκ. 2015   Ώρα : 15:00
1 Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ ΔΡΑΓΑΤΗΣ - ΣΚΟΥΤΑΣ Ν. - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ  
2 ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - ΠΑΣΣΑΛΗΣ - ΕΥΜΟΡΦΟΥΛΗΣ  
3 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣ. - ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ - ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  
4 Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ - ΑΓΑΠΙΔΗΣ - ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  
   
5 ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΛΟΥΔΗΣ - ΔΕΡΜΑΤΙΔΟΥ - ΚΟΥΡΑΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ
6 ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ.Π. - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΓΟΥΜΑΤΙΑΝΟΣ - ΠΟΝΤΙΚΕΡΗΣ - ΧΡΥΣΑΪΔ

Το πρόγραμμα της Κασσανδρούπολης 2015-16 (18/12/15-2/1/16)

Πέμπτη

Εκπαίδευση από το ΕΚΑΒ σε μαθητές Λυκείων στο Θέατρο Πολυγύρου 18-12-15

Την επόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης  θα τιμήσουν την μνήμη δύο αγαπημένων συναδέλφων που έχασαν πρόωρα την ζωή τους επάνω στο καθήκον, υπήρξαν ΠΡΟΤΥΠΟ μας και μας έδειξαν τον δρόμο της προόδου μέσα από την εκπαίδευση των παιδιών μας...
Tην εκπαίδευση 'Α Βοηθειών θα παρακολουθήσουν 400 μαθητές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Θέατρο Πολυγύρου άπό 10:00 έως 13:οο 
Η εκδήλωση εντάσσεται  στο πρόγραμμα της  3ης

Θα δικαστεί ο άνδρας που κρέμασε σε τσιγκέλι και έπνιξε σκύλο στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής

Από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκιδικής αναμένεται να δικαστεί στις 15 Δεκεμβρίου μετά από πολλές αναβολές ο Β.Α. που απαγχόνισε έναν σκύλο κρεμώντας τον από ένα τσιγκέλι μέσα σε μια αποθήκη στο χωριό Κρυοπηγή Χαλκιδικής τον Ιανουάριο του 2013
Ο Μαξ ήταν ένας εκπαιδευμένος Γερμανικός Ποιμενικός τεσσάρων ετών και ανήκε στον Γιώργο Τσουλίδη. Το ζώο ζούσε μαζί με τα άλλα σκυλιά της οικογένειας εντός του περιφραγμένου χώρου της ξενοδοχειακής του επιχείρησης στην Κρυοπηγή που κατά την διάρκεια του χειμώνα παραμένει κλειστή.
Όταν μια μέρα διαπίστωσαν ότι ο Μαξ άγνωστο πως είχε εξαφανιστεί από τον καλά

Ενωση Νέων Αγροτών Χαλκιδικής Ενημέρωση -Συζήτηση στο Κέντρο Δήμητρα Αγ. Μάμα 14-12-15


Ημερίδα για τις Νέες Τάσεις και Εργαλεία στον Τουρισμό στο ΠΑ.ΜΑΚ

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν την Τρίτη η Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Ημερίδα για τις Νέες Τάσεις και Εργαλεία στον Τουρισμό. Οι ομιλητές, μέσα από το δικό τους

Greenpeace: Μας απασχολούν οι Σκουριές, αλλά περισσότερο η ενεργειακή φτώχεια

Greenpeace στον πύργο ψύξης  (ΑΗΣ) Αγίου Δημητρίου 
στην Πτολεμαΐδα
Εξηγήσεις για τη στάση της Greenpeace απέναντι στην καταστροφή που συντελείται στις Σκουριές της Χαλκιδικής, για την οποία η περιβαλλοντική οργάνωση έχει κατηγορηθεί για «ένοχη σιωπή», έδωσε μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη ο υπεύθυνος εκστρατείας για θέματα ενέργειας και κλιματικών αλλαγών στο ελληνικό Γραφείο της Greenpeace, Τάκης Γρηγορίου.

Έδρα την Ν. Καλλικράτεια είχε τετραμελής συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά.

ΕΛ.ΑΣ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  (10-2-15)
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 5 κιλά κάνναβης, ποσότητα κοκαΐνης, πάνω από 8.000 ευρώ και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα σχετιζόμενα με αγοραπωλησία ψυχοτρόπων ουσιών

Στη σύλληψη τεσσάρων μελών συμμορίας που ενέχονται σε υποθέσεις εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης

Αποκαλυπτήρια προτομής Καπετάν Χάψα στην Κρυοπηγή 13-12-15

Μνημείο στα Βασιλικά
Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Χαλκιδικιώτη Ήρωα Καπετάν Χάψα, θα πραγματοποιηθούν σε ειδική τελετή στην Κρυοπηγή, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10.30 στο χώρα της Παλιάς Βρύσης.
Την προτομή φιλοτέχνησε ο Κασσανδρινός Γλύπτης κ. Παρασκευάς Μάγειρας ο οποίος θα είναι και ο ομιλιτής.
Πρόγραμμα εκδήλωσης.

Δήμος πολυγύρου Έργα στην οδό Ιπποκράτους

Έργα επί της οδού Ιπποκράτους στον Πολύγυρο, από την είσοδο της πόλης (διασταύρωση με οδό Θεσσαλονίκης) μέχρι και την είσοδο του νοσοκομείου ξεκινούν την Παρασκευή 11-12-2015.
Τα έργα θα γίνονται σε τμήματα του δρόμου σταδιακά για όσο διάστημα χρειαστεί.
Προκειμένου η κυκλοφορία να μπορεί να πραγματοποιείται από

Εορταστική εκδήλωση στη στοά του Δημαρχείου στα Νέα Μουδανιά

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στις 13:00 η ώρα θα πραγματοποιηθεί μία μικρή εορταστική εκδήλωση στη στοά του Δημαρχείου μας, για τον στολισμό του  χριστουγεννιάτικου δέντρου από τους εργαζομένους στο κεντρικό κτήριο του Δημαρχείου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Ο Φάρος” και το Σώμα Πολιτών

Ορμύλια παρουσίαση βιβλίου της Έφης Συκιώτη 13-12-15

Όχι στην κατάργηση του Α.Τ. Γαλατιστας – Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου.

Στην έκδοση ψηφίσματος ενάντια στην κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Γαλάτιστας προχώρησε με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου. Ακολουθεί το κείμενο του ψηφίσματος:
ΑΠΟΦΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑ

Η ' Χούντα' της Ειδομένης.

Η Ειδομένη, ήταν είναι και θα είναι η ντροπή της Ευρώπης και η ντροπή της Ελλάδας.  Από σήμερα, ανοίχτηκε  και ένα νέο κεφάλαιο στην ντροπή αυτή.  Ένα κεφάλαιο που θυμίζει άλλες εποχές.  Όταν η Ελλάδα «ήταν στον γύψο» και οι εφημερίδες περνούσαν πρώτα από την λογοκρισία πριν να εκδοθούν.
Η αστυνομία απομάκρυνε τους δημοσιογράφους και τους

Ο Διοικητής του «Ελπίς» έμαθε την παύση του ενώ ήταν στην Αμερική, συγκεντρώνοντας δωρεές για το Νοσοκομείο

Διοικητής του «Ελπίς
@sn: Με τέτοιες αναξιόπιστες αποφάσεις, θα δικαιώσουν τους διοικητές που έπρεπε πράγματι να ξηλωθούν.
«Να ξέρουν πάντως αυτοί που με βαθμολόγησαν κάτω από τη βάση ότι θα ψάξω να βρω ποιοι είναι. Τουλάχιστον να ξέρω»
Όπως γράφει η εφημερίδα «Καθημερινή» έπαυσαν τον διοικητή του «Ελπίς»  Θεόδωρος Γιάνναρο ενώ συγκέντρωνε δωρεές στην Αμερική.  Πληροφορήθηκε την αντικατάστασή του,  ενώ βρισκόταν στο Λος Άντζελες συγκεντρώνοντας δωρεές για το «ΕΛΠΙΣ». Λίγο πριν φύγει για τις

'Αετός Βαρβάρας αιμοδοσία, στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δένδρου 13-12-15

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 ημέρα γιορτής για το Σύλλογο μας. Το πρωί προσφέρουμε 10 λεπτά απ' το χρόνο μας και δίνουνε αίμα ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του χωριού μας . Το μεσημεράκι στις 14:00 μαζευόμαστε στην πλατεία, στολίζουμε το ομορφότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο , διασκεδάζουμε παίζοντας και τραγουδώντας, πίνουμε ζεστό κρασί και ροφήματα και με τις αγορές μας απο το bazaar που θα υπάρχει ενισχύουμε τη βιβλιοθήκη του συλλόγου μας. 

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στα Νέα Μουδανιά

Στo πλαίσιo των Χριστουγεννιάτικων Εορταστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία

Τετάρτη

Λίστα με τα ονόματα των διοικητών των νοσοκομείων και των αναπληρωτών που φεύγουν!

Σαρωτικός ήταν ο …ανασχηματισμός σε διοικητές νοσοκομείων και αναπληρωτές τα τελευταία 24ωρα από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Γι αυτό άλλωστε και προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις από διάφορους φορείς αλλά και την αντιπολίτευση. Οι περισσότεροι ενημερώθηκαν είτε από τις υπηρεσίες τηλεφωνικά είτε μεσημειώματα αφού οι αλλαγές έγιναν με διαδικασίες εξπρές. Διαβάστε ΕΔΩ ποια διαδικασία ακολουθήθηκε: «Φεύγουν οι διοικητές των Νοσοκομείων! Έτοιμη η υπουργική απόφαση».
Γι αυτό άλλωστε και η λίστα με όλα τα ονόματα των διοικητών και αναπληρωτών πο

Πολιτιστικός 'Η Βουρβουρού' Saba-Forro-Axe Bahia στην πλατεία του Αγ. Νικολάου 13-12-15

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ" στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σας προσκαλεί την Κυριακή 13/12/2015 στις 19:00 στην Πλατεία του χωριού  σε ένα πάρτυ γεμάτο μουσική, κέφι και χορό.

Ποινική δίωξη του Δημάρχου Νέαπολης - Συκεών Σίμου Δανιηλίδη κι άλλων στελεχών και υπαλλήλων.

Η απάντηση του Δημάρχου στο τέλος της ανάρτησης.
Ο εισαγγελέας εγκλημάτων διαφθοράς Αχιλλέας Ζήσης παρήγγειλε την ποινική δίωξη του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη κι άλλων στελεχών και υπαλλήλων του δήμου Νέαπολης Συκεών για αναληθές τοπογραφικό σε έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ. Ζήτησε να απαγγελθούν εις βάρος τους κατηγορίες για τέσσερα κακουργήματα, κατά περίπτωση.
Τα αδικήματα είναι τα εξής: Απιστία στην υπηρεσία με τις

Κέντρο Τέχνης Σύνθεση Χριστουγεννιάτικες Χορογραφίες , Θέατρο Ν.Μουδανιών 18-12-15


Ορμύλια στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Πλατεία 14-12-15


Σύλλογος Γυναικών Ορμύλιας

Δίκη 9 αγωνιστών για την κατάληψη του Δημαρχείου Ιερισσού Πολύγυρος 21-12-15

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 μια μέρα μετά την επίθεση του "στρατού" της εταιρίας στο φυλάκιο του αγώνα κατά των μεταλλείων στο όρος Κάκαβος, κάτοικοι των χωριών Ιερισσού και Μεγάλης Παναγίας με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα, προχωρούν σε 3ήμερη κατάληψη στο Δημαρχείο της Ιερισσού σπάζοντας το κλίμα τρομοκρατίας που επιχείρησε να επιβάλλει η εταιρεία.
Η δίκη των 9 κατηγορούμενων αγωνιστών, που διώκονται για την κατάληψη του Δημαρχείου αλλά και για την "αυθαίρετη"

«Καταπέλτης» το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά του ελληνικού Δημοσίου: Πάρτε πίσω τα 15 εκατ. από την Ελληνικός Χρυσός

Σκουριές 6-12-15
Tο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με απόφασή του, διατάσσει την ελληνική κυβέρνηση να εισπράξει από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός που συμμετέχει στα μεταλλεία της Χαλκιδικής, 15,34 εκατ. ευρώ, συν τους τόκους!
Με την απόφασή του αυτή, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή που είχε κάνει η Ελλάδα κατά… του εαυτού της, ζητώντας να μην εισπράξει τα 15,34

Ένα Τσάι Αγάπης προσέφεραν οι εθελοντές του Σώματος Πολιτών Ν.Προποντίδας το Σαββατο 5-12- 2015 στο κλειστό θέατρο των Ν.Μουδανιών .

Το σώμα ευχαριστεί απο καρδιάς ολους οσους παρεβρέθησαν και στήριξαν την εκδήλωση , ακόμη ευχαριστεί τον Π.Σ Φάρο και το μουσικοχορευτικό τμήμα του, "Λαληταδες", όπως και την Παιδική χορωδία του κέντρου τέχνης Σύνθεση που κάλυψαν την εκδήλωση μουσικά και την Δουκένη Βασιλειάδου για την διακόσμηση του χώρου με τα έργα τέχνης της.
Πολύτιμη για ακόμη μια φορά η συνεργασία της Μάρως

Συμμετοχή του Δήμου Νέας Προποντίδας σε δράσεις του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ευρώπη για τους Πολίτες

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας συμμετείχε στις δράσεις του έργου “Circular Economy form North to South Europe 2020: new pathways of citizenship decision processes (CENSE)” στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ευρώπη για τους Πολίτες. 
Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του δήμου παραβρέθηκε σε ανοικτή συνάντηση με τους

Μπόλαρης και Φάμελλος ενημερώνουν στο Δημαρχείο Πολυγύρου για την 'Πρώτη Φορά Αριστερό Κυβερνητικό Έργο' !!!

Μάρκος Μπόλαρης  Αναπληρωτής Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,
Εξελέγη Βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ πέντε φορές (2004, 2007, 2009 και δύο φορές στις εκλογές του Μαϊου και Ιουνίου του 2012) . Τον Οκτώβριο του 2012 διεγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επειδή αρνήθηκε να ψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνησης Σαμαρά.   Τα ψήφισε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Από τον Οκτώβριο 2009 έως Σεπτέμβριο 2010 διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας . Από τον Ιούνιο 2011 έως Μάιο 2012 διετέλεσε Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με αρμοδιότητες την Κοινωνική Πρόνοια και την Ψυχική Υγεία. Συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής Υπουργός, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και ψηφίζει όλα τα αντιλαϊκά΄μέτρα .
Φάμελλος Σωκράτης Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Χημικός Μηχανικός, Ελεύθερος Επαγγελματίας σε θέματα Μηχανικής Περιβάλλοντος, Υδατικών Πόρων, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Υγρών και Στερεών Αποβλήτων.  Θα αναφερθεί μάλλον στην  εξόρυξη Χρυσού που 'σταμάτησε Ο ΣΥΡΙΖΑ' !!

26 Δήμαρχοι λένε όχι στην εξόρυξη χρυσού .


 Κατηγορηματικά αντίθετοι στην παρουσία μεταλλευτικών δραστηριοτήτων που δημιουργούν περιβαλλοντική, οικονομική, κοινωνική, πολιτική υποβάθμιση και καταστροφή δηλώνουν 26 δήμαρχοι της Μακεδονίας και της Θράκης.Σε ημερίδα που πραγματοποίησαν στις Σέρρες με θέμα την κατάσταση και τα δεδομένα της

Ρεκόρ εισπράξεων και υποψηφίων: 1.000.000 ευρώ τα παράβολα 70.000 υποψηφίων για 690 θέσεις στα Νοσοκομεία !!

Εβδομήντα χιλιάδες αιτήσεις υποβλήθηκαν για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ  690 θέσεων  στα Νοσοκομεία, αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων  (ΠΟΕΔΗΝ), επισημαίνοντας ότι “οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μία στις εκατό και όμως οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή τους πλήρωσαν 1 εκατ. ευρώ σε παράβολα (15 ευρώ έκαστος)”.
Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι οι άνεργοι Νοσηλευτές και οι

Τρίτη

Σύλλογος Γυναικών Στρατονίκης-Σταγείρων Γιορτή του Πατσά 27-12-15 ώρα 13:00 Πλατεία Στρατονίκης


Η Βραζιλία κατέθεσε αγωγή για 20 δισεκατομμύρια ρεάλ Βραζιλίας ($ 5,2 δις) εναντίον δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξόρυξης στον κόσμο (video)

Η Βραζιλία κατέθεσε αγωγή για 20 δισεκατομμύρια ρεάλ Βραζιλίας ($ 5,2 δις) εναντίον δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξόρυξης στον κόσμο) για να αποζημιωθεί για ό, τι

ΕΠΣΧ: Αναστολή πρωταθλημάτων λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, τα πρωταθλήματα Α΄, Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, καθώς και το πρωτάθλημα Νέων, ΔΕΝ θα διεξαχθούν στις 26 – 27 Δεκεμβρίου 2015 και 2 – 3 Ιανουαρίου 2016.
Όλα τα ως άνω πρωταθλήματα θα επαναρχίσουν στις 9 – 10 Ιανουαρίου 2016 και το αγωνιστικό

2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ, 3ο Δημοτικό Πολυγύρου 13-12-15

Σύλλογος Γυναικών Νικήτης Χριστουγεννιάτικο Πάρτι στα γραφεία του Συλλόγου (20/12/15)


Ηρακλής Ν.Φωκαίας Ετήσιος Χορός 18-12-15 κέντρο Εδέμ.


Ο Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Ν. Φωκαίας σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του με ζωντανή μουσική που θα πραγματοοιηθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 21.00 στο κοσμικό κέντρο Εδέμ στη Ν. Φωκαία.

Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ
Συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού και 1 φιάλη κρασί ανά 2 άτομα. Τιμή δεύτερης φιάλης 6 ευρώ.

Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου Παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 16&17/12/15 "Εξη Βρύσες"