powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Ξέσπασμα αγροτών στο Νίκο Ηγουμενίδη βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ έξω από την ΚΡΗΤΗ TV

Τον αποκαλούσαν 'προδότη" και να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο, ειδάλλως   θα τους βρει  μπροστά τους.
Ένταση προκλήθηκε απόψε στο σταθμό της ΚΡΗΤΗ TV από αγανακτισμένους αγρότες που εκτόξευσαν πυρά κατά του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νικου Ηγουμενίδη που ήταν φιλοξενούμενος στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV μαζί με τον πρόεδρο της
ΟΑΣΝΗ Γιώργο Τζωρτζάκη.
Τα αίματα άναψαν, προς το τέλος της συζήτησης, όταν ο κ. Ηγουμενίδης ξεκαθάρισε ότι εφόσον υπάρξουν οι βελτιωτικές αλλαγές θα ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και φορολογικό των αγροτών.
Οι αγρότες με το που τον αντίκρυσαν ,επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να πέσουν οι τόνοι και να αποφευχθούν τα επεισόδια.
Για αρκετή ώρα ο βουλευτής Ηρακλείου γινόταν δέκτης της έντονης διαμαρτυρίας μερίδας αγροτών, που δεν άφηναν επουδενί να αποχωρήσει από την είσοδο του κτιρίου τον  κ Ηγουμενίδη, εκτοξευόντας πυρά εναντίον του αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων "προδότη" και προτρέποντας τον να μην ψηφίσει τελικα το νομοσχέδιο, ειδάλλως όπως του διεμήνυσαν  θα τους βρει  μπροστά τους.

Στη συζήτηση που προηγήθηκε ο κ. Τζωρτζάκης δήλωσε χαρακτηριστικά "Ήταν τελικά τιμή μας που δεν παραβρεθήκαμε σήμερα στο Μαξίμου , για να ακούσουμε τον πρωθυπουργό να αναφέρεται σε μέτρα που είχε εξαγγείλει πριν τις εκλογές του 2015. Ενώ αναφερόμενος στον βουλευτή Ηρακλείου και τη θέση που θα λάβει στη Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου ,είπε με κατηγορηματικό τρόπο "να μην κάνει το λάθος να ψηφίσει το νομοσχέδιο χωρίς την έγκριση των αγροτών".
22/02/2016