powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Η Νίκη Πολυγύρου καταγγέλλει τον διαιτητή του αγώνα με τον Απόλλων Αρναίας για αλλοίωση αποτελέσματος.

Ανακοίνωση Δ.Σ.ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 17-1-2016
Στον χθεσινό αγώνα μεταξύ της ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΝΑΙΑΣ  (2-2) υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος από τον διαιτητή Απόστολο Σημαιάκη.
Αφού έβαλε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα όλων των ποδοσφαιριστών αποφασίζοντας χωρίς καμια λογική τη
συνέχιση του αγώνα στο 2ο ημίχρονο (στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στη σελίδα μας φαίνεται ξεκάθαρα η ακαταλληλότητα του γηπέδου λόγω της καταρρακτώδους βροχής),καταλόγισε πέναλτυ που ο ίδιος επινόησε υπέρ της Αρναίας στο τελευταίο λεπτό δίνοντας την ευκαιρία στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να μας ισοφαρίσει.
video από Στέλιο Ρήγα

Σημειώνουμε οτι μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ απορούσαν και οι ίδιοι με την απόφαση του διαιτητή.
Αύριο η ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ θα αιτηθεί εξαίρεση από τους αγώνες της για τον κ.Σημαιάκη αφού επανειλλημένα μας αδικεί σε όποιο αγώνα μας ορίστικε να διαιτητεύσει.Είναι μάλιστα τέτοια η ανικανότητα και η ανεπάρκειά του που συνήθως έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες στους αγώνες που διαιτητεύει.
Πιστεύουμε οτι θα έχει τη στοιχειώδη ευθυξία να βγάλει από τη δύσκολη θέση την Ε.Π.Σ.Χ. και θα αρνηθεί ο ίδιος ενδεχόμενο ορισμό του σε αγώνα μας.
Ευχόμαστε καλή υπομονή στους πδοσφαιριστές και στους φιλάθλους που θα έχουν την ατυχία να τον έχουν διατητή στους αγώνες τους.
Το Δ.Σ.