powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Ημερίδα Στίβου, στη Νικήτη , Κυριακή 20-3-2016 (πρόγραμμα)


Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, την Κυριακή 20-3-2016, 11:00 14:30, στο δημοτικό γήπεδο Νικήτης θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη εαρινή ημερίδα στίβου. Η προκήρυξη έχει σταλεί απο την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης-
Χαλκιδικής. Το τελικό πρόγραμμα και τα αγωνίσματα φαίνονται στην συνέχεια (πατήστε προεπισκόπηση) . Απευθυνόμενοι στους γονείς, τους ζητούμε να φέρουν τα παιδιά τους να αγωνιστούν ¨η να φέρουν τα παιδιά τους να καμαρώσουν εκείνα που θα αγωνίζονται. Απευθυνόμενοι στους συλλόγους, ζητάμε την συμμετοχή τους να βοηθήσουν την προσπάθειά μας να δυναμώσουμε τον στίβο στην Χαλκιδική.



  Παρατηρήσεις: 1) Ελάχιστος αριθμός αθλητών-τριών για κάθε αγώνισμα, δύο (2)
2) Εάν ο αριθμός των συμμετοχών σε κάθε κατηγορία αγωνισμάτων της σφαιροβολία και αλμάτων, είναι άνω των 12, θα χρησιμοποιούνται οι δύο βαλβίδες και τα δύο σκάμματα αντίστοιχα. 3) Στις περιπτώσεις που θα αγωνίζονται «μικτά», η κατάταξη θα γίνεται χωριστά. 4) Το ύψος θα αρχίζει από το 1,10μ (ΠΠ/Β), και θα συνεχίζει 1,20μ (ΠΚ/Α ), 1.30μ(Π-Κ). 1,35μ. 1,40, 1,45, 1,50μ 1,55μ κ.ο.κ 5) Κάθε σύλλογος που θα συμμετάσχει, θα διαθέτει και έναν προπονητή για ενίσχυση της ομάδος κριτών. 6) Για τα παιδιά που δεν διαθέτουν δελτίο, θα δηλώνονται κανονικά και θα αγωνίζονται με την ευθύνη των συνοδών –γονέων 7) Οσοι και όσες αγωνιστούν θα φέρουν την στολή του συλλόγου τους ( όσους όσες δεν ανήκου σε συλλόγους ¨η δεν έχουν δελτία, θα φορούν αθλητικά ρούχα-παπούτσια). 8) Η είσοδος και έξοδος των αθλητών-τριών –παραγόντων θα γίνεται από την πλευρά του γυμνασίου. 9) Κατά την διάρκεια των αγώνων θα βρίσονται μόνον όσοι εμπλέκονται στους αγώνες. 10) Μετά από κάθε αγώνισμα, θα παραμένουν εντός του γηπέδου, μόνον οι τρείς πρώτοι για την απονομή των μεταλλίων. Οι υπόλοιποι θα αποχωρούν εκτός του γηπέδου.

 Προσοχή: Εάν αθλητής- Αθλήτρια δεν δηλώθηκε μέχρι την καθοριζόμενη από την προκήρυξη ημερομηνία, θα μπορεί να συμμετάσχει εάν το επιτρέπει ο αριθμός των αγωνιζομένων στο αγώνισμά του.

 Επικοινωνία : 6942-812871 (Ν.Παπαδημητρίου)