powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Διαμαρτυρία για την υπό-λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Κασσάνδρα (19-1-16).

foto Maria Papadimitriou 
( Εντεταλμένη ΣύμβουλοςΤουριστικής Προβολής του Δήμου)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τις σημαντικές ελλείψεις, που έχουν ως αποτέλεσμα την υπολειτουργία του ΕΚΑΒ στην Κασσάνδρα, πραγματοποίησαν  σήμερα, το πρωί της Τρίτης έξω από το  Κ.Υ Κασσάνδρας  , μέλη του Συλλόγου Φίλων & Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας, (ΣΦΕΜΥΚ) για την αναγκη

άμεσα να πληρωθουν  οι θέσεις των τεσσάρων διασωστών. Παρών και ο Δήμαρχος Κασσάνδρας κ. Κυρίτσης. Ο Δήμος Κασσάνδρας κάθε καλοκαίρι καλύπτει τα έξοδα φιλοξενίας των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ.


 "Η δραματική υπο-στελέχωση του ασθενοφόρου Κασσάνδρας, εγκυμονεί τον κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα καθυστερεί η επείγουσα προ-νοσοκομειακή φροντίδα. Ζητούμε στις προσεχείς μετακινήσεις Διασωστών στη Χαλκιδική να τοποθετηθούν 4 άτομα στο ΕΚΑΒ Κασσάνδρας. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, τους αιρετούς εκπροσώπους της Κασσάνδρας, τους Συλλόγους και τους φορείς με την παρουσία όλων μας, να κοινοποιήσουμε το πρόβλημα, να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην υποβάθμιση, και να απαιτήσουμε από την πολιτεία να μη θέτει σε κίνδυνο τις ζωές μας."