powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής βραβεύει τις επιχειρήσεις του Νομού.

Στα πλαίσιο της προσπάθειάς του για τόνωση της επιχειρηματικής άμιλλας και επιβράβευσης των επιχειρήσεων οι οποίες διακρίθηκαν κατά την περασμένη χρονιά σε διάφορους τομείς το Επιμελητήριο Χαλκιδικής αποφάσισε να βραβεύσει τις επιχειρήσεις του Νομού.
Η βράβευση θα αναδεικνύει την ικανότητα, την ποιότητα και
την υπευθυνότητα στο χώρο των επιχειρήσεων. Τα βραβεία που θα απονεμηθούν σε επιχειρήσεις της Χαλκιδικής, δεν θα αφορούν απλώς επιχειρηματικές επιτυχίες που αποτυπώνονται σε νούμερα και οικονομικά αποτελέσματα αλλά θα επιβραβεύει και ανθρώπους, αντιλήψεις και αξίες.

«Θα διακριθούν όσοι επένδυσσαν στη γνώση, στον άνθρωπο, στην καινοτομία, στην ποιότητα. Θα διακριθούν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Εκείνοι που κατάφεραν να συνδέσουν την επιχειρηματική τους λειτουργία με το σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και με την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, να θέσουν φιλόδοξους στόχους, να επενδύσουν σε αξίες και δείχνουν ένα ξεκάθαρο δρόμο για την ελληνική επιχειρηματικότητα και για την ελληνική οικονομία», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του επιμελητηρίου.

Ο διαγωνισμός έχει θέμα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2016» και περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες βραβείων:

Βραβείο Εξαγωγικής Δραστηριότητας

Βραβείο Έρευνας και τεχνολογικής Ανάπτυξης

Βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας

Βραβείο Επώνυμου Προϊόντος

Βραβείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας

Βραβείο Νεοσύστατης Επιχείρησης

Βραβείο Μακροβιότερης Επιχείρησης

Βραβείο Παραγωγής & Τυποποίησης Τοπικών Προϊόντων

Βραβείο Τουρισμού & Παράδοσης

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλες οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής ανεξάρτητα από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Η αποστολή των φακέλων υποψηφιότητας πρέπει να γίνει μέχρι Πέμπτη 31  Μαρτίου 2016 και ώρα 13.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.epichal.grή στα τηλέφωνα του 23710 24200, 24300. Ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν και στο e-mail : info@epichal.gr.