powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χαλκιδικής απορρίπτει την σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. για να συζητηθεί η πρόταση μοφής.

Κατόπιν της από 26/02/2016 αίτησης για υποχρεωτική σύγκληση έκτακτης Γ.Σ.  μελών της ΕΠΣ Χαλκιδικής, συγκλήθηκε την Τετάρτη 16/03/2016, νομίμως και εμπροθέσμως το ΔΣ της ΕΠΣ Χαλκιδικής με σκοπό να αποφασίσει για την ως άνω αίτηση η οποία ζητεί τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για να συζητηθεί πρόταση μομφής κατά των μελών της Διοίκησης της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Αφού συζητήθηκε και
εξετάστηκε ενδελεχώς η εξώδικη πρόσκληση το ΔΣ  αποφάσισε τα κάτωθι:
1) Αποφασίζει να μη συγκληθεί έκτακτη Γ.Σ. καθώς σύμφωνα με το καταστατικό, για να συγκληθεί έκτακτη Γ.Σ. απαιτούνται νόμιμες αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων οι οποίες δεν έχουν προσκομισθεί με την αίτηση.
2) Για να συγκληθεί έκτακτη Γ.Σ. με σκοπό την συζήτηση προτάσεως μομφής κατά της Διοικήσεως, απαιτείται η πρόταση μομφής να είναι δεόντως αιτιολογημένη. Πλην όμως στην προκειμένη περίπτωση, λόγω ελλείψεως επιχειρημάτων, προτάσσονται λόγοι παρελκυστικοί οι οποίοι συζητήθηκαν και απαντήθηκαν από το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χαλκιδικής κατά την τακτική Γ.Σ. της 16/02/2016 και για το λόγο αυτό υπερψηφίστηκε ο Διοικητικός απολογισμός.
Κατόπιν των ανωτέρω και σύμφωνα με το καταστατικό δεν υφίσταται λόγος για τη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ.