powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Pit Bull παθαίνει αμόκ ξεριζώνει το χέρι της γυναίκας ιδιοκτήτη, σε επίθεση τρόμου.

Tη γυναίκα έσωσαν 30 γείτονες που επιτέθηκαν στο ζώο. Κάποια στιγμή το σκυλί τίναξε το κεφάλι του με ορμή δεξιά αριστερά και ξερίζωσε το χέρι της.
Μια γειτονιά στο Μάντσεστερ ( Northern Moor, Manchester), δεν μπορεί ακόμη να καταλάβει τι συνέβη και το πιτ μπουλ του γιου μιας 52χρονης γυναίκας, έπαθε αμόκ, της επιτέθηκε και επί 18 λεπτά της δάγκωνε το χέρι μέχρι
που το ξερίζωσε.
Η γυναίκα είχε βγάλει το σκυλί του γιου της για βόλτα. Όλα κυλούσαν ομαλά. Έτρεχαν μαζί, έπαιζαν και όταν ήρθε η στιγμή να επιστρέψουν σπίτι, η γυναίκα επιχείρησε να του φορέσει το λουρί του. Εντελώς ξαφνικά το σκυλί ξεγύμνωσε τα δόντια και πριν προλάβει η γυναίκα να αντιδράσει, της όρμησε.
Holwick Road, Northern Moor
Με την απίστευτα βαριά δαγκωματιά του, έκλεισε τα σαγόνια του γύρω από το μπράτσο της. 
Τα δόντια του καρφώθηκαν στη σάρκα της. Η γυναίκα ούρλιαξε από τον πόνο αλλά δεν έχασε την ψυχραιμία της. Συνέχιζε να δίνει εντολές για να την αφήσει.
Το σκυλί όμως αντί να ηρεμήσει, τόσο έμπηγε τα δόντια του στο χέρι της ιδιοκτήτριας του. Ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα η κοπέλα κατάλαβε πως δεν υπήρχε περίπτωση να «συνετιστεί» το πιτ μπουλ της και άρχισε να καλεί με φωνές ουρλιαχτά και κλάματα, σε βοήθεια τους γείτονες.
Με το άλλο της χέρι προσπαθούσε να προστατεύσει το λαιμό της σε περίπτωση που το σκυλί επιχειρούσε να της επιτεθεί σε εκείνο το σημείο. Κάτι τέτοιο θα ήταν φυσικά μοιραίο.
Όμως το σκυλί δεν είχε χρησιμοποιήσει όλη τη δύναμη των σαγονιών του. Με ένα ξαφνικό κλείσιμο των σαγονιών του, συνέθλιψε πέρα για πέρα τα κόκαλα της γυναίκας. Από τις φωνές της έτρεξαν για να την βοηθήσουν 30 γείτονες.
Το σκυλί πλέον άφριζε. Οι γείτονες άρχισαν να το πλησιάζουν επιφυλακτικά. Κρατούσαν καδρόνια και ρόπαλα. Το σκυλί βρισκόταν επάνω από την πεσμένη γυναίκα, τα δόντια του ήταν στο χέρι της και κοίταζε με κόκκινα μάτια τους γείτονες που πλησίαζαν.
Κάποιοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν θόρυβο για να του αποσπάσουν την προσοχή, ενώ κάποιοι πιο θαρραλέοι το πλησίασαν και με ότι βαστούσε ο καθένας άρχισαν να το χτυπούν.
Το σκυλί τίναξε δυο φορές το κεφάλι του δεξιά – αριστερά και με ευκολία ξερίζωσε το χέρι της γυναίκας. Το είχε στα σαγόνια του επί 18 λεπτά. 

Το αίμα έλουσε τον κόσμο. Η γυναίκα λιποθύμησε. Το σκυλί της άφησε το χέρι και όρμησε σε έναν 34χρονο που βρισκόταν πιο κοντά του και ο οποίος του είχε καταφέρει κάποια δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι με ένα ρόπαλο.
Εντωμεταξύ είχε φτάσει και η αστυνομία(20:25 Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016) που είχε ειδοποιηθεί καθώς και ασθενοφόρα. Με ειδική θηλιά έπιασαν το σκυλί και το μετέφεραν σε ειδικό κλουβί σε κέντρο με σκυλιά στο Μάντσεστερ.
Η γυναίκα μαζί με τον 34χρονο άνδρα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Wythenshawe. Ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η γυναίκα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί κατάφεραν να επανακολλήσουν το χέρι της και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Σχετικό εδώ