powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Απολογισμός έργου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Νέας Προποντίδας και απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης σε Ν. Μουδανιά και Νέα Τρίγλια

Τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε σε Ν. Μουδανιά και Ν. Τρίγλια αντίστοιχα, ο απολογισμός του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Νέας Προποντίδας.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία για τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου
Μάθησης Δήμου Νέας Προποντίδας που το κατατάσσουν στην πρώτη θέση στο Νομό Χαλκιδικής σε αριθμό τμημάτων που υλοποιήθηκαν στο Δήμο Νέας Προποντίδας. Συνολικά λειτούργησαν 75 τμήματα από το Μάιο του 2013 έως σήμερα και τα παρακολούθησαν 1425 Δημότες μας.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς τόνισε πως η Εκπαίδευση και η Γνώση δεν σταματούν στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αλλά υπάρχει η ανάγκη και η απαίτηση σήμερα για δια βίου μάθηση. Συνεχάρη όλους τους Δημότες μας που παρακολούθησαν τα τμήματα και σημείωσε πως η πρωτιά στο Νομό Χαλκιδικής οφείλεται στη διάθεση και όρεξη για γνώση που έδειξαν οι Δημότες του Δήμου Νέας Προποντίδας. 

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους επιτυχόντες των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα τμήματα που υλοποιήθηκαν τη χρονιά που πέρασε. 

Για τη Δημοτική Ενότητα Καλλικράτειας ο απολογισμός του έργου κι η απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Καλλικράτειας στις 7 μ.μ. και για τη Δημοτική Κοινότητα Σημάντρων την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 στο Δημοτικό Σχολείο και ώρα 7 μ.μ.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς