powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Ο μικρός Φοίβος έψαχνε τη μαμά του – Συζυγοκτόνος' Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου'

Φοβισμένος και ταλαιπωρημένος αλλά καλά στην υγεία του, ο μικρός Φοίβος τον οποίο είχε απαγάγει ο πατέρας του στις αρχές Ιανουαρίου μετά τη στυγερή δολοφονία της μητέρας του στην Ορμύλια Χαλκιδικής, επέστρεψε στην αγκαλιά των παππούδων του. 
Επί 18 μέρες, όλη η Ελλάδα αγωνιούσε για την τύχη του 4χρονου αγοριού. Φαίνεται όμως πως παρά τις πληροφορίες πως είχε απομακρυνθεί από την περιοχή, παρέμεινε ή
επέστρεψε στη Χαλκιδική και εκεί τελικά συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (24.01.2016).
 Φοβισμένος, ταλαιπωρημένος αλλά καλά στην υγεία του και μετά τη σύλληψη του πατέρα του, επέστρεψε στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς του. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο 4χρονος μόλις γύρισε στο σπίτι ήταν να ψάξει τη μαμά του, περιγράφει στο newsit.gr ο Πέτρος Μαυρομάτης, θείος του μικρού παιδιού και αδερφός του θύματος της δολοφονίας που συγκλόνισε τους πάντες

'Τον πήγαν στο σπίτι για να δει τον αδερφό του, Ιάσωνα, το παιδί που μπροστά στα μάτια του είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του' στη συνέχεια το Χαμόγελο του Παιδιού θα πάρει τον Φοίβο για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου θα εξεταστεί από γιατρούς και ειδικούς ψυχολόγους.

«Είναι ταλαιπωρημένο, αδυνατισμένο, σοκαρισμένο» είπε στο newsit.gr ο παππούς του Φοίβου, ο οποίος ήταν μπροστά στη σύλληψη του ανθρώπου που σκότωσε την κόρη του. «Τον πήρα στην αγκαλιά μου, ήμουν μπροστά στη σύλληψη» είπε.

 «Είναι καλά, θα το δει γιατρός, θα πάει στο νοσοκομείο» είπε στο newsit.gr φίλος της οικογένειας, που επίσης ήταν μπροστά στη σύλληψη. «Εγώ τον πήρα απ’ αυτόν. Το άρπαξε ένας φίλος μας και μου τον έδωσε, έτρεξα στο αυτοκίνητο και έφυγα», είπε, σημειώνοντας πως πολίτες ήταν εκείνοι που ακινητοποίησαν τον 32χρονο συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής.

Συζυγοκτόνος 
"Δεν υπάρχει ζωή για μένα"
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 32χρονος φέρεται να είπε προφορικά στους άνδρες της αστυνομίας (σ.σ. όχι στην γραπτή του κατάθεση) τα εξής: "Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, δεν υπάρχει ζωή για μένα. Καταδίκασα μέχρι και τα παιδιά μου".

Όλα προμελετημένα;
Αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το πως κατάφερε να συντηρήσει τον ίδιο και τον 4χρονο γιο του όλες αυτές τις ημέρες. Φέρεται, λοιπόν, να είπε ότι κρυβόταν στην Ορμυλία και τρέφονταν με την προετοιμασία που είχε κάνει πριν το έγκλημα. Μία φράση η οποία εγείρει πολλά ερωτήματα όσον αφορά το κατά πόσο τα είχε σχεδιάσει όλα από πριν

www.newsit.gr