powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Τι προβλέπει το επενδυτικό πλάνο της ενιαίας εταιρείας των Sani και Ikos- 200 εκατ. ευρώ για νέες μονάδες

Επεκτάσεις με νέες σουίτες και δωμάτια καθώς και εκτεταμένες ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και υποδομών, σε όλες τις μονάδες των Sani και της Ikos, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, η πρώτη φάση του μεγάλου επενδυτικού σχεδίου που θα υλοποιηθεί από το νέο σχήμα των δύο εταιρειών.  
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tornos News, αυτό το μέρος
των επενδύσεων, είναι συνολικού προυπολογισμού 40 εκατ. ευρώ, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο στάδια, στην τρέχουσα και στην επόμενη χειμερινή περίοδο. 
Αυτό το διάστημα και προκειμένου να είναι διαθέσιμες τη νέα τουριστική περίοδο, θα ανακαινιστούν πλήρως οι πολυτελείς σουίτες της μονάδας Sani Asterias, με ειδικό σχεδιασμό για τα μπάνια τους, τα οποία ουσιαστικά θα διπλασιαστούν σε έκταση. 
Παράλληλα, θα δημιουργηθούν πέντε νέες υπερπολυτελείς family suites, 180 τ.μ. με εντυπωσιακούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τρία υπνοδωμάτια και μπάνια, ιδιωτικούς κήπους και πισίνες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτενέστερες παρεμβάσεις σχεδιάζονται για το Sani Club. 
Αυτήν την περίοδο, θα διαμορφωθούν επτά νέες οικογενειακές σουίτες δύο υπνοδωματίων με κήπο και ιδιωτικές πισίνες. 
Σε δεύτερη φάση, τον χειμώνα 2016-2017, θα ανακαινιστούν πλήρως 50 junior suites και θα προστεθούν συνολικά 20 νέες με πισίνες (συμπεριλαμβανομένων των 7 που θα ετοιμαστούν φέτος). 
Επιπρόσθετα θα κατασκευαστούν μία νέα κλειστή πισίνα, μία εξωτερική πισίνα, εστιατόριο και χώρος υποδοχής.Στην “καρδιά” του συγκροτήματος Σάνη, τη Sani Marina, θα γίνει επέκταση του εμπορικού κέντρου και σχεδιάζεται η δημιουργία ενός ακόμα εστιατορίου. 
Στις μονάδες Ikos Oceania και Ikos Olivia, θα υλοποιηθούν επενδύσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού. 
Στο Ikos Oceania, αυτήν την περίοδο, θα ανακαινιστούν όλοι οι κοινόχρηστοι και εξωτερικοί χώροι, η είσοδος, οι προσόψεις, το spa, τα εστιατόρια και τα μπαρ, ενώ οι πισίνες θα γίνουν θερμαινόμενες. Σε δεύτερη φάση, τον επόμενο χειμώνα θα γίνει ανακαίνιση όλων των δωματίων.
Στο Ikos Olivia, τέλος, θα δημιουργηθούν τέσσερις νέες bungalow suites, ένα νέο μπαρ και θα ανακαινιστούν τα υφιστάμενα. 
 Η ενιαία εταιρεία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σχεδιάζει την επέκταση των επενδυτικών δραστηριοτήτων τους στον ξενοδοχειακό και τουριστικό χώρο, διαθέτοντας την επομενη 5ετία περί τα 200 εκατ. ευρώ για νέες μονάδες, που θα δημιουργήσουν έως και 1.000 νέες θέσεις εργασίας. Το επενδυτικό πλάνο περιλαμβάνει τουριστικούς προορισμούς της χώρας, με διεθνές αεροδρόμιο.