powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

EΛ.ΑΣ. Α.Τ. Ν. Μουδανιών Εξιχνιάστηκε υπόθεση ψευδούς καταγγελίας για ληστεία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 20 Μαρτίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε υπόθεση ψευδούς καταγγελίας για ληστεία
Συνελήφθησαν ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 51χρονη ημεδαπή για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος
Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της ομάδας Ασφαλείας του
Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής , υπόθεση ψευδούς καταγγελίας για ληστεία.
Για την υπόθεση, συνελήφθη ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 51χρονη ημεδαπή, για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος.
Ειδικότερα , χθες (19-03-2016) το μεσημέρι ο 24χρονος παρουσιάστηκε στις Αστυνομικές Αρχές μαζί με την 51χρονη και κατ ήγγειλε , ότι βραδινές ώρες της 17 -3 -2016 σε περιοχή της Χαλκιδικής έπεσε θύμα ληστείας από τρεις άγνωστους δράστες που του παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί.
Πιο αναλυτικά δήλωσε ότι οι 3 υποτιθέμενοι δράστες με την χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού που έφερε ο ένας εξ αυτών, αφού του αφαίρεσαν πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 680 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που τους ανέμενε συνεργός τους και διέφυγαν.
Από την αστυνομική διερεύνηση των καταγγελλομένων διαπιστώθηκε ότι ο 24 χρονος , προέβει στην πράξη του αυτή έπειτα από προτροπή της 51χρονης.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της συλληφθείσας βρέθηκαν όλα τα παραπάνω αντικείμενα του 24χρονου που δήθεν του είχαν κλέψει .
Επιπλέον από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της 51χρονης εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 24 μηνών για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.