powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Βρέθηκε μηχανάκι που χρησιμοποίησε ο συζυγοκτόνος στα Ψακούδια της Ορμύλιας.

Μετά από τέσσερις μέρες ερευνών οι Αρχές το απόγευμα της Κυριακής κατάφεραν να εντοπίσουν το μηχανάκι του 34χρονου Αλβανού που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και άρπαξε τον μικρότερο γιό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες , το μηχανάκι του αδίστακτου
δολοφόνου βρέθηκε στον παραλιακό οικισμό Ψακούδια του δήμου Ορμύλιας στην Χαλκιδική, κρυμμένο μέσα σε θάμνους, οπου ο  δράστης πήγαινε τακτικά για να φροντίζει τα μελίσσια.
Ο 33χρονος πριν φύγει από το σημείο, προσπάθησε να καλύψει το μηχανάκι με φύλλα και κλαδιά, ενώ από ότι φαίνεται παράμεινε στο σημείο με το 4χρονο παιδί του, για κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς βρέθηκαν και άδειες συσκευασίες από τρόφιμα.
Πλήροφορίες αναφέρουν ότι  βρέθηκε και το ματωμένο μπουφάν που φορούσε όταν σκότωσε τη γυναίκα του.

Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας ερευνά το σημείο με την ελπίδα πως σήμερα θα μπει τέλος στο θρίλερ της απαγωγής του μικρού Φοίβου και το παιδί θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Aπό www.seleo.gr

Γενικός ξεσηκωμός στη Χαλκιδική 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία, αυτόπτης μάρτυρας είδε το δράστη στην περιοχή Καλύβες Πολυγύρου, να κινείται πεζός, ενώ ο 35χρονος Αλβανός δύο μέρες μετά τη δολοφονία, δηλαδή την Παρασκευή, ενεργοποίησε το κινητό του στην ευρύτερη περιοχή της Ορμύλιας, το οποίο είχε απενεργοποιήσει λίγα λεπτά μετά την εξαφάνισή του. Όλα τα παραπάνω, δείχνουν ότι δεν πρέπει να έχει απομακρυνθεί από την περιοχή της Χαλκιδικής