powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

«Όχι» Κοντονή για επανέναρξη του Κυπέλλου

Οριστική είναι η διακοπή της διοργάνωσης του Κυπέλλου για τον υφυπουργό Αθλητισμού, που αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος σε περίπτωση επεισοδίων.
«Χωρίς να θέλω να προκαταβάλω οτιδήποτε, λέω ότι η
πρόθεσή μου δεν είναι να επαναρχίσει το Κύπελλο όταν δεν έχουν αρθεί οι λόγοι για τους οποίους πήραμε την απόφαση», λέει σε συνέντευξή του («Real News») ο Σταύρος Κοντονής.

Αρνητικός ήταν και στην ερώτηση τι θα πράξει αν οι ομάδες τού ζητήσουν την επανέναρξη της διοργάνωσης: «Δεν νομίζω ότι μπορούν να αλλάξουν την απόφαση».

Παράλληλα, ο κ. Κοντονής γνωστοποίησε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων «μεγάλων» ομάδων.

«Ελπίζω να γίνει μια ειλικρινής συζήτηση με συγκεκριμένα θέματα, για τα οποία θα τους καλέσω. Εγώ θέλω να ξεπεράσουμε και κάποια τυπικά προβλήματα. Ο κ. Μαρινάκης έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συζήτηση με την ιδιότητα του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, αυτό δεν το απαγορεύει η εισαγγελική διάταξη. Για τον κ.Μελισσανίδη υπάρχει η απόφαση της ΕΕΑ ότι εν τοις πράγμασι είναι ο διοικητικός στην ουσία υπεύθυνος της ΑΕΚ», είπε.