powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γαλάτιστας. Συνεχίζει τον Αγώνα μέχρι την απόσυρση του ασφαλιστικού-φορολογικού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΌ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ!! Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ. 
Αγροτικός Συνεταιρισμόςς Γαλάτιστας

Ξέσπασε κόντρα μεταξύ μπλόκων για το διάλογο με τον πρωθυπουργό
Οξεία αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ εκπροσώπων των μπλόκων των αγροτών, με αφορμή την έλευση Δημογιάννη στην Αθήνα, προκειμένου να παραδώσει τα αιτήματα του πανελλαδικού συντονιστικού στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κατά του Γιάννη Παναγή (εκ των επικεφαλής του πανελλαδικού συντονιστικού) στράφηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο πρόεδρος του ΑΣ Λαρισαίων Αγροτών, Χρήστος Σιδερόπουλος, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τρέχουν να προλάβουν στο Μαξίμου! Κάθε φορά τα παιδιά του 2009. Γιατί Παναή Γιάννη δεν σέβεσαι το κίνημα των Μπλόκων».

Νωρίτερα, «Δεν υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού, αλλά αποφασίσαμε η συντριπτική πλειοψηφία των μπλόκων ανά την Ελλάδα με εκπρόσωπο εμένα να μεταβούμε σήμερα στην Αθήνα και να καταθέσουμε στο Μέγαρο Μαξίμου και στα πολιτικά κόμματα τις προτάσεις μας για το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής. Το αίτημα αυτό υπογράφουν μπλόκα με υπογραφή. Είναι πάνω από 50 αυτά τα μπλόκα. Έχουμε όλη την πρόθεση να διαβουλευθούμε με την κυβέρνηση, εφόσον ξεφύγουμε από τις γραμμές Κατρούγκαλου, ή βελτιώσεις του σχεδίου Κατρούγκαλου», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Νίκο Τσιμπίδα και Κωνσταντίνα Δημητρούλη ο Δημήτρης Δημογιάννης, αγρότης από το μπλόκο της Αλαμάνας.

Ο κ. Δημογιάννης πρόσθεσε: «Δεν θα κάνουμε στείρο διάλογο. Δεν αποδεχόμαστε να μετατρέψουμε την ασφάλειά μας σε μια επιπλέον φορολόγηση. Λέμε ότι μέσα στο παλιό καθεστώς των 7 κατηγοριών με διατήρηση του αυτόνομου ΟΓΑ, αν δούμε ότι δεν βγαίνει, θα μπορούσαμε να αποδεχθούμε μια μικρή αύξηση. Αυτή είναι μια υποχώρηση που μπορούν να κάνουν οι αγρότες και μέχρι εκεί».