powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Η Νίκη Πολυγύρου δίπλα στους πρόσφυγες

Συγκέντρωση αγαθών στους επόμενους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, αρχής γενομένης από αύριο αλλά και κάθε Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 17:00-18:00 στα γραφεία του Συλλόγου, στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου. Ακόμα και αν δεν ήταν δίπλα μας, ακόμα κι αν προσποιούμασταν πως δεν βλέπουμε,
ακόμα κι αν ζούμε με την ψευδαίσθηση πως ποτέ δεν θα βρεθούμε στη θέση τους, δικαιολογία δεν υπάρχει. 
Η συμπόνια και η αλληλεγγύη δεν είναι υποχρέωση, δεν προκύπτει ψυχαναγκαστικά κι ενοχικά. Δεν είναι μόδα ή αφορμή προβολής.Η ανθρωπιά και η προσφορά από το υστέρημα του καθενός θα έπρεπε να είναι τρόπος ζωής. Να έχει διάρκεια. Να προσφέρει έστω τα μικρά-αυτονόητα για τους περισσότερους-απαραίτητα για την επιβίωση πλέον στους ανθρώπους που τους τα πήραν όλα. Σ” αυτούς που δεν έχουν τίποτα πια να φυλάξουν, που τους αναλογεί ένα χαρτόκουτο για να μην κοιμούνται στο χώμα.
Ο Α.Σ. Νίκη συνεπής στο ανθρωπιστικό του πρόσωπο, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες ευπαθών πληθυσμών, προσφύγων, παιδιών, οργανώνει μια προσπάθεια για την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα-ρούχα-φάρμακα, αλλά και παιδικών παιχνιδιών) στους ανθρώπους που «πεθαίνουν» καθημερινά στην Ειδομένη, στα Διαβατά, στο Χέρσο, όπου έχουν στοιβαχτεί καταρρακωμένες ανθρώπινες ψυχές.
www.nikipoligirou.gr 18 Μαρτίου 2016