powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Κλείνει από σήμερα επ΄αόριστον ο κόμβος Πορταριάς Χαλκιδικής.

Μετά απο πολύωρο διάλογο στο μπλόκο Μουδανιων χθές υπήρχε ενημέρωση απο την αντιπροσωπεία που ηταν στην Αθηνα και μετείχε στον διάλογο, παρθηκαν μερικές αποφάσεις για κλιμάκωση του αγώνα εφόσον η σακούλα απο την Αθήνα δεν γύρισε άδεια απλά μας πήραν και την σακούλα αυτήν την φορά!  Συμμετείχαν αρκετοί αγρότες περισσότεροι απο καθε αλλη φορά και αυτό δείχνει τον προβληματισμό και την ανησυχία όλων που συμμετέχουν περισσότερο απο 35 μέρες στο μπλόκο!
Απο τις 11 το πρωί κλείνει επ´αόριστον ο κόμβος Πορταριάς
κυκλοφορία απο την Θεσσαλονίκη μέσω Τρίγλιας και Πλαγίων,κυκλοφορία απο Κασσανδρα και Σιθωνία μέσω Μουδανιων Τρίγλια η παραλιακά μέσω Πλαγίων.

Την Πέμπτη επισκεπτόμαστε με λεωφορεία τον Προμαχώνα και το Υπουργειο Μακεδονίας Θράκης για συμπαράσταση στους συναδέλφους.

Επισκεπτόμαστε για τελευταία φορά τα γραφεία των βουλευτών Χαλκιδικης σε ραντεβού με τους βουλευτές πιέζοντας πως αν ψηφιστούν τα επώδυνα μέτρα θα φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις με οτι αυτό συνεπάγεται.


Θυμίζουμε πως η συμμετοχή στον αγώνα απο όλους ειναι υποχρέωση μας ακόμη και δίχως Τρακτερ διότι αν εφαρμοστούν τα προσχέδια του ασφαλιστικού και φορολογικού δεν υπάρχει λόγος ούτε να υπάρχουμε σε αυτόν τον τόπο σκεφτείτε λίγο αν υπάρχει λόγος να καλλιεργούμε και να παράγουμε κιόλας!

Βαγγέλης Μισαηλίδης μελός στο συντονιστικό απο το μπλόκο Μουδανιων.