powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Συνάντηση φορέων Εμπόρων, Ελευθέρων Επαγγελματιών, Αυτοαπασχολούμενων και Επιστημόνων στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Σήμερα, στον Πολύγυρο συναντήθηκαν εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των παρακάτω Συλλόγων (Οι Σύλλογοι είναι με αλφαβητική σειρά):
  • Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκιδικής
  • Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής
  • Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής
  • Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δήμου Πολυγύρου
  • Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών και Εμπόρων Νέων Μουδανιών
  • Σύλλογος Λογιστών & Φοροτεχνικών Χαλκιδικής
  • Σύλλογος Μηχανικών και Υπομηχανικών Χαλκιδικής
  • ΤΕΕ Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής
  • Φαρμακευτικός Σύλλογος Χαλκιδικής

Στην συνάντηση συζητήθηκε η κοινή συμμετοχή των συλλόγων και των μελών μας στην Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016. Αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
  1. Διοργάνωση κοινής συνέντευξης τύπου την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 στις 10 το πρωί, στο κτήριο του Επιμελητηρίου στον Πολύγυρο με συμμετοχή εκπροσώπων των Συλλόγων μας για την ενημέρωση των μελών, του κοινού και των ΜΜΕ για τα προβλήματα και τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει η ψήφιση του νόμου που έχει προταθεί για το ασφαλιστικό.
  2. Διοργάνωση ενημερωτικής συνάντησης την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, με ενημέρωση για όλους τους συναδέλφους και το κοινό από τα μέλη των ΔΣ των Συλλόγων μας και ειδικότερα από τον Σύλλογο Λογιστών και τον Δικηγορικό Σύλλογο για τις επιπτώσεις που θα είχε η τυχόν ψήφιση του ασφαλιστικού από την βουλή.
  3. Καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, των καταστημάτων εστίασης, των γραφείων των δικηγόρων, μηχανικών, ιατρών, οδοντιάτρων, λογιστών και φοροτεχνικών και συμμετοχή των μελών των Συλλόγων στις πορείες που θα διοργανωθούν στην Θεσσαλονίκη και τον Πολύγυρο.
Το νέο ασφαλιστικό οδηγεί σε περιθωριοποίηση των φορολογικά συνεπών επαγγελματιών, προωθεί την φοροδιαφυγή και την παραβατικότητα και μιλά καθαρά για επαναπροσδιορισμό συντάξεων .
Πρέπει ΟΛΟΙ να αντιληφθούμε πως χωρίς αγώνα και χωρίς αντίδραση οι μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, η ραχοκοκαλιά της οικονομίας απλά θα εξαλειφθεί.
Δεν θα αφήσουμε το μέλλον μας, τις δουλειές και τις προσπάθειες μιας ζωής να προσφερθούν στα μεγάλα συμφέροντα από ένα κράτος που αδυνατεί να προστατέψει τους πολίτες του.
Καλούμε σε γενική συμμετοχή ΟΛΩΝ των πολιτών στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;
ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟ ΔΟΥΛΟ!!!