powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

O Περιφερειάρχης Κεντρ. Μακεδονίας Τζιτζικώστας, υπέρ της Eldorado Gold

Αρχείο
Τζιτζικώστας: Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει λύση στο ζήτημα των αδειοδοτήσεων στην επένδυση εξόρυξης χρυσού.
Σε  ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Fb αν και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ,  παίρνει καθαρή θέση υπέρ της Εταιρείας χωρίς να αναφέρεται και στην άλλη άποψη περί  οικολογικής καταστροφής , και οικονομικού μαρασμού επιχειρηματιών του
Τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής .

Απόστoλος Τζιτζικώστας  δήλωση για τις νέες αρνητικές εξελίξεις στην επένδυση εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική
Καλούμε την Κυβέρνηση να σταματήσει επιτέλους αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι με τις ιδιωτικές επενδύσεις, που έχει κοστίσει ακριβά στη χώρα και ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία, σε ανάπτυξη και σε θέσεις εργασίας.
Η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να δώσει λύση στο ζήτημα των αδειοδοτήσεων στην επένδυση εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική και να σταματήσει να μεταθέτει διαρκώς τις αποφάσεις της.
Η Κεντρική Μακεδονία δεν αντέχει κι άλλους ανέργους. Την ώρα που στόχος όλων μας θα έπρεπε να είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η αντιμετώπιση του εφιάλτη της ανεργίας, είναι θλιβερό και εγκληματικό να προστίθενται εκατοντάδες συμπολίτες μας στις στρατιές των ανέργων και να δίνουμε την εικόνα ως χώρα ότι είμαστε εχθρικοί στην ιδιωτική πρωτοβουλία και στις επενδύσεις.
Ας αναλάβει επιτέλους η Κυβέρνηση τις ευθύνες της.