powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Ε.Ε.Ν.Ν. 'Ο ΣΙΘΩΝ' Προκήρυξη 46ου Κολυμβητικού Διάπλου Τορωναίου Κόλπου 16 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 46ΟΥ ΔΙΑΠΛΟΥ ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

Η Ε.Ε.Ν.Ν. “Ο ΣΙΘΩΝ” προκηρύσσει τον 46ο Κολυμβητικό Διάπλου Τορωναίου Κόλπου στη Νικήτη Χαλκιδικής, το Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους και ιστορικότερους αγώνες μαραθώνιας κολύμβησης πανελληνίως.


Διεξαγωγή αγώνα-κανονισμοί

Οι αθλητές καλούνται να διανύσουν απόσταση 26 χιλιομέτρων από την Καλλιθέα της Κασσάνδρας στη Νικήτη της Σιθωνίας χωρίς τη χρήση πτερυγίων ή άλλων βοηθητικών μέσων πλεύσης. Για την ασφάλειά τους θα συνοδεύονται από μηχανοκίνητες βάρκες και ταχύπλοα σκάφη που διαθέτουν ασύρματη επικοινωνία. Στις βάρκες συνοδείας επιτρέπεται να επιβαίνουν μέχρι δύο συνοδοί.
Η εκκίννηση του αγώνα θα δοθεί στις 8 : 00 το πρωί του Σαββάτου από το ξενοδοχείο “Παλλήνη” στην Κασσάνδρα. Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον εξήντα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής-αιτήσεις

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εφόσον έχουν ολοκληρώσει στο παρελθόν κολυμβητικό αγώνα τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ορίζεται σε 20 κολυμβητές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση ηλεκτρονικά στο email: toronaiosdiaplous@gmail.com ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση : Ε.Ε.Ν.Ν. “Ο ΣΙΘΩΝ”, Νικήτη Χαλκιδικής, ΤΚ 63088, υπ'όψιν κ. Ιωακείμ Παπαθανασίου. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων είναι η 30ή Απριλίου.
   Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων ξεπερνά τις 20, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή, με γνώμονα την προαγωγή του διεθνούς χαρακτήρα του αγώνα αλλά και δίνοντας έμφαση στην εντοπιότητα, την ανάλογη κατανομή των συμμετεχόντων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, όπως και στα δύο φύλα, καθώς και την εμπειρία των αθλητών.

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής είναι 150 € και καλύπτει κάποια από τα έξοδα του αγώνα, διαμονή δύο διανυκτερεύσεων για τον αθλητή και ΕΝΑ συνοδό.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου θα διεξαχθεί ενημερωτική συγκέντρωση όπου θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες και διευκρινίσεις σε αθλητές και συνοδούς. Θα ακολουθήσει εκδήλωση παρουσίασης των αθλητών στην παραλία της Νικήτης. Η παρουσία και στις δύο εκδηλώσεις είναι υποχρεωτική.
Το Σάββατο 16 Ιουλίου, μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει τελετή λήξης και απονομής των επάθλων. Στο συγκεκριμένο αγώνα όλοι οι αθλητές θεωρούνται νικητές και βραβεύονται με ένα στεφάνι ελιάς.

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων

Η λίστα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί μέχρι τις 15 Μαίου 2016. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμέτων οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό, αποστέλοντας στις παραπάνω διευθύνσεις πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που να δηλώνει ότι είναι σε θέση να κολυμπήσουν, καθώς και να καταβάλουν το κόστος της συμμετοχής τους, μέχρι μια εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Με εκτίμηση το
Δ.Σ.

 link facebook ΕΕΝΝ Ο ΣΙΘΩΝ 

****************************************************


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 46 ΔΙΑΠΛΟΥ ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.odt

******************************************************************





ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΕΩΝ ΝΙΚΗΤΗΣ “Ο ΣΙΘΩΝ”




46οςΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ
16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/APPLICATION FORM


ΟΝΟΜΑ/NAME:…………………………………………………………………………………….

ΕΠΩΝΥΜΟ/SURNAME:…………………………………………………………………………..

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ/DATE OF BIRTH…………………………………………………

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:………………………………………………………………………………………

ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ/ADDRESS…………………………………………………………………..

ΤΗΛ/ΚΙΝ/MOBILE:………………………………..……………………………………………..

e-mail:…………………………………………………………………………………………………….


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ/CV:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………


Ο/Η Αιτών/ούσα                                                                                                 O ΠΡΟΕΔΡΟΣ





                                                                                                                  Παπαθανασίου Ιωακείμ


Νικήτη Χαλκιδικής Τ. Κ 63 088 Τηλ: 6948880968, 6984125245
E-mail: toronaiosdiaplous@gmail.com, web:https://www.facebook.com/groups/43911984477/