powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Τουριστικοί πράκτορες από την Αυστρία «ανάμεσα σε τρία βουνά και 300 χιλιόμετρα ακτογραμμής» στον Άθω

foto Daily Mail
Στο τρίτο "πόδι" της Χαλκιδικής θα βρεθούν τον Απρίλιο εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από την Αυστρία
"Ανάμεσα σε τρία βουνά και 300 χιλιόμετρα ακτογραμμής" αναμένεται να βρεθούν στα μέσα του Απριλίου εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων της Αυστρίας, οι οποίοι θα επισκεφτούν την προαθωνική περιοχή (τρίτο "πόδι" Χαλκιδικής), προκειμένου να
γνωρίσουν το ιδιαίτερο προφίλ της, ώς προσκεκλημένοι του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού και σε συνέχεια επαγγελματικώνεπαφών, που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Βιέννη.

Παράλληλα, στη διάρκεια του γαστρονομικού φεστιβάλ "Mount Athos Area Kouzina 2016", δημοσιογράφοι από την Αυστρία και τη Γερμανία αναμένονται στην περιοχή, προκειμένου να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες σχετικές με τη μοναστηριακή κουζίνα και τις προσκυνηματικές προτάσεις της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού, στη Βιέννη πραγματοποιήθηκαν στις 7, 8 και 9 Ιανουαρίου πέντε στοχευμένες επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ στελεχών του οργανισμού και εκπροσώπων αυστριακών τουριστικών γραφείων θεματικού τουρισμού. Στόχος των συναντήσεων ήταν να σηματοδοτήσουν τη σύναψη νέων συνεργασιών και να προκαλέσουν προσέλκυση τουριστικών γραφείων από την εύρωστη Αυστρία προς την ανατολική Χαλκιδική.

Στη διάρκεια των συναντήσεων παρουσιάστηκαν συγκεκριμένες θεματικές δυνατότητες της προαθωνικής χερσονήσου: περιπατητικές περιηγήσεις, φυσιολατρικές αποδράσεις, πολιτιστικές εκδρομές, γαστρονομικές διαδρομές, γαμήλιες τελετές ή διακοπές, καθώς και καλοκαιρινές περιηγήσεις στα 300 χιλ. ακτογραμμής της περιοχής.