powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε η απάντηση της ΝΔ για τις αποκαλύψεις του HOT DOC για Κυριάκο και Μαρέβα

Για «λασπολογία» κάνει λόγο η ΝΔ σχετικά με τις αποκαλύψεις του HOT DOC για τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη, αποφεύγοντας όμως να απαντήσει επί της ουσίας.
Για μια ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να ακολουθήσει τη συνήθη τακτική της σε αποκαλύψεις του HOT DOC. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά να μην απαντήσει ουσιαστικά και με επιχειρήματα στα όσα αποκαλύπτει το περιοδικό για τις
δηλώσεις Πόθεν Έσχες του αρχηγού τους, Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.
Μάλιστα, το γραφείο Τύπου της ΝΔ, αν και το τεύχος κυκλοφορεί από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, επέλεξε να απαντήσει σήμερα, ορμώμενη από ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενο τις αποκαλύψεις του HOT DOC.
Αντί απαντήσεων, η ΝΔ αναφέρει στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Η χώρα σέρνεται στην καταστροφή και αυτοί διαβάζουν … Hot Doc», ότι η ομάδα εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει να λέει ψέματα να λασπολογεί και να διχάζει συστηματικά ενώ:
«- Η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει απέραντος καταυλισμός εγκλωβισμένων μεταναστών και προσφύγων
-  Η πραγματική οικονομία ασφυκτιά
-  Όλες οι επαγγελματικές ομάδες αντιδρούν στις κυβερνητικές επιλογές
-  Η διαπραγμάτευση για το πρόγραμμα καρκινοβατεί επικίνδυνα».
«Η χώρα σέρνεται στην καταστροφή και αυτοί διαβάζουν … Hot Doc. Η λασπολογία είναι το τελευταίο καταφύγιο μιας Κυβέρνησης σε αποδρομή» συνεχίζει η ανακοίνωση ενώ καταλήγει: «Οι κήρυκες του διχασμού και οι νονοί της λάσπης να ξέρουν ότι η αθλιότητα δεν θα περάσει».
Συμβουλεύουμε το γραφείο Τύπου της ΝΔ να διαβάσει και αυτό HOT DOC και να απαντήσει γιατί τελικά ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να αφήσει κενή τη στήλη με τα στοιχεία της συζύγου του στη δήλωσή Πόθεν Έσχες του, παρά το ότι ο νόμος τον υποχρεώνει να τα συμπεριλάβει.
Να απαντήσει επί τους ουσίας επίσης, και για το μυστήριο με τα διπλά ΑΦΜ της κας Γκραμπόφσκι.
Οι πολίτες περιμένουν ουσιαστικές απαντήσεις και όχι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…