powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Συγκλονίζει η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο: Εγώ βρήκα τα συντρίμμια – Ηταν ένα απανθρακωμένο παιδί μέσα

 «ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΑ...»
Mε τρεμάμενη φωνή και κλαίγοντας η Ειρήνη Κατσοτούρχη αποκάλυψε ότι η ίδια βρήκε τα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου και ότι βρήκε.... έναν απανθρακωμένο άνθρωπο.
«Χαμός γίνεται εδώ. Είδα τα συντρίμμια, υπάρχει άνθρωπος
απανθρακωμένος μέσα. Νοτιοδυτικά είναι. Τα συντρίμμια βλέπω και ένα παιδί... Ενα άνθρωπο. Δεν μπορώ να μιλήσω. Σε χαράδρα είναι. Έχουν πάει άνθρωποι κάτω είναι. Εχει ένα δρομάκι. Εγώ τα βρήκα, που να μην τα έβρισκα» είπε η μοναδική κάτοικος της νησίδας.

Η κα Κατσοτούρχη, είναι η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο, και έσπευσε από το πρωί να βρεθεί κοντά στο σημείο, στο οποίο φαίνεται να έπεσε το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Εγκαταστάσθηκε στο νησί μαζί με το σύζυγό της Μικέ, ο οποίος πέθανε στις 10 Ιουνίου του 2013. Κράτησε έτσι την υπόσχεσή που είχε δώσει στον πατέρα της, ότι μια μέρα θα επιστρέψει στην Κίναρο.
Εγκαταστάθηκε στο ξερονήσι μαζί με τον σύζυγό της Μικέ Κατσοτούρχη, ο οποίος καταγόταν απ' την Κάλυμνο και ζούσε μέχρι τότε με την Ειρήνη στην Αυστραλία. 

Bγήκα από το σπίτι και μύρισα την κηροζίνη...
Συγκλονισμένη δηλώνει η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, η κ. Ειρήνη  η οποία τονίζει ότι
αντιλήφθηκε το ατύχημα με το μοιραίο ελικόπτερο από την έντονη μυρωδιά κηροζίνης που άρχισε να αναδύεται από τα συντρίμμια τα ξημερώματα.
Όπως δήλωσε στο newpost εδώ
Από τα ξημερώματα έχει έρθει ο στρατός και ψάχνει. Εγώ αντιλήφθηκα το γεγονός από την μυρωδιά της κηροζίνης που αναδυόταν και με ξύπνησαν και από το Πεντάγωνο.
Η ίδια στον ΑΝΤ1 το πρωί είχε δηλώσει ότι την... ξύπνησαν το πρωί από το υπουργείο Άμυνας προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες. 
Σύμφωνα με την κυρία Ειρήνη:
Τέσσερα καράβια ψάχνουν και ένα ελικόπτερο χτενίζουν την περιοχή. Το βλέπω, έχω ορατότητα. 

Όπως επεσήμανε η κ. Ειρήνη:οι συνθήκες που επικρατούσαν ήταν πολύ άσχημες, καθώς είχε πολύ αέρα, ενώ και αυτή από την πλευρά της προσπάθησε να συνδράμει στις έρευνες του ναυτικού, υποδεικνύοντας σημεία για έρευνα. 

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS