powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Κατάσχεση κολιών και μαρίδας στη Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας

Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια εκφόρτωσης αλιευμάτων από ΦΔΧ ψυγείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα δύο (42) κιλά ιχθύες του είδους "SCOMBER JAPONICUS" (Κολιός) (διαστάσεων 12-13 εκατοστών αντί του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 15 εκατοστών). Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού
Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης βεβαιώθηκε μια (01) αλιευτική παράβαση ενώ το κατασχεθέν αλίευμα πρόκειται να διατεθεί σε ευαγή ιδρύματα.
Επίσης, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε, βραδυνές ώρες χθες, στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας, και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια εκφόρτωσης αλιευμάτων από ΦΔΧ ψυγείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) ιχθυοκιβώτια συνολικού βάρους εξήντα (60) κιλών με ιχθύες του είδους "SPICARA SMARIS" (Μαρίδα) τα οποία δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκε μία 901) διοικητική παράβαση, ενώ τα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Πάτροκλος Τζιτζινίκας