powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλήμα Μαθητών 2016 Athos Palace 24-25/4/16

Το 28ο Πανελλήνιο Ατομικό  Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών 2016  θα γίνει σε συνεδριακές αίθουσες του ξενοδοχείου Athos Palace στη Χαλκιδική στις 24-25/04/2016. Πίνακες προκρινομένων από την Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. στα Τελικά του 28ου Πανελλήνιου Ατομικού και του 14ου
Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Μαθητών-Μαθητριών 2016

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής των προκριθέντων στην γραμματεία της Ε.Σ.Σ.Θ-Χ. λήγει στις 01/04/2016.
Δείτε παρακάτω τους πίνακες των προκρινομένων από την Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. ,ανά τάξη, στα τελικά του 28ου Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Μαθητών-Μαθητριών 2016 που θα γίνουν σε συνεδριακές αίθουσες του ξενοδοχείου Athos Palace στη Χαλκιδική στις 24-25/04/2016.

Νήπια – Α’ Δημοτικού – Β’ Δημοτικού – Γ’ Δημοτικού – Δ’ Δημοτικού – Ε’ Δημοτικού –
ΣΤ’ Δημοτικού – Α’ Γυμνασίου – Β’ Γυμνασίου – Γ΄ Γυμνασίου – Λύκεια
Δείτε παρακάτω τους πίνακες των προκρινομένων από την Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. σχολείων  στα τελικά του 14ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Μαθητών-Μαθητριών 2016 που θα γίνουν σε συνεδριακές αίθουσες του ξενοδοχείου Athos Palace στη Χαλκιδική στις 23/04/2016
Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή Λυκείων στα τελικά του 14ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Μαθητών-Μαθητριών είναι ελεύθερη, με τον όρο συμμετοχής τους στα προκριματικά της Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ.
Όσοι μαθητές – μαθήτριες αλλά και σχολεία έχουν προκριθεί στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα (Ομαδικά και Ατομικά) θα πρέπει να ενημερώσουν το συντομότερο δυνατόν την γραμματεία της Ε.Σ.Σ.Θ-Χ. (τον κύριο Μαυρομούστακο Σάββα) με email στο saeakeam@hotmail.com  για το αν θα συμμετάσχουν στα τελικά ή όχι.
Τα σχολεία που θα δηληλώνουν συμμετοχή στο 14ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών θα πρέπει να συμπεριλάβουν στο  email και τα ονόματα των παιδιών (μέχρι 6 άτομα) που θα απαρτίζουν την ομάδα του σχολείου.
Τέλος, στην γραμματεία της Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. με email πρέπει δηλώσουν και όσοι δεν έχουν προκριθεί αλλά θέλουν να συμμεσχουν στο 12ο  Ανοικτό Κύπελλο Μαθητών-Μαθητριών.

Στη συνέχεια θα πάμε στη διαδικασία αναζήτησης των αναπληρωματικών.
Για περισσότερες πληροφορίες για θέματα που αφορούν τη διοργάνωση (π.χ. διαμονή-διατροφή) μπορείτε να δείτε την προκήρυξη  της διοργάνωσης από τη ιστοσελίδα της Ε.Σ.Ο. (chessfed.gr) ή πατώντας εδώ .