powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Ανοιχτή Επιστολή του Συλ. Εργαζομένων στους ΟΤΑ Χαλκιδικής, για συμπαράσταση και κατανόηση στην αυριανή κατάληψη των Δημαρχείων.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, συνεχίζοντας τη δυναμική αντίδρασή τους στους εξοντωτικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης, προχωρούν σε κατάληψη όλων των δημαρχείων και των υπηρεσιών των ΟΤΑ, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου. Η απορρύθμιση του
ασφαλιστικού αποτελεί τμήμα μιας γενικότερης κυβερνητικής στρατηγικής, που μέσω του μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων του πλήττουν βάναυσα ΟΛΑ τα λαϊκάστρώματα, εργάτες, αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζομένους.
Τους καλούμε όλους να συμπορευθούν στον κοινόαγώνα αντίστασης και να προτάξουν μαζί μας ένα αρραγές μέτωπο-φραγμό στην κυβερνητική αναλγησία. 
Οι καταλήψεις στοχεύουν στηνενημέρωση για το νέο ΑΝΤΙασφαλιστικό νόμο, και το συντονισμό των ενεργειών μας με τοπικά σωματεία και κοινωνικούς φορείς.
Ζητούμε την κατανόηση και την συμπαράστασή σας, και σαςπεριμένουμε να βρεθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην πρώτη γραμμή του αγώνα,για την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη, και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

                                                        Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
                                                                                                    Αστέριος Παπαστερίου


Η Γεν. Γραμματέας                                                                               Μαρία Αστ. Χριστάρα