powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Τρία Κύπελλα και δύο μετάλλια ήταν ο απολογισμός για τους μικρούς σκακιστές του ΑΣΟ.Πολυγύρου (6-3-16)

Τρία Κύπελλα και δύο μετάλλια ήταν ο εντυπωσιακός απολογισμός για τους μικρούς σκακιστές του ΑΣΟ Πολυγύρου στην τελική φάση των μαθητικών πρωταθλημάτων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στα εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη.
Αναλυτικά, πρώτη θέση κατέλαβαν ο Γιώργος Μήτσιου (Γ'
Δημοτικού) με 6.5/7,  και στα κορίτσια η Πεγιά Όλγα Αθανασία (Νήπια) με 6/7 και η Κουκουμπή Αθανασία (Ε' Δημοτικού) με 5/7. Την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέλαβαν η Μπανάκα Παναγιώτα (Νήπια) με 5/7 και η Αυγουστινάκη Μυρτώ (Α' Δημοτικού) με 4/7.
Προκρίσεις στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα που φέτος θα γίνουν στην Καλλιθέα Χαλκιδικής πέτυχαν επίσης και η Χρυσάφη Δανάη που πήρε την 9η θέση γενικής στα νήπια (4η στα κορίτσια) και ο Μήτσιου Κωνσταντίνος που τερμάτισε 4ος στην Δ' Δημοτικού με 6/7.
Πολλή καλή εμφάνιση έκαναν και οι υπόλοιποι μικροί σκακιστές -τριες.
Μεταξύ άλλων ξεχώρισαν στα Νήπια οι Παναγιωτόπουλος Βασίλης 12ος και Μεντίζη Ηλέκτρα 6η στα κορίτσια με 4/7 και οι δύο, Στράτος Ιωακείμ 11ος στη Β' Δημοτικού με 5/7, Πεγιά Μαρία 5η στα κορίτσια στη Γ΄Δημοτικού με 4/7, Καραντάκης Αργύριος 18ος και Μπανάκα Βασιλική 6η στα κορίτσια στη Δ' Δημοτικού με 4/7 και οι δύο, Μπανάκα Κων/να 6η στα κορίτσια στη Ε' Δημοτικού με 4.5/7 και Χλιάπας Ιωάννης 13ος με 4/7 στην ΣΤ΄ Δημοτικού.

Ο Σύλλογος μας συγχαίρει όλους τους σκακιστές μας που συμμετείχαν στα Πρωταθλήματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: