powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Δήμος Ν. Προποντίδας, ενίσχυση του στόλου καθαριότητας με την αγορά τριών απορριμματοφόρων οχημάτων.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Νέας Προποντίδας θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την καθαριότητα του Δήμου και κατά συνέπεια την υγιεινή των πολιτών μας έχει προβεί στην αγορά τριών απορριμματοφόρων
οχημάτων, τα οποία έχουν ήδη ενταχθεί στο στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνονται οι παρεχόμενες προς τους δημότες υπηρεσίες, μειώνεται κατά πολύ το κόστος λειτουργίας και βελτιώνονται οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων. 


Πρόκειται για τρία μεταχειρισμένα απορριμματοφόρα οχήματα τύπου πρέσας τουλάχιστον Euro 3, χωρητικότητας 22 κυβικών μέτρων, με ισχύ μηχανής 290PS και με καύσιμο κίνησης πετρέλαιο συνολικού κόστους 59.400,00 € χωρίς ΦΠΑ, το οποίο καλύφθηκε από ιδίους πόρους.
Η ανανέωση των αυτοκινήτων που υπηρετούν και υποστηρίζουν την καθαριότητα του δήμου, προκειμένου να αντικατασταθούν τα προηγούμενης γενιάς ρυπογόνα απορριμματοφόρα, είναι αναγκαίος όρος για να απολαμβάνουν οι δημότες επαρκείς υπηρεσίες και ταυτόχρονα, να εξοικονομεί ο Δήμος χρόνο και κυρίως χρήματα.
Ο Δήμαρχος 
Εμμανουήλ Καρράς